Kuukauden loppuneet: lokakuu 2016

Pitkästä aikaa kuukauden loppuneet! Roskapostia siis.

lokakuuroskat2016

Tässä kuussa alkoi kertymään niin hyvin tyhjiä purkkeja, että ajattelin pitkästä aikaa koostaa tällaisen postauksen. Mukana on myös monia suosikkeja, joista on kiva jauhaa sananen jos toinenkin.

lokakuuroskat20162

Olen innostunut nyt kovasti ihonhoidosta. Oli kiva saada vanhoja pullojen jämiä pois, jotta pääsee korkkaamaan uusia..!

L’ORÈAL Sublime Soft Calming Gel-cream Wash. Periaatteessa kelpo puhdistustuote, mutta kohtuullisen tylsä ja tuntui, että äärettömän riittoisa. En meinannut saada tätä millään loppumaan, mutta onneksi viimein! Ei varsinaisesti mitään vikaa, mutta tuskin ostan uudestaan.

HERBINA Energy Boost-kasvovoide. Kelpo peruskosteusvoide, kosteutti aika hyvin mutta imeytyminen kesti. Pirteä appelsiinin tuoksu alkoi tökkimään loppuvaiheessa.

HERBINA Moisture Balance-vaahtoputsari. Hyvä vaahto, kiva tuntu iholla eikä muutenkaan moitittavaa. Kaunis pullo kylppärin altaan reunalle! Edullinen ja toimiva, voisin ostaa uudestaan. Suht tuoksuton.

LUMENE Bright Now Vitamin C Hyaluronic Essence*. Ihana seerumi, jonka käytön tosiaan näki ja tunsi iholla! Tykkään tosi paljon, käytin suurella riemulla. Onneksi Lumenen pakkauksesta tuli uusi (kuin tilauksesta), jonka pääsen korkkaamaan myöhemmin :)

GARNIER Micellar Cleansing Water. Garnierin misellivesi on mun pitkäaikainen vakkari. Se vaan toimii, tulee isossa pullossa ja on edullinen. Tämä ei ollut se ”originaali”, näitähän on useampi versio nykyään. Hyvä tämäkin, mutta siitä öljy-versiosta pysyn kaukana..! :D

lokakuuroskat20163

I Love Me-messuilta saatuja näytepusseja käytin jo kaksi.

LAVERA 2in1 Hand & Cuticle Cream. Oikein mainion tuntuinen voide! Tuoksui hyvältä ja imeytyi nopeasti. Kosteutti silti tehokkaasti. Voisin ehdottomasti ostaa kokonaisena..!

ESSE Deep Moisturiser-kasvovoide. No NYT!♥♥♥ Aivan ihana kosteusvoide! Ensimmäisestä kerrasta lähtien niin kosteuttavan tuntuinen, virkistävä, ihana, upea.. ja valloittavan tuoksuinen! Rakastuin tähän ihan päätä pahkaa. Selvitinkin jo, että mistä tätä saa ostettua ja suurin piirtein millä hinnalla. Pelkäsin tämän olevan jotain superkallista, mutta onneksi ei – 50ml purkki maksaa alle neljäkymppiä. Ja se tuoksu? En oikein osaa sanoa, mutta kuin jotain aniksen tai lakritsan tyyppistä..? :) Ostan ehdottomasti!

lokakuuroskat20164

GILLETTE Satin Care Shave Gel. Käytän ihokarvojen ajeluun tarkoitettuja vaahtoja tosi harvoin, vaikka niistä tykkäänkin. Vuosia hoitelin homman suihkugeelin tai jopa hiusten hoitoaineen avulla, mutta välillä oli kiva ostaa ihan oikein hommaan tarkoitettukin tuote. Ja voisin ostaa uudestaankin! Vaikka tykkäsin tästä ja käytin tätä, niin jotain kertoo se että muistelen ostaneeni tämän viime vuoden kesänä.. :D

lokakuuroskat20165

Yllättävää kyllä meikkejäkin loppui! Aina harvinaista ja melkeinpä kippiksen arvoista :D

RIMMEL Lasting Finish 25hr Nude-meikkivoide. Usein täällä blogissakin mainittu meikkivoide otti ja loppui. Tykkäsin tästä kyllä älyttömästi. Peitti todella hyvin, mutta tuntui ja näytti iholla luonnolliselta. Kesti ihollani hienosti ja oli kyllä todella hyvä tuote. Ostaisin ehdottomasti uudestaan! Seuraavaksi, kun saan pari muutakin meikkivoidetta loppuun, niin taidan kuitenkin ostaa jotain ihan uutta :>

MAYBELLINE The Turbo Volum’ Express-ripsari. Ostin jokin aika sitten, käytin usein, yritin tulla toimeen, en tykännyt, heitän pois. Ei tehnyt mun ripsille oikein kummoisia :/ Ei pahalla, mutta ei todellakaan turbo.

