Leppoisaa lauantaita ♥

Kirjoitin muuten ensin tuohon otsikkoon ”sunnuntaita”, taidan olla vähän viikonloppumoodissa :D Piti oikein tarkistaa, että onkos nyt lauantai vai sunnuntai. Mulla on normaalisti lauantai töitä, la-vapaa on vain kerran kuussa. Siksi taidan olla vähän sekaisin päivissä..

Teen yleensä viikonloppuisin aamupalaksi banaanilettuja, koska silloin mulla on aikaa paistaa niitä. Tämä on jo vanha aikasemminkin julkaisemani resepti, jolla nämä tulee aina tehtyä. Yleensä ohjetta tulee hieman sovellettua, esimerkiksi maustamatonta jogurttia ja kaurajuomaa meillä on tosi harvoin. Laitan vain maitoa niiden tilalle ja sitäkin aika silmämääräisesti. Pitkään laitoin mausteiksi vaniljasokeria, kardemummaa ja kanelia. Nyttemmin olen lirauttanut vanilja-aromia vaniljasokerin sijaan ja käytän yksinkertaisemmin mausteena valmista piparkakkumaustetta. Siinä on just mun kaikki lempparimausteet yhdessä: kaneli, neilikka, inkivääri ja pomeranssi ^_^ Kardemummaa laitan lisäksi joskus.

banaaniletut_lauantai_aamupala_breakfast

Tänään paistoin letut kanelilla maustetussa kookosöljyssä. Bongasin tuon Puhdistamon öljyn kaverini Instagrammista jokin aika sitten ja kävin seuraavalla kauppareissulla sen ostamassa. Tykkään kookosöljystä ja meiltä sitä aina välillä löytyykin. Varsinkin banaanilettuihin sen maku sopii mielestäni tosi hyvin. Ja niin sopi tämä kaneliversiokin! Öljyn mennessä kuumalle pannulle siitä nousi aivan ihana tuoksu, mulle tuli siitä ihan mieleen vaalea omenaglögi.

Miten te vietätte lauantaita tai viikonloppua yleisesti? Onko teillä jotain kivoja suunnitelmia vai aiotteko vain nauttia löhöpäivistä kotona? Itse taidan siirtyä tästä koneelta sohvalle ja laittaa Frendit pyörimään. Lisäksi illalla vois nauttia lasin viintä :B

seinfeld_elaine_glass_of_wine

2 vastausta artikkeliin “Leppoisaa lauantaita ♥”

Jätä kommentti