I Love Me 2016-messujen ostokset

Yksi tämän vuoden odotetuimmista tapahtumista, I Love Me-messut olivat viime viikonloppuna. Olin paikalla perjantain ja voi että, olivat ehkä parhaat messut koskaan! Väkeä oli, sitä en kiistä, mutta suurin tungos tuntui laantuvan siinä iltapäiväkolmen maissa. Sen jälkeen oli aika kiva vielä kierrellä pisteitä ja koittaa ehtiä katsoa kaikki :) Näytteilleasettajia oli jälleen ihan huima määrä ja menisihän siellä messuilla vaikka kaikki kolme päivää, en epäile!

Tein ihan älyttömän hyviä ostoksia sekä sain parilta pisteeltä pienet goodie bagit blogin kautta mukaan. Olin messuilla bloggaajapassilla, that’s how. Tosin Biozellin goodie bagia ei kovin pieneksi voi kehua, kohta näette.. :D

Lähdin messuille oikeastaan ihan ostoslistan kanssa: tavoitteena oli ostaa silmämeikinpoistoaine, vartalovoide ja käsivoide. Myös jokin aromaterapeuttinen öljy-juttu kiinnosti (laventeli erityisesti), veikkasin että näiltä messuilta niitä varmasti löytyisi. Merkeistä halusin tsekata ainakin NYXin, Real Techniquesin, kaikki superfood-pisteet (Puhdistamo ym) sekä luonnonkosmetiikkapuolen. Tiesin myös etukäteen käydä Biozellilla, sieltä oli tullut blogimailia jo aiemmin. Myös Hurrawin huulirasvoja lähdin etsimään, jos siellä olisi jotain uusia makuja.

Tässäpä päivän saalis:

messut2016_saalis

Kyllä sieltä jotain kotiin kannettiin! :D Voin kertoa, että selkä vääränä raahasin ”joitain kiloja” painavia säkkejäni :D En valita tosin, en!

Ensimmäisenä meninkin (kehuttavan isolle!) luonnonkosmetiikkapuolelle ja törmäsin Urtekramiin. Tykkään sarjan tuosta vaaleanpunaisesta Nordic Birch-sarjasta, erityisesti vartalovoiteesta. En ole sitä pitkään aikaan löytänyt kaupoista, joten nyt innolla nappasin sitä mukaan..! Ostin siitä samantien myös käsivoiteen mukaan. Vartalovoide maksoi 5€ ja käsivoide 3,50€. Urtekramilla on ihanan edulliset hinnat! Innostuin myös sarjan ruokapuolella – olisin voinut ostaa kaikkea, mutta logistisistä syistä (:D) ostin vain mielenkiintoisilta kuulostavat tomaatti-yrtti-tahnan (3€) ja Thaimausteseoksen (4€).

messut2016_urtekram

Tästä löysin tieni Laveran pisteelle. Se oli ehkä harmittavan pieni, mutta kompakti. Kaikki tuotteet olivat -40%. Pienellä pöydällä oli esillä sarjan uutuustuotteita, kuten nämä karpalo & avokado-hiustuotteet ja uudistuneita käsivoiteita, joista ostin ihanan karpalo & arganöljy-version. Värjätyille hiuksille tarkoitetut shampoo ja hoitoaine tuoksuvat niin herkullisille..!! Ihastuin tuoksuun heti ja ne oli pakko ostaa. Olivat alen jälkeen kiitettävän edulliset, 5,19€ / kappale. Käsivoide oli 4,56€. Jäin vielä miettimään paria vartalovoidetta, mutta jätin ostamatta ja unohdin ne sitten kokonaan.

