Essencen pauloissa

Olen edullisesta saksalaisesta kosmetiikkamerkistä Essencestä ennenkin kirjoitellut tänne, kun olen joskus sata vuotta sitten ostanut Kosmetik4less-nettikaupasta muutamia merkin tuotteita. Ne ovat kuitenkin vähän jääneet, osan olen antanut pois ja osa taas unohtunut kaapin perälle. Nythän Essence tuli hiljattain Suomeen ja olenkin herännyt ihan uudestaan tähän merkkiin! Meillä on Tampereen keskustassa ainakin kolme Tokmannia, jossa merkin tuotteita pääsee hiplailemaan ihan livenä. Olenkin viime aikoina (viikkoina..) käynyt muutamaankin otteeseen nuo hyllyt läpi ja ajattelin nyt näyttää, mitä tuotteita olen ostanut ja mitä niistä pidän..!

essence2

Aloitetaan vaikka poskipunista ja yhdestä korostustuotteesta. Viime viikolla ostin Girls Just Wanna Have Fun-korostuspuuterin 01 Lady’s Night ja Matt Touch Blush-mattaposkipunan 10 Peach Me Up!. Monesta ”palasesta” koostuvan Mosaic Blush-poskipunan 40 The Berry Connection olen ostanut aiemmin.

essence_blush_highlighter

Girls Just Wanna Have Fun oli vähän pettymys. Tämä oli kaupan ainut kappale, tarjolla ei ollut edes testeriä. Ostin siis tämän aika sokkona – hinta oli onneksi vain päälle 4 euroa, joten riski oli helppo ottaa. Toivoin tämän olevan tosi paljon hehkua tuova (näyttää pannussa siltä), jopa sellainen The Balmin Mary-Lou Manizer-tyylinen. Harmikseni puuteri on tosiaan aika puuterinen, jopa kevyen jauhoinen ja hohto tosi maltillista. Sitä on, mutta ei niin paljoa kuin haluaisin. Esimerkiksi silmissä sisänurkan highlighterina tämä on ihan olematon :(

Mosaic Blush koostuu tosiaan tosi vaaleanpinkeistä, persikkaisimmista ja tummahkon pinkin sävyisistä palasista. Osa on mattaisia, osa hehkuvampia. Punalla saa aika hehkuvan pinkin lopputuloksen, hehku on kuitenkin kauniin maltillista, samoin pigmentti. Punaa on helppo kerrostaa ja häivytellä. Perus-kiva, olen tykännyt :) Voisin ostaa muitakin sävyjä..!

Matt Touch Blush on ollut tosi kiva ylläri! Hyvä pigmentti, kiva koostumus, kaunis lopputulos. Näitäkin voisin ehdottomasti hankkia muitakin sävyjä.

essence_blush_highlighter_2

Rajauskyniä olen myös tykännyt testata. Mulla menee nykyään mustaa rajauskynää aika paljon, joten edullisen ja hyvän löytäminen on suuri bonus. Olen rakkaudella käyttänyt monen monta Rimmelin mustaa automaattikynää, joiden koostumus on tosi pitävä, iholla liukuva ja helposti häivyteltävissä. Rimmelin kynän hinta on noin 6-7€ (eli ei paljoa), mutta nyt olen tainnut löytää sille vastustajan!

Keskeltä kuvaa löytyvä Extreme Lasting Eye Pencil on THE BOMB! Aivan superhyvä! Todella pehmeä, iholla liukuva, helppo häivyttää ja kestää varmaan atomipomminkin. Toimii myös sisärajauksena ässähyvin ja varmaan ainoita kyniä, jotka todella kestävät mun vesirajalla. Jeejeejee! Näitä tuun hamstraamaan kourakaupalla jatkossa! Kynän hinta on muistaakseni 1,89€, jos oikein tarkkaan muistan. Ei siis juuri mitään!

Ylimmäisenä oleva Kajal Pencil on myös jees-hyvä, ei pahaa sanottavaa. Tosi perus puukynä :) Seuraavana oleva LongLasting Eye Pencil on hylsystä kierrettävä ja kestää myös hyvin, peukut tällekin. Plussaa tietty, ettei tartte teroitusta :) Sitten rakkauteni, Extreme Lasting Eye Pencil. Vihreä Metal(?)Effect Eye Pencil on niitä ekoja ja vanhimpia Essence-ostoksiani. Tätä en ole tainnut koskaan käyttää, ainoastaan kämmenselälle kokeillut. Ei mun juttu, varsinkaan nykyään.

Eyebrow Designer-kulmakynää kokeilin myös hiljattain, ostin ruskean sävyn 02 Brown. Hyvällä sanon, että peruskynä :) Ei tajuntaa räjäyttävä, mutta ei todellakaan huonokaan. Ihan jees! Varmasti ostan uudelleenkin, kulmakynääkin mulla kuitenkin menee joutuisasti.

Nämä Essencen meikkikynät taitavat kaikki olla alle 2€, joten hinta ei todellakaan kirpaise. Ennemminkin ihmettelen edelleen, että miten ne voivatkaan olla näin halpoja :D

essence_eyeliner

Seuraavaksi meikkipohjiin! Vieläkö jaksatte lukea? Camouflage 2in1 Make-up & Concealer-meikkivoiteesta mun Essence-hurahtaminen taisi alkaakin. Tätä kehuttiin järjestäen niin monessa blogissa, että mun oli pakko ostaa tätä kokeiluun. Halpismeikkivoide, joka maksaa noin 4,50€? Voiko olla mistään kotoisin? No voi! Tämä on ihan käsittämättömän loistava!! Peittää, levittyy kauniisti, ei näytä pakkeliselta, kestää ja tulee vielä sopivan vaaleassa sävyssä (10 Ivory Beige). Tämä oli kyllä rakkautta ja hämmästystä ensi kokeilulta. Jos et vielä ole kokeillut tätä, niin NYT on aika!

Tästä innostuneena ostin tietty heti lisää. Pure Nude Make-Up on aika juoksevaa ja kevyttä meikkivoidetta. Levitän sen kostealla meikkisienellä tai useimmiten jopa sormin, joka on tosi nopea tapa. Kiinnitän mineraalimeikkipohjalla tai MACin meikkipuuterilla, jolloin saan vielä pikkaisen lisää peittoa. Tässä on jännä, vähän saippuainen tuoksu. Ei kuitenkaan liian vahva tai häiritsevä ja se häipyy heti levityksen jälkeen. Todellakin no make-up feel. Tälläkin oli hintaa varmaan alle vitosen.

essence_foundation_concealer

Get Picture Ready! Brightening Concealer-peitevoide on myös yksi lempparini. Tämänkin ostin ihan sokkona, mutta enpä ole pettynyt, päinvastoin! Tämäkin oli rakkautta ensikokeilulta. Peitevoide on mukavan tuntuinen koostumukseltaan, häivyttyy helposti, ei ole liian pakkelinen tai yli-pigmenttinen vaan juuri sopiva sekä oikeasti kirkastaa silmänalusia. Tuotteessa on hauska sieniaplikaattori jolla tuotteen voisi taputella silmien alle, mutta en käytä sitä vaan häivytän voiteen sormin :) Ihana!

Stay All Day 16hr-meikkivoidetta en ole kokeillut ollenkaan. Luotin liikaa siihen, että kaikki merkin 10-numeroiset, vaaleimmat meikkivoiteet olisivat samaa kastia – ainakin melkein. Jostain syystä tämä 10 Soft Beige olikin tosiaan beige, ei vaalea. Vai mitä sanotte:

essence_swatch_10_ivory_pale

Ei varmaan tarvitse arvata, mikä se näistä on? Swatchit ovat samassa järjestyksessä, kuin purkit kuvassa. Vasemmalla siis Camouflage, sen vieressä Stay All Day, Pure Nude ja Get Picture Ready!-peitevoide.

Ripsivärit ovat mun toinen heikko kohta! Alunperin metsästin tuon Camouflage-meikkivoiteen kanssa Glitz & Glam-Minnan kehumaa Lash Princess-ripsiväriä (Minna on postannut Essencen ripsareista myös täällä). Sen puuttuessa telineestä ostin sitten kaksi muuta – pakkohan sitä joku ripsari oli ostaa :D Ostin I <3 Extreme Volume Mascaran ja The False Lashes Mascaran. Tykkäsin joskus tosi paljon megakokoisista ripsiväriharjoista (kuten IsaDoran Big Bold), joten siksi I <3 Extreme. Se on ollut ihan ok. Nykyään pidän paljon taivutetuista ripsiväriharjoista, joten siksi valitsin The False Lashesin. Siitä olen tykännyt tosi paljon!! Todella hyvä, suosittelen kokeilemaan!

Myöhemmin löysin toisesta telineestä sitten tuon Lash Princess False Lash Effect Mascaran. Se on kyllä ollut myös tosi hyvä! Tällä jos millä saa paksuutta, massaa ja volyymia ripsiin..! Välillä (kun innostun sutimaan) kaipaa vähän tarkkuutta ja ripsiharjaa, mutta ei mikään vaikea tapaus :) Hyvä ostos!

Valkoinen Lash Base on tosi vanha, en itseasiassa edes muistanut omistavani tällaista. Olen tainnut joskus ostaa tämän sinisen Rimmelin ripsarin pohjustajaksi, jotta saisin mahdollisimman näyttävät siniset ripset. Selkeästi jonkun kevään tai kesän juttu :) Ehkä menee kokeiluun tänäkin vuonna..!

essence_mascara2

Muutama tuote löytyy vielä. Mua muuten harmittaa, että yksi huulipuna jäi meikkipussiini töihin viikonlopuksi, joten se jäi pois kuvista..! Muita eksyneitä lampaita ei pitäisi olla :)

Kynsilakkoja on myös kovasti kehuttu. Löysin yhdellä reissulla vaaleankeltaisen sävyn, jollaista olen kaipaillut jo parina kesänä. Vielä ei ole keltaisen lakan fiilis, mutta ostin tämän jo valmiiksi varastoon. Sävy on 38 Love Is In The Air. Tumman viininpunaisen 58 Need Your Love’n ostin viime viikolla. Sitä testasin ja vaikutti oikein hyvältä..!

Huulipuna 03 Come Naturally oli muistaakseni jotain nudepunakokoelmaa. Olen ostanut sen ehkä toissakesänä. Taisin käyttää sitä silloin pari kertaa ja nyt testasin sitä yhtenä päivänä. Eli kuten näkyy, aika vähille käyttökerroille on jäänyt. Sävy on jotenkin malvahtavan harmaan nude, jotenkin tosi outo sävy minulle. En oikein edes tiedä, miksi tällaisen alunperin olen valinnut :o

Crystal Eyeliner sävyssä 07 Blue Heaven onkin ensimmäinen Essencen tuote, jonka takia tuotteita lähdin alunperin aikanaan netistä tilaamaan. Näin sen jossain YouTube-videossa ja mun oli pakko saada se. Noh, vuosia myöhemmin käyttökertoja on ehkä kaksi :P Tämä on upea ja monikäyttöinen sekä sopii niin hyvin usein käyttämiini meikkiväreihin (musta, hopea, violetti), mutta kun en vain muista! :D Koitan ottaa itseäni niskasta kiinni tämän kanssa. Karkkipäivän Sannihan rakastui tähän myös ja on käyttänyt tätä tosi monissa meikeissä kivana extrapotkuna :) Hyvät postaukset ainakin tässä ja tässä.

essence_nailpolish_lipstick_crystal

Siinä olisivat mun tän hetkiset Essence-tuotteet! Kannattaa tsekata myös Wasting Lifestyle-blogista Emman postaus, siellä on kans paljon kaikkia ihania merkin tuotteita :))

Oliko tässä mitään teidän suosikkeja tai olisiko suosituksia?

 

 

4 vastausta artikkeliin “Essencen pauloissa”

Jätä kommentti