Upea, uudistunut Lumene

Viime maanantai oli mieletön postipäivä. Sain uskomattoman runsaan paketin Lumenen uutuustuotteita, valtavan iso KIITOS sinne!!

Ehkä keneltäkään ei ole mennyt ohi, että Lumene on tehnyt hurjan muodonmuutoksen, suorastaan noussut kuin Feeniks-lintu tuhkasta :D Pakkaukset, tuotteet ja muutenkin koko merkin imago on uudistettu täysin ja mielestäni ehdottomasti parempaan suuntaan. Uusi Lumene näyttää todella hyvältä, skandinaaviselta ja selkeästi valmiilta iskemään kansainvälisille markkinoille.

Sain ylläripaketissani seitsemän uutuustuotetta. Uudet pakkaukset ovat niin tyylikkäitä ja hyvän näköisiä! Tuotteet on jaettu kahteen pääsarjaan: tehokosteuttava ja raikastava LÄHDE sekä heleyttävä VALO.

img_9185

Paketti sisälsi tuttuja tuotteita uudistettuina sekä muutamia uutuuksia. Kaikki tulevat ehdottomasti käyttöön..!

img_9188

Etualalla löytyvät LÄHDE Hydration Recharge-yövoide ja VALO Day Cream Spf15-päivävoide. Ihanaa! Ostin juuri uuden yövoiteen (Lumenelta!), joten tämä menee jemmaan. Tämän hetkinen päivävoiteeni mene vielä hetken, mutta kylmempien kelien saapuessa tiedän sen olevan liian ohut. Silloin korkkaan tämän Lumenen Day Creamin käyttöön. Varmasti talveksi iholleni juuri passeli..!

Ehkä eniten innoissani olen tästä LÄHDE Pure Arctic Miracle-misellivedestä. Jes! Olen niin kovasti halunnut kokeilla tätä! Olen jo kertaalleen tätä Sokoksella katsellut, mutta en (onneksi!) vielä silloin ostanut. Mahtavaa!

img_9189

Paketissa oli myös uudistettu version VALO Glow Boost Vitamin C Hyaluromic Essence-seerumista, joka tunnettiin ennen nimellä Bright Now Vitamin C Hyaluronic Essence (tuo oranssi pipettipullo). Sain sen viime syksynä Lumenelta testiin ja tuote loppui vasta hiljattain (tulee näkymään lokakuun loppuneissa!). Jäin hieman harmittelemaan sen perään, joten oli tosi kiva saada tätä uusi pullo! Jemmaan menee ja myöhemmin käyttöön :) Tällä hetkellä minulla on avattuna käytössä V10 Plus:an seerumi.

img_9191

img_9196

Toinen mielenkiintoinen uutuus on ehdottomasti LÄHDE Pure Arctic Hydration-kosteussuihke. Vau! Tällaista ei ole tainnut Lumenella ennen ollakaan. Tykkään kovasti MACin Fix+-suihkeesta, jota on kiva suihkia esimerkiksi meikin päälle. Se vetelee jo viimeisiään, joten on senkin takia kiva saada uusi ”vastaava” tilalle..! Tässä on ehkä maailman hienojakoisin suihke, suorastaan hento sumu, joka ei vahingossakaan suttaa valmista meikkiä. Ja tuoksu on aivan ihana! Tätä on myös kiva suihkutella puhtaalle iholle ennen seerumeita ja voiteita. Pelkäänpä, että tämä tuote loppuu ensimmäisenä.. :P

img_9198

Silmänympärysvoiteeni vetelee myös viimeisiään, joten LÄHDE Pure Dew Drops-silmänympärysgeeli tuli kuin tilauksesta. Innolla odotan käyttöönottoa..! Olin myös todella innoissani löydettyäni paketista tämän alla näkyvän kaksiosaisen VALO Arctic Berry Cocktail-öljy-tehohoitoseerumin! Olen tätä jo valehtelematta vuosia halunnut kokeilla, mutta en ole koskaan raaskinut ostaa tätä. Olikin ihana saada tämä nyt! Tämä meni heti kylppärin peilikaappiin käyttöön :) Tuote tuntuu todella hyvältä.

img_9201

Listaan tähän loppuun vielä näiden tuotteiden jälleenmyynti(suositus)hinnat, itseäni ne ainakin kiinnostavat. Hinnat ovat Lumenen pr-tiedoista, voivat siis hieman vaihdella ostopaikasta riippuen. Sarjasta löytyy myös paljon muitakin tuotteita kuin nämä, kannattaa siis pitää silmät auki kaupoilla! :) Itseäni kiinnostavia ovat ainakin VALO-sarjan heleyttävä & korjaava silmänympärysvoide, LÄHDE tehokosteuttava geelinaamio sekä LÄHDE ravitseva 24h kosteusbalsami. Myös VALO-sarjasta löytyy oma kasvosuihke! Entäpä sitten joskus, kun meikkisarja uudistuu…

LÄHDE

tehokosteuttava yövoide 19,90€ 50ml
tehokosteuttava silmänympärysgeeli 19,90€ 15ml
kosteuttava & raikastava kasvosuihke 19,90€ 100ml
3-in-1 misellivesi 9,90€ 250ml (tätä löytyy useampaa kokoa)
VALO
heleyttävä päivävoide SK15 24,90€ 50ml
kirkastava j& siloittava hyaluronitiiviste (oranssi pullo) 29,90€ 30ml
heleyttävä & ravitseva tehohoito (kaksiosainen tuote) 29,90€ 30ml
Tuotteet on saatu pr-näytteinä/lahjana blogin kautta.

4 vastausta artikkeliin “Upea, uudistunut Lumene”

  1. Berry coctail on ollut talven lempparituotteitani jo vuosia, ei ihme, että sitä on myyty vuosikausia, sen verran hyvä se on. :) Uusi ulkoasu näyttää kivan raikkaalta.

    Tykkää

Jätä kommentti