GINA TRICOT Top coat. Ginan vanha kirkas kynsilakka oli todella hyvä, mutta valitettavasti paksuuntui pullon pohjalle. Eipä suuri menetys, maailmassa on onneksi miljoona muutakin kirkasta lakkaa :)

MAC Pro Longwear Waterproof Brow Set, Bold Brunette. Rakas kulmageelini! ♥ Niin paras. Sävyttää ja meikkaa kulmat sekä on oikeasti kestävä ja vettä hylkivä. Vaatii hyvän poistoaineen. Rakastan! ♥ Uuden kävin jo ostamassa. Tämä menee tottakai roskakorin sijaan Back2MAC-pinoon.

lokakuuroskat20166

Hiustuotteista vain kaksi käytin loppuun, muihin kyllästyin tai ne eivät toimineen muuten vain.

TIGI Hard Head-hiuslakka. Tässä on oikeasti kivikova lakka, kuten nimi lupaakin. Periaatteessa hyvä lakka, mutta aloin kaipaamaan jotain vähän iisimpää – tämä alkoi olla jo makuuni turhan sementtiä. Loppuvaiheessa suutin alkoi kiukkuilemaan eikä oikein enää joka-aamuisten kikkailujenkaan jälkeen suostunut yhteistyöhön. Meni hermo, joten lakka roskiin. Kivikovaa kaipailevalle oivallinen.

KMS Silk Sheen-hoitoaine. Tämä oli vähän niin ja näin. Periaatteessa oivallinen siloittava ja suht kevyt hoitoaine, mutta ei vain toiminut mun hiuksille. Ei vaikka kuinka yritin. Pidin tätä yhteen aikaan aika kauan kaapeissa jemmassa ja sen jälkeen tuntui, että taisi menettää parhaat päivänsä. Jämät pullon pohjalla joutavat pois. Ei huono hoitoaine kuitenkaan, mutta ei vaan mulle.

CUTRIN VoluISM-hoitoaine. Tämäkin on hyvä hoitoaine, mutta ei vaan ollenkaan mun hiustyypille. Tämä on kevyt ja tuuheuttava, mä kaipaan taas mahdollisimman kosteuttavaa, paksua ja siloittavaa jankkia. Vähän tätä kesällä käytin, kun hiukseni olivat oikein lyhyet, mutta ei enää. Sorry Cutrin, se on menoa nyt.

SIM Argan Care Vitalizing Shampoo & Vitalizing Balm. Näitä voisin muuten ostaa mielelläni täysikokoiset pullot, mutta joku näiden tuoksussa pistää vastaan. Muuten oikein hyvät tuotteet. Shampoo oli aika perus-jees, hoitoaineesta tykkäsin tosi paljon! Jätti hiukset kevyiksi, mutta tosi sileiksi ja hyväntuntuisiksi. Harmi vaan, että tuoksu on vähän liikaa mulle.

Löytyikö mitään teidän suosikkejanne?

*:llä merkityt on saatu blogin kautta

4 vastausta artikkeliin “Kuukauden loppuneet: lokakuu 2016”

  1. Monta kiinnostavaa!! Lumenen hyaluronia haluaisin kokeilla, ehkä vähän harmistuin uudesta hinnasta. Varmaan jostain tarjouksesta tulee ostettua. Rimmelin meikkivoide on nyt käytössä ja se muuten on kaikkien kehujen arvoinen. Tosi kiva kun olet vähän aktivoitunut päivittämään, tykkään sun blogista tosi paljon ja tämäkin Loppuneet-postaus oli mukavaa luettavaa :)

    Tykkää

  2. Tuota rimmelin meikkivoidetta täytyy testata. Heti kun saan pari vanhaa käytettyä. Mun 40 v iholle tuo Lumenen tiiviste ei tehnyt..niin yhtään mitään;)
    Ihmettelin kans miks hinta nousi niin reippaasti. Yli 20 e nyt:/

    Tykkää

Jätä kommentti