Laveralla oli myös ns. toinen piste siinä vastapäätä, jossa myytiin joitain sarjasta poistuneita/uudistuksen alle menneitä tuotteita. Vähän huvitti kun huomasin, että siinä myytiin tuon nimenomaisen käsivoiteen ”vanhaa versiota” 5 eurolla ja toisella puolella uusi versio maksoi sen 4,56€ :P

messut2016_lavera

MOSSAT!! <3 <3 Natural Goods Companylla oli ihanan iso messualue, josta ilokseni löysin Mossat. En ollut perehtynyt yhtään messujen näytteilleasettajiin, koska tiesin meneväni sinne joka tapauksessa ja katsovani kaiken läpi :) Olen ihan rakastunut Mossan tuotteiden ulkonäköön ja olen lukenutkin näistä tosi paljon kehuja monesta blogista. Olisin ostanut vaikka jokaisen tuotteen sarjasta, jos olisin ollut varoissani :D Ne ovat kyllä niin kauniita..!

Ostoskoriini päätyi Charming Nailsin kehuma Youth Defence-puhdistusvoide ja Micellar Water-misellivesi. Olen kuullut myös paljon hyvää sarjan Vitamin Oil Cocktail-öljystä, joten ostin senkin. Se oli tosi hyvässä tarjouksessa 10 eurolla, kun sen hinta normaalisti on noin 16,90€. Puhdistusvoide maksoi 9,50€ ja misellivesi 8,50€. Normaalisti nämäkin taitavat olla 15€ tienoilla tai päälle. Natural Goods Companylla oli muutenkin tosi hyvät messualet, pojot sinne..!

messut2016_mossa

Samalta pisteeltä kävin myöhemmin ostamassa niitä aromaterapeuttisia öljyjä. Nämä olisivat menneet multa ihan ohi, ellei Miss Piggy’s Pearls-Salla olisi näistä mulle vinkannut. Kiitos vielä! <3 Apothecaryn suihkutettavat öljyt myytiin todella halvalla pois, ovat jäämässä NGC:n maahantuonnista pois. Never Sleepless maksoi 5€, Headache Master ja Power Up 3€/kpl. Jes!

messut2016_aromaterapia

Tämän jälkeen hipsin sinne Biozellin megaosastolle. Juttelimme huippumukavan edustajan kanssa (anteeksi kamalan huono nimimuistini, Kaisa..??) pitkään hiustuotteista, brändistä, tuotteiden ulkonäöstä ym ym. Meillä oli todella kivaa ja oli mukava päästä myös kuulemaan saamistani tuotteista, niiden uudistuksista, ajatuksista niiden takana sekä antaa heti palautetta. Mukaan sainkin sananmukaisesti goodie-SÄKIN! Onneksi pääsin aina välillä Messukeskuksen lehdistötilaan, jonne kävin parikin kertaa viemässä kantamuksiani lukolliseen kaappiin.

messut2016_biozell

Nyt ei pitäisi hiustuotteiden loppua! On shampoota, hoitoainetta, sävyttävää maskia, sävyttävää shampoota, kuivashampoota, rakennesuihketta, suolasuihketta, muotoilusuihketta, jätettävää hoitosuihketta.. you name it. Oikeassa reunassa näkyvät myös sarjan ihan upouudet miesten MEN-tuotteet, joista löytyy myös suolasuihke, lakka, geeli sekä mattavaha.

Jossain kohtaa eksyin – ihan sanamukaisesti  – Avonin pisteelle. Osallistuin Mysteeriboksin arvontaan (en tiedä kuinka siinä kävi) ja samalla edustaja huomasi, että minulla on Bloggaajapassi rinnuksessani. Sain siitä sitten iloiseksi yllätyksekseni mukaan pienen kassin, josta löytyi Nutra Effects-vartalovoide (kelpaa, kokeilin kotona ja vaikutti hyvältä – talvi kun tulee, niin vartalovoidetta kuluu), Big & Multiplied-maskara sekä Avonin ihan uutukainen tuoksu Avon Life.

