Tallinnan reissun ostoksia: kaikki loput

Näiden loppujen postaaminen vähän kesti, joku kun oli hyvinkin laiska kuvaamaan paria tavaraa ja vielä laiskempi ottamaan niitä kamerasta pihalle.. No, better late than never.

Kaikista eniten odotin käyntiä Zarassa, hakusessa oli varsinkin eräs laukku ja musta bleiseri. Toinen löytyi, mutta samalla myös pari muuta kivaa juttua. Mulla oli myös hakusessa punainen kauluspaita ja punaiset korkkarit, joiden otaksuin olevan ihan piece of cake – onhan Tallinnassa ihan mielettömästi kenkäkauppoja. No uskomatonta kyllä, ei löytynyt joten ostin sitten ne Parikat. Tälläiset sandaalit löysin kuitenkin SHU – nimisestä kenkäkaupasta:

39€
Guessilla ihastelin monia laukkuja ja pariin meinasin retkahtaa, mutta pidin itseni kurissa. Uutta pienempää lompakkoa oon kyllä kaipaillut, kesällä kun tulee käytettyä vähän pienempiä laukkuja niin isoa ”tätilompakkoa” on välillä mahdoton mahduttaa niihin. Guessiltä löysin tämän ihanan värisen lompakon:

53€
Sieltä Zarasta olisin halunnut ostaa ison Plaited Shopperin, mutta ne on niin haluttuja, että arvatenkin mustat olivat loppuneet. Yhden konjakkisen (99,95€) löysin ViruKeskuksen liikkeestä, mutta ei se iskenyt, kyl sen on oltava musta. Tilalle löysin tällaisen keinonahkaisen laukun ja voisin sanoa, että oon tähän kyllä paljon tyytyväisempi kuin siihen shopperiin:

39,95€
On oikeastaan kivakin, että on vähän ”erilainen” laukku kun se, jonka kaikki jo tunnistaa (näin muuten yhdessä kenkäkaupassa yhdellä naisella sellaisen shopperin mustana ja meinasin jo teilata sen naisen jonnekin hyllyjen väliin). Ja toisekseen vähän jo pelkäsin, että osaankohan mä huoltaa aitoa nahkalaukkua, joten ehkä tämä keinonahkainen on tällaiselle hutilolle parempi :)
Zarasta löytyi myös kiva khakinvihreä paitis ja se musta bleiseri:

 29,95€

45,95€

translation // here is the rest of my shopping in tallinn. my favourites are those sandals and the black bag.

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: