Pikku-Marvisit käytössä

Sain blogin kautta kokeiluun Marvis – merkin tuotteita. Kyseessä on italialainen sarja, jossa on hauskan näköisiä ja jännänmakuisia hammastahnoja sekä suuvesitiiviste ja hammasharja. Itse sain kolme pientä hammastahnatuubia sekä kaksi pulloa tuota suuvesitiivistettä. Söpöjä pikkukavereita! Ja ihanassa pikkuboksissa.

Hammastahnojen makuina oli Classic Strong Mint (vihreä), Cinnamon Mint (punainen) ja Amarelli Licorice (musta). Sarjasta löytyy näiden lisäksi neljä muutakin makua. Omaksi suosikikseni nousi heti Cinnamon Mint, joka tosissaan maistuu aidon kanelin ja hammastahnan yhdistelmältä. Amarelli Licorice on kiva ja yllättävän mieto. Olo ei ollut ihan kuin lakritsia syöneellä, mutta ihan kivakin (että oli siis vähän tällainen miedompi). Classic Strong Mint taas on puolestaan aika perustahnan makuinen, raikas ja minttuinen.

Hammastahnat vaahtosivat mielestäni hiukan vähemmän kuin peruspepsodentit, mutta pesukokemus oli silti ihan hyvä. Suuvesitiivistettä sekoitettiin 1:4 veden kanssa. Se oli joko aika tujua tai sitten olen vain nynny suuvesien kanssa – tosin muistan, kun ekan kerran kokeilin Listerineä kun se tuli markkinoille ja meinasin syövyttää suuni.. Brr. Toki tästä Marvisin tiivisteestä voisi varmasti tehdä miedommankin version itselleen.

Marvisien käsiinsä saaminen onkin vähän etsimisen takana. Listan jälleenmyyntipaikoista löydät tämän linkin takaa. Kaupunkeja on aika vähän, esimerkiksi Tampereella ei näyttäisi olevan ollenkaan jälleenmyyjää. Mutta mitäpä tietysti ei netin ihmemaasta saisi varmasti tilattua…

Mikä fiilis mulla jäi Marviseista? Tosi kiva päästä kokeilemaan ja mielellään nämä loppuun käytinkin, mutta en innostunut sen suuremmin. Isoin koukku Marviseissa varmasti onkin tuubien ulkonäkö, joka on tosi hieno! Voihan toki olla, että jos törmäisin lähi-Prismassa Marvisin tuubiin niin voisin sen kotiin ostaakin. Never say never, right?

Oletteko te kokeilleet Marvisin tuotteita?

translation // teeny tiny cute dental stuff

Advertisement

5 vastausta artikkeliin “Pikku-Marvisit käytössä”

  1. Mun tekis mieli kokeilla lakritsihammastahnaa. Kokeilin aikaisemmin Aquatic Mint-makua ja se oli kyllä kiva. Jälleenmyynnin rajoittuminen tosiaan vaikeuttaa mullakin ostoshalua.

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: