I love me – messut 17. – 19.10.2014

Ensi viikonloppuna on taas yksi ainakin mun syksyn kohokohdista, I love me – kauneusmessut! Jee! Tämä on jo mun neljäs kerta kyseisillä messuilla. Olen tykännyt niistä tosi paljon ja seuraavan vuoden messuja odotetaankin aina melkein heti kun edellisiltä on kotiuduttu..
Tänä vuonna tuntuu, että näytteilleasettajia on vieläkin enemmän kuin viime vuonna. Kävinkin listan oikein ajatuksen kanssa läpi ja tällaisia mielenkiintoisia tärppejä löysin. Näille osastoille käy ainakin mun tieni ensi viikonloppuna. Messuilta löytyy ihan älyttömästi muutakin mielenkiintoista mitä varmasti tulee ihmeteltyä, mutta nämä ainakin herättivät heti mun kiinnostuksen:
Avon Cosmetics Finland Oy, osasto 6h129 (Avon – kosmetiikkaa)
Carpelan Cosmetics Finland, 6h79 (mm. e.l.f., Murad, Tweezerman, Youngblood)
  Cesars Finland Oy, 6k101 (paljon eri kynsituotteita, mm. Konad, Color Club, OPI ym ym)
Cocovi Import Oy, 6d69 (Cocovin terveystuotteita ja superfoodeja. Ainakin viime vuonna merkillä oli tosi upea osasto ja esillepanot – sekä ilmaisia että maksullisia terveysherkkuja!)

 Dermoshop Oy 6f91 (Dermosil – kosmetiikkaa)
Oy Duroy Ab, 6f109 (Duroy – meikkisiveltimiä ja muita tarvikkeita)
Face Helsinki Ky, 6e89 (Davines, Paese, MIYO, Ziaja..)
Grimas / Markku Purho Ky, 6f99 (Grimas – meikkejä ja tarvikkeita)
Himalaya Herbals, 6f78 (Himalaya Herbals – kosmetiikkaa – mä tykkään sarjan huulivoiteesta
Inglot Suomi Oy, 6h110 (tarvitseeko tätä perustella? :D Inglotin kosmetiikkaa)
 
Jungle Juice Bar, 6m69 (Jes! Tutustuin JJB:iin kesällä Turussa, aivan ihania tuorepuristettuja mehuja ja smoothieita! Ah, tuonne on ehdottomasti mentävä..! JJB:n menua voi tutkistellä tästä)
Kooky Gems, 3d49 (hauskoja koruja, nämä täytyy käydä katsastamassa)
Korunäyttely Made In Tyrvää, 6c119 (tämän korunäyttelyn ajattelin mennä katsomaan mielenkiinnosta sen takia, että olen itse asunut suurimman osan elämästäni Sastamalassa eli ”Tyrväällä”. En tunne kyseisiä korusuunnittelijoita, mutta pitäähän ”oman kylän” tyyppien osasto käydä katsomassa)
Käherryshuolto Oy, 6c68 (kampaamotarvikkeita)
  Lavera / Nordic Health Systems Oy, 7c38 (Lavera, Born To Bio)
 Livbox / Sanoma Media Finland, 6h118 (Livboxin osasto pitää ehdottomasti käydä katsomassa)
 Lumene Oy, 3a20 / 6b89 (ja Lumene tottakai!)
Mariela Sarkima Beauty, 6b89 (Mariela Sarkimalla on tänä vuonna messuilla oma osastonsa, Beauty School, merkkeinä Cailap, Remington ja Natural Code by Lumene)
Meikit Heaven Oy, 6g71 (mm. Peggy Sage – meikkejä)
 Meikkitorppa Oy, 6g79 (ilmeisesti ainakin Joe Blascoa)
Mikakos Oy6f111 (nettisivuilta löysin mm. merkit Trind, Layla Cosmetics ja IDUN Minerals (!!!))
Miraz Trading / Zuii Organic, 7a41 (Zuii:n meikit kiinnostavat, niistä sain esimakua Tamperemiitissä keväällä)
  MSCHIC / Etelä-Suomen Kosmetologikoulu, 6h89 (MSCHIC – meikkejä, pitkästä aikaa!)
NailCity, 6h100 (Zoya – kynsilakkoja, mulla haussa sävy Channing!)
 Nespresso Finland, 3a2 (kahvia? missä? tänne heti!)
 Nivea, 6h120 
Nordic Beauty Import, 6b79 (Tangle Teezer – harjoja, Invisibobble – ponnareita, pikakampauksia, letityksiä ja Color WOW – tyviväripuuterilla toteutettavia ”tyvivärjäyksiä” – suosittelen käydä tutustumaan tuohon tuotteeseen! Lisäksi osastolta löytyy myös Beautyblendereitä!)
 
