Freeman – feeling beautiful

Tykkään hirveästi Freemanin tuotteista. Musta ne pakkaukset on niin ihanan näköisiä! Herkullisen värisiä sekä houkuttelevia kuvia ja nimiä. Lisäksi tottakai tuotteet itsessään ovat toimivia. Suuren kiitoksen nämä saavat myös hinnastaan, yksi tuubi maksaa suunnilleen alle 6 euroa.

Tällä hetkellä kotoa löytyy seuraavat tuotteet, joita oon tässä nyt hetken käytellyt, joten voisin kertoo vähän mielipiteitäni niistä :)


 

Pineapple Enzyme Facial Mask

Ananasnaamio yhdistettynä aspiriiniin (=aspiriinikuorinta) on maailman paras ja tehokkain kuorinta. Ai mikä? Lukaiskaahan vaikka tästä tietoisku aiheesta, siitä minäkin tämän bongasin. Ideana on siis ensin hieroa kasvoja murskaantuneella aspiriinilla ja levittää päälle ananasnaamio. Aspiriinin asetyylisalisyylihappo eli BHA yhdistettynä päälle levitetyn ananasnaamion AHA – happojen kanssa kuorivat kasvot järjettömän sileiksi. Olen kokeillut ananasnaamiota myös yksinään purkin ohjeiden mukaan, mutta en saanut yhtä hyvää lopputulosta.
 

En jokin aika sitten tahtonut löytää tätä mistään ja meinasin jo huolestua, että onko se lopetettu (kun hyville tuotteille yleensä tuppaa käymään niin). Jouluviikolla bongasin tätä Anttilasta ja mukaan lähtikin samantien 4 tuubia :)

 

Avocado & Oatmeal Facial Clay Mask

Ihoa puhdistava ja pehmentävä savinaamio. Tuntuu hyvältä kasvoilla, ei kirvele, nipistele tai kuivata liikaa. On myös helppo pestä pois. Vinkki muuten! Kasvonaamiot – varsinkin tällaiset savipohjaiset – on kätevä pestä pois kuorintahanskoilla. Niitä löytyy melkein mistä tahansa kosmetiikkaa myyvistä paikoista, niin Stockmannilta, halpahalleista kuin vaikka H&M:ltäkin (mistä omani ovat). Myös kasvoharjat ovat hyviä, samoin L’Oréalin Perfect Clean – puhdistusaineen mukana tuleva Clean Pod.

Goji Berry Facial Hydration Mask

Kasvoja ”rauhoittava, kosteuttava ja pehmentävä” naamio. Tämä ei harmi kyllä kuulu suosikkeihini. Naamio on läpikuultavaa geeliä, vähän jopa vaseliinin tuntuista. Tuote viilenee iholla aika paljon ja kirvelee, varsinkin herkemmillä alueilla kuten poskipäillä. Ei kovin kiva fiilis eikä varsinkaan sellainen, mitä odotan kosteuttavalta naamiolta :( Lisäksi naamio täytyy pestä oikein kunnolla iholta eikä se meinaa liueta veteen ollenkaan. Tämä ei ole sellainen tuote, minkä pyyhkisi (ylimääräiset) pois ja jättäisi iholle yöksi vaikuttamaan. 

Tämän saa pois kuorintahanskoilla, mutta… Naamio herkistää ihoni vaikutusajalla ja hanskoilla poistaminen tuntuu todella epämiellyttävältä (raapivalta) eikä tee iholle hyvää. Lisäksi kaiken vedellä pesemisen jälkeen iho tuntuu yhtä kiristävältä kuin ennen naamiota. Olen käyttänyt tätä pari kertaa, toisella kertaan ikään kuin tarkistaakseni oliko se niin ”kamalaa” kuin muistin ja olihan se :/

Pear Refining Facial Cleanser

Geelimäinen (jopa hieman hyytelömäinen) kasvojenpuhdistusaine, joka sisältää ihoa kirkastavaa ja juonteita häivyttävää salisyylihappoa. Tässä on aivan ihana päärynäinen / omenainen, raikas vihreä tuoksu. Pesee ihon hyvin ja jättää sen puhtaan, mutta pehmeän tuntuiseksi. Vaahtoaa myös aika hyvin, se on ainakin itselleni tärkeää. Miten sitä jotenkin onkin sellainen fiilis, että jos puhdistava aine (oli se sitten shampoo tai vaikka astianpesuaine) ei vaahtoa, se ei puhdista hyvin? :)



 

Pink Grapefruit Facial Exfoliating Facial Scrub

Kasvojen kuorinta-aine. Ihan kohtuullinen, ei liian rakeinen = karhea. Tässäkin on pohjana vaseliinimainen geeli, joka ei ainakaan mulla vaahtoa ollenkaan (eipä kai pitäisikään). Rakeita on paljon, mutta ne eivät kauheasti tunnu iholla. Kuorintateho on siis vähän keskinkertainen, geelipohja saisi olla kevyempi jotta rakeet pääsisivät sieltä ”läpi”. Tosin mikään ei kuitenkaan aspiriinikuorintaa voita ;)

– – – 


Loppusanoina voisin sanoa, että toisista tykkään ja toisista en sitten niin kauheasti. Goji-marja – naamio jää ainakin käyttämättä. Freemanin herkullisista tuotteista on vielä moni kokeilematta, ainakin mansikka-suklaa sekä minttu-sitruuna – naamiot, aprikoosi-kuorinta, kiivi-jogurtti-puhdistusaine… Näin vain muutamia mainitakseni :)

8 vastausta artikkeliin “Freeman – feeling beautiful”

  1. Freemanin tuotteet on kyllä aivan loistavia! Granaattiomena vartalonkuorinta on ollut käytössä jo vuosia, ihanan rakeinen kuorinta :)Greippikuorinta-aineesta olen aika lailla samaa mieltä kanssasi, kaipaisin kuorinta ainetta jossa rakeet tuntuvat.Ananasnaamio (ja aspiriini :D) päätyivät saman tien ostoslistalle :)

    Tykkää

  2. Oon tässä just päättänyt vähentää erinäisten purkkien ja purnukoitten ostelua, mutta ei tämä postaus ainakaan asiaa helpottanut. Muutamia (tämän postauksen) tuotteita menee heti ostoslistalle :)

    Tykkää

  3. päärynäputsari on ollu minulla jo pitkään suosikki putsarin asemassa, ja on tuo nyt ihan ok tuo gerippikuorintakin, eli ajaa asiansa, ja kun ei ole pahanhintaista niin tulee käytettyä, itseasiassa juuri löysin alesta tuubin tuota greippiä hintaan 3.90, eli ei todellakaan ollut kallis :)

    Tykkää

  4. Joo mulla on suihkussa toi kirvelevä naamio enkä tykkää siitä yhtään :( Onneks siinä on lyhyt vaikutusaika niin yritän käytellä sitä loppuun samalla kun annan hoitoaineen vaikuttaa hiuksissa.

    Tykkää

Jätä kommentti