(Almost) 5 Minute Eyes: inspired by pixiwoo

Vietin taas yksi ilta aikaa YouTubessa katsellen sekalaisia videoita (okei, ketä tässä juksataan – meikkivideoita tottakai), kun törmäsin seuraavaan videoon. Pixiwoon Sam teki tosi kivan ja helpon smokey eyes – meikin, joka mun oli heti pakko kopioida! Tämä look on juuri sopivan grunge ja hyvällä tavalla suttuinen, juuri sellainen josta mä pidän.
 Mulla ei ollut varsinaisesti mitään videolla käytetyistä tuotteista, mutta nou hätä, sovelletaan!
Mulla ei ole MACin Paint Potia (Groundwork), joten valitsin jonkun samantyylisen, vähän likaisen pronssisen ruskean sävyn. Sopiva löytyikin siitä Naked2 – paletista, Snakebite. Levitin sen Samin tyyliin ns. pohjasävyksi. Mielestäni levitin sen aika reilullekin aluelle, mutta kyllä kuvat taas näyttävät, että olisin voinut viedä sen vieläkin pidemmälle..! Tämän vuoden uusi opeteltava juttu itselleni on hyötykäyttää silmiäni ja kulmaluun aluetta paljon laajemmalti, kun sitä tilaa kerran on. Muuten meikki jää pyörimään vaan pienenä suttuna liikkuvan luomen alueelle. Häivytyksiin ja sisänurkan korostukseen käytin saman paletin hohtavaa, vaaleaa Bootycall – sävyä.
Ulkonurkan tummennukseen käytin Sleek Makeupin Arabian Nights – paletin mattaista, tummaa violettia nimeltä Stallion. Se on kaunis ja ihan älyttömän pigmenttinen sävy! Häivyttyi kuitenkin nätisti ja pienellä vaivalla.
Rajauskyninä käytin kahtakin eri sävyä; Urban Decayn mustaa Zeroa ja hieman pronssisen ruskeaa Rimmelin kynää. Sillä tein pääasiassa sisärajaukset.
KASVOT
Benefit Porefessional
Rimmel Lasting Finish Nude 091 Light Ivory
MAC Pro Longwear Concealer NW20
MAC Studio Fix Powder NW20 (isolla puuterisiveltimellä meikin kiinnitykseen)
MAC Mineralize Blush Please Yourself
MAC Blush Harmony (varjostus)
The Balm Mary-Lou Manizer

SILMÄT
UDPP
Urban Decay Naked2: Snakebite, Bootycall
Sleek Makeup Arabian Nights: Stallion
Urban Decay 24/7 Glide-On Pencil Zero
 Rimmel Scandaleyes Waterproof Kohl Kajal 003 Brown
Art Deco Angel Eyes Mascara
Lumene kulmakynät 1 ja 2
Benefit Gimme Brow Medium/Deep 

HUULET
MAC Creme Cup
Sotkuista, tummaa ja niin kotoisaa :)
translation // I could wear this look every day, I love grungy smokey eyes.

12 vastausta artikkeliin “(Almost) 5 Minute Eyes: inspired by pixiwoo”

  1. Todella kaunis! :) Mulla on ikuinen ongelma tuon meikin nostamisen kanssa; vielä kun,on raskaat luomet niin helposti jää koko meikki sinne liikkuvalle luomelle piiloon. No, ei se auta muu kuin harjoitella!

    Tykkää

Jätä kommentti