Odyssey Nail Systems Finland Oy, 6h128 (rakennekynsijuttuja)
 Oriflame Oy 6d89 (Oriflamen kosmetiikkaa)
PR-Cosmetic Oy, 6h91 (Dermalogica!)
Professional Beauty Scandinavia, 6e78 (täältä löytyy niitä Marvisin hammastahnoja, joista kirjoitin hiljattain)
Remington, 6b89 (hiusjuttuja ja -välineitä) 
Rock by Sweden, 6e110 (mulle ihan tuntematon merkki, mutta nettisivujen perusteella ihan mun tyylisiä koruja. Tosin hinnat eivät sitten sovi mun lompakolle.. Mutta tämä osasto on silti pakko käydä katsomassa)

Salonshop Baltic AS, 6a89 (täältä löytynee kiinnostavia hiustuotemerkkejä kuten RICH, Joico, Macadamia Natural Oil, Living Proof, Tigi…)
Trendi / A-lehdet Oy, 6f101
 Niitähän on aikamoinen kasa! Ja tässä on siis vain pienen pieni pintaraapaisu kaikista näytteilleasettajista, tässä ovat ne mitkä kiinnostavat mua eniten. Kirjoitin kaikki pienelle lapulle itselleni ylös, voin sitten mennä nenä paperissa ympäri Messukeskusta :)
En ole kauheasti muistanut messuista aiemmin blogata, koska oikeasti siellä menee aika kuin siivillä tutkiessa kaikkea mielenkiintoista eikä kameraa aina muista edes kaivaa laukusta. Viime vuoden messuostokset esittelin blogissa. Tänä vuonna ajattelin ottaa kameran mukaan ja oikeasti blogata messuista :)
Samalla lipulla saa siis viisi eri tapahtumaa: Terveys, Kauneus, Muoti, Koru & Kello ja Luonnollisesti. Itse olen viihtynyt parhaiten tottakai Kauneus-puolella, mutta myös Terveys-puolella. Messut ovat avoinna seuraavasti:
Perjantai 17.10.2014 klo 10-19
Lauantai 18.10.2014 klo 10-18
Sunnuntai 19.10.2014 klo 10-18    
Etukäteen verkkokaupasta ostettaessa liput ovat 15€ (aikuinen), ovelta tapahtuma-aikana 18€ (aikuinen). Messujen Facebook-sivut kannattaa myös tsekata. Itse menen messuilemaan vain sunnuntaina, jos törmäillään niin tulehan moikkaamaan :) 
Oletko sinä menossa messuille? Tuliko mitään kiinnostavia merkkejä esiin tai mitä sinä lähdet messuilta katsomaan?
ensimmäinen kuva on saatu sähköpostitse blogikäyttöön, muu Google Images

12 vastausta artikkeliin “I love me – messut 17. – 19.10.2014”

  1. Juu tulossa ollaan, lauantaina! Messut ovat minunkin syksyni kohokohta :) Avonin osastolla on ainakin muutamana viime vuonna ollut tarjous että vanhan huulipunansa sai tulla vaihtamaan uuteen Avonin punaan. Viime vuonna otin jotkut vanhat itselleni ja kaverille ja kävimme molemmat hakemassa ihanat huulipunat matkaamme :) Onkohan tänä vuonna myös?

    Tykkää

    1. Mun mielestä siellä oli :) Käykö siihen siis mikä (vanha) puna vain..? Varmaan yksi per hakija..? (Yritin saada messujen sivuja auki, mutta eivät juur nyt toimi!)

      Tykkää

  2. Vitsit, että oli kiva törmätä<3. Nyt mä tiedän, miksi mulla hahmotus hetken kesti, sulla oli pidemmät hiukset mitä olen tottunut näkemään ;DTörmäillään joskus toistekin ;)

    Tykkää

    1. No oli tosiaan! :)) Kiva kun tulit vetäisemään hihasta, mä menin niin laput silmillä eteenpäin etten olis muuten nähnyt tai tajunnut mitään :D Törmäillään ehdottomasti..!

      Tykkää

Jätä kommentti