Ihan kreisejä huhuja

Sain hiljattain Ekovistalta testattavaksi Crazy Rumors – merkkisiä huulivoiteita. Kyseessä on amerikkalainen, täysin luonnonmukaisia ja vegaaneja huulivoiteita valmistava merkki. Valikoimasta löytyy yli 40 (!) eri makua eli ihan liian monta ihanaa vaihtoehtoa! Suomessa valikoima on (ainakin vielä) suppeampi, mutta merkin oma nettikauppa toimittaa tilaukset myös Suomeen.

Voiteet sisältävät luonnollisista ainesosista muun muassa jojoba-, makadamiapähkinä- ja oliiviöljyä sekä karitevoita. Tuoksuina käytetään eteerisiä öljyjä, mausteita sekä hedelmämehuja. Huulivoiteisiin on lisätty myös hieman steviaa makeutukseksi, joten ne myös maistuvat makeilta.

Itse sain testiin kolme makua: Banana Split, Cola ja Mint Chocolate.

crazy_rumors

Ensimmäisenä huokailin ihanien etikettien perään, ne ovat jotenkin niin suloisia..! Banana Split on klassinen jäätelöstä valmistettu jälkiruoka-annos – jos haluatte ähkyn, kannattaa googlettaa kuvia ;) Makuna tämä huulivoide on juurikin nimensä mukainen ja aivan ihana! Täytyy jopa sanoa (niin pöhköltä kuin se kuulostaakin), että kun tätä lisää töissä lounaan jälkeen niin ei paljon enää jälkkäriä tarvitse ^_^ Cola tuoksuu ja maistuu vahvasti ihan kokismehujäälle, aika herkku tämäkin. Mint Chocolate on näistä miedoin, enkä kovin vahvaa minttusuklaista makua tästä oikein erota. Paras porukasta on ehdottomasti siis Banana Split.

Kosteutustehoiltaan voiteet ovat oikein mainioita, ei mitään moitittavaa. Koostumus on aikalailla Hurraw’in voiteisiin verrattava, hyvin huulille liukuva ja pehmeä. Kaikki Crazy Rumorsin huulivoiteet ovat sävyttömiä.

Jälleenmyyntipaikkoja ovat ainakin Ruohonjuuri ja Biodelly. Ruohonjuuren nettikaupassa Crazy Rumorsien hinta on tällä hetkellä vitosen luokkaa, Biodellyssä 5,40€.

Selailin merkin omilla nettisivuilla makujen määrää ja poimin muutaman todella herkulliselta kuulostavan vaihtoehdon: Limeade, Bubble Gum, kaikki kahvisarjan maut eli Amaretto, Mocha, French Vanilla ja Coffee Bean (eivät voi olla kuin hyviä!), Apple Spice, Bee My Honey, Cinnamon Bun, Hot Cocoa, Red Velvet Cake… Eiköhän sieltä löytyisi koko loppuelämän huulivoiteet ^_^

Onko Crazy Rumors teille tuttu?

Postauksen linkit eivät ole mainoslinkkejä, huulivoiteet on saatu ilmaiseksi blogin kautta.

7 vastausta artikkeliin “Ihan kreisejä huhuja”

  1. Oi toi Banana Split kuulostaa herkulta. Oon kyllä syonyt ko. annoksesta itseni liian monta kertaa ähkyyn. Aina kuvittelen pystyväni syömään sen ja puolessa välissä iskee joka kerran epäilys. :D

    Tykkää

  2. Lääh! Mulle mulle mulleee! :D Toi Banana Split kuulostaa mahtavalle ja kiinnostaisi myös hurjasti tuo Bubble Gum. Tuolla Ruohonjuuressa näyttäisi olevan muitakin kiinnostavia huulituotteita. Ehkä mun täytyy tuolla Oulun liikkeessä käydä kurkkimassa joku päivä. ^_^ Kiva, että tänne pohjosempaankin on kerranki saatu jotain! :D

    Tykkää

Jätä kommentti