messut2016_avon

Hurraw’itkin löysin. Uutuusmakuja oli vain kaksi: papaija-ananas sekä tämä prototyyppi vanilja-appelsiini. Edustaja kertoi, että tämä maku on vasta kokeilussa ja he saivat messuille juuri ja juuri kokeiluerän, joten sen takia kyseinen voide on erilaisessa puikossa kuin Hurrawit yleensä. Jotenkin ihastuin tähän makuun ja ostin sen (Hurrawit olivat 4€/kpl tai 10€/3kpl). Tajusin vasta kotona miksi tykästyin tähän – tämähän maistuu ja tuoksuu ihan Fazerinalta! :)

messut2016_hurrawmessut2016_hurraw2

Myöhemmin kävin vielä Kissis-Heinin ja Dazzling Glow-Marian kanssa  pyörähtämässä luonnonkosmetiikan puolella. Heini kehui kovasti Bohon kiinteää meikkivoidetta/meikkipuuteria (”no se kiintee ja kostee”), Compact Foundationia. Halusimme muutenkin käydä Boholla ihastelemassa merkin meikkejä, ne ovat ihanan näköisiä ja messuilla tosi kauniisti aseteltu esille. Olen koko syksyn etsinyt sopivaa khakinvihreää kynsilakkaa ja satuin löytämään hyvän juuri Boholta! Ja kaiken lisäksi se oli tarjouskorissa 4€. Sävy on nimeltään Tribu.

Saimme passimme ansiosta vielä Boholtakin goodie bagin mukaan! <3 Sieltä löytyi merkin maskara, viininpunainen lakka (Lotus) sekä juurikin se Heinin kehuma meikkipohja..! Huippua! Lisäksi saimme juuri Suomeen rantautuneen, ranskalaisen Beauty Garden-sarjan kurpitsakasvonaamiot. Ihastelimme myös muutenkin sarjan tuotteita, niissä on todella upeat pakkaukset..!

messut2016_boho_beautygarden

Katsokaa vaikka!

img_9744

img_9747

Mukaan kertyi myös iso määrä näytteitä, varsinkin Laveran ja Madaran pisteet jakoivat näytteitä aika ahkerasti.

messut2016_naytteet

Yllättäen en ostanut yhtään meikkejä (kynsilakkaa lukuunottamatta). Katselin kyllä esim. Real Techniquesin, missä myytiin sitä timanttimeikkisientä ja sarjan siveltimiä kivan edullisesti, mutta en sitten ostanut. Batisteen mulla on vähän mennyt maku, messuilta sitä saa kyllä kivaan 5€/pullo hintaan. NYXissä mua harmitti vähän, että tuotteet olivat tasan samanhintaisia kuin Sokoksella, ei mitään alennuksia. Kiva kuitenkin niille, joilla ei NYXiä ole mahdollista päästä muuten shoppaamaan :) Elf:iltä olisi kiinnostanut yksi tietty meikkivoide, mutta sitä ei ollut.

Siveltimiä, irtoripsiä tai rakennekynsikamoja en tarvinnut, joten niiden osalta sain skipata aika monta pistettä :D Tuntui myös, että tänä vuonna raakasuklaa-esittelijöitä oli tosi paljon :D Skippasin myös kaikki ”halpismeikki”pisteet, kuten Kubissin, ModelsOwnin, Palladion, BYSin ymym. Myös ison Tangle Teezer/Invisibobble-osaston jätin väliin, kun ei tarvetta ollut. Pistin myös merkille, että esimerkiksi Livboxin piste puuttui vallan.

Mutta huikean kiva messupäivä! Oli taas niin paljon katseltavaa ja tutkittavaa, että huhhuh :) Toivottavasti joku jaksoi tänne loppuun asti, vaikka aika raportti tästä taas tuli..!

Miten teidän messut meni?

2 vastausta artikkeliin “I Love Me 2016-messujen ostokset”

    1. Ainakin nyt jo muutamien käyttökertojen jälkeen oon aika myyty Mossalle :) Öljyä en vielä avannut, laitoin talteen.

      Messut on kyllä kiva tapahtuma, mutta ymmärrän että pitkänmatkalaiselle aika reissu :) Mä oon huomannut, että siellä harvoin törmää tuttuihin, porukkaa on niin paljon että ne törmäilyt on melkein pakko sopia etukäteen tiettyyn paikkaan ja aikaan :D

      Tykkää

Jätä kommentti