Kuntosali-innostuksen nousu ja tuho

Ja toivottavasti tänään uusi nousu.
Mähän sain kuntosalikärpäsen pureman tuossa alkuvuonna ja aloinkin käymään salilla aika ahkerasti. Kävin keskimäärin kolmena kertana viikossa ja jos ehdin käymään vain kaksi kertaa, niin heti harmitti :) Sain kuitenkin flunssan maaliskuun alussa ja salihomma tyssäsi siihen, kipeänähän ei saa treenata. Oikeastihan mun olisi pitänyt levätä kotona, mutta yksityisyrittäjänä ei paljon olla töistä pois – aikaisintaan siinä vaiheessa, kun ollaan toinen jalka haudassa ja pää kainalossa.

 

Cheek – Syypää sun hymyyn ft. Yasmine Yamajako [2012]

salilla oli aika hiljaista tänään…

Kun flunssa jatkui kolmatta viikkoa, alkoi mun huumorintaju loppua asian suhteen ja menin lääkäriin. Sain 10 päivän kortisoni- ja antibioottikuurit, joilla flunssa onneksi lähti. Lääkäri kuitenkin sanoi, että pitäisi malttaa odottaa lääkekuurin ajan ja mielellään vielä viikko sen jälkeen, ennen kuin voi ajatellakaan salille menemistä. Niinpä se sitten jäi ja nyt kun olisin jo voinut sinne mennä, en ole muka vain ehtinyt. 
Tänään kuitenkin heräsin niin mahtavan niska/hartia/yläselkä-jumituksen kanssa, että nyt oli viimeistään pakko mennä. Vedin vähän pidemmän ohjelman crosstrainerin kanssa, jotta saisin hartioihin jotain elämää ja verenkiertoa. Sitten tein vielä muutamia liikkeitä muutamissa laitteissa, mutta se oli vähän semmoista yleistä sekoilua. Olo oli kuin niillä teineillä MTV:n I Used To Be Fat – ohjelmassa: hiki virtasi, henki meinas loppua ja oksennus pyrki kurkkuun. En oo ehkä ikinä ollut niin loppu salilla :D Bodypumpin nyt vielä ymmärtää, mutta perus-salisetti..!

 better bodiesin housut – worth every penny..!

Vaikka ehdin silloin käymään salilla vain pari kuukautta, huomasin selkeästi jo tuloksia: hartiatkivut olivat lievempiä tai niitä oli harvemmin, ”tukikorsetti” eli keskivartalo tuntui vahvemmalta töitä tehdessä (en sano, että mulla olis ollut kauhee sixpack vaan vahvemmalta :P) ja jotenkin ryhti oli muutenkin parempi. Kun taas lopetin salilla käynnin, huomasin ”rysähtäväni kokoon” eli olevani löysä kuin makaroni ja hartiat kremppaavat jatkuvasti. Jo tämän huomaaminen ja päänsäryistä kärsiminen sai mun mitan taas täyttymään ja suuntaamaan salille!

translation // GTL! except the laundry.. and as you can see, no tanning.

8 vastausta artikkeliin “Kuntosali-innostuksen nousu ja tuho”

  1. minuunkin on iskenyt joku kuntosalikärpänen, tosin ootan vielä että kuntosali avataa työpaikkani vastapäätä niin pääsee käymään siellä!Silmääni pisti tekstissä että olet yksityisyrittäjä! Olisin utelias kuulemaan mitä yritystä pyörität? :)

    Tykkää

    1. Haha :DD Noi on ihan parhaat! Saakelin kalliit, mutta todellakin sen arvoiset.. ei oo paljon Ginan trikoita enää tullu käytettyä, ei malta olla käyttämättä noita..! :P

      Tykkää

  2. On kyllä makeat housut! Hyvä perse tsihiih :D Mäkin olen huomannut tuon ryhdin paranemisen eli vatsa sisään automaattisesti kun nousee vaikkapa sohvalta…ja siellähän mä viihdyn :D ja siis tottakai vartalo on kehittynyt ja muotoutunut sen jälkeen kun aloin käydä salilla. Myös nuo niska-hartiakivut & jumit on vähentyneet yli puolella…

    Tykkää

    1. Haha, mä arvasin että jostain tulee vielä persekommentteja :D Ekoilla salikerroilla oli jo ihan huipputunne, kun kroppa oli lämmennyt ja hartiat/niskat tuntu RENNOILTA. Se oli ihan uskomatonta, terv. nim. hartiajumi since 2001 tyyliin :)

      Tykkää

  3. Ite oon pitkään himoinnu noita BBn housuja. Muistatko onko noi sillä korkeella vyötäröllä vai matalalla? Ja mistä oot ostanu? Fitnesstukun sivuilla oon käyny noita himoitsemassa mutta kun livenä en oo päässy koklaan ni en oo uskaltanu tilata vielä.. Onko noi sellasta vähän ”jykevämpää” matskua? Kun nää halppikset on just sellasta hirveetä liirumlaarumia missä jokaisen perse näyttää karseelta, paitti niiden jotka on aikuisten oikeesti timmejä :D Mitä kokoo noi sulla on ? Kun näytät aikalailla olevan samaa kokoo kun ite… Noissa perus Niken yms pöksyissä mulla on s sopiva, että onkohan noi pienempää mallia vai peräti isompaa… ?Pääsit oikeen kunnon tenttiin :D Oon lukenu sun blogia jo pitkän aikaa mutta on jääny kommentoimatta ja liittymättä lukijaks, tulipahan sekin nyt samalla kertaa tehtyä :)

    Tykkää

    1. Noi taitaa olla matalalla vyörätöllä, mutta pysyvät tosi hyvin ylhäällä eikä mulla ainakaan takapuoli vilku vaikka oon bodypumpissakin käynyt kyykkäilemässä noilla. Eli istuvat kuin hansikas :) Mun mielestä noi on aika perusmateriaalia (99% polyamid, 1% elastaani), mutta tuntuvat jotenkin perus-H&M-trikoita vahvemmilta. Vyötärössä on jonkin sortin vahvikkeet, mutta ei kuminauhaa tai solmittavia naruja (mikä on musta vaan hyvä). Malleista en osaa sanoa, mutta noi mun housut on itseasiassa kokoa L! Jossain H&M / Nike – osastossa olisin varmasti M. Silti koin nuo L:t mukavemmiksi kuin M:t ja ne ovat silti aika napakat. Ainoa vain, että nuo ovat liian pitkät :) Mutta tykkään ihan hirveästi, todellakin hintansa arvoiset! Omani ostin muuten Ikaalisten Kylpylän shopista :DKiva kuulla, että olet viihtynyt lukijana ja tosi kiva kun liityit :))

      Tykkää

Jätä kommentti