Lumenen syksylook

Lumene on ollut viime aikoina paljon tapetilla, pääasiassa suuren uuden lanseerauksensa myötä. Uudet Lumene-tuotteet näyttävätkin ihanilta enkä malta odottaa niiden kokeilemista! Ostoslistalla on ainakin kauan kaivattu misellivesi.

Sitä ennen merkki tietysti lanseerasi taas uusia sävyjä syksyksi ja sainkin kivan paketin, josta löytyi ihania kynsilakkasävyjä sekä pari uutta True Passion-huulipunaa.

img_9062

Kynsilakkoihin tuli kaksi aika läpikuultavaa nudea: 34 Jäähuntu (vasemmalla) ja 36 Kanervia (oikealla). Eniten mua ihastuttivat harmaat 37 Silokallio (vaaleampi oikealla) ja 35 Usvaniitty (tummempi keskellä). Varsinkin Usvaniitty on aivan mieletön! Tosi kaunis violetin ja harmaan sekoitus, ihan täydellinen syksyyn..!

Kynsilakkoihin tuli myös Matt Top Coat eli mattapinnan antava päällyslakka. ”Harmikseni” tämä on ainut, joka näistä jää pysyvään valikoimaan. Sanon harmikseni, koska en henkilökohtaisesti tykkää mattapintaisista kynsistä. Siksi tällainen on minulle vähän turha tuote (olla markkinoilla). Mutta varmasti tällekin on ostajansa :)

True Passion-huulipuniin tuli kaksi uutta sävyä: ylimmäisenä oleva 7 Kauneus ja sen alapuolella oleva 8 Vanamo. Vanamo onkin näkynyt paljon somessa ja se onkin tosi kaunis, vähän tummahko nude. Tämän hetken trendisävyjä selkeästi. Syksyyn lookiin kuuluvat myös aiemmin ilmestyneet sävyt: ehkäpä yksi sarjan suosituin eli tumma vamppipuna 2 Varjojen tanssi ja mun yksi lempparinudeni, 1 Valon leikki. Nämä ilmestyivät alun perin viime vuoden syksyllä, kun True Passionit lanseerattiin.

True Passion-punissa on hyvä koostumus ja kesto. Näitä on myös helppo käyttää ilman rajauskynää, jos haluaa. Varsinkin vaaleat sävyt toimivat oivasti yksinäänkin. Tuo nude, 1 Valon leikki, on sellainen sävy jota suosittelen kaikille. Aivan täydellinen nude! Toimii kevyen meikin kanssa ja ihan täydellisesti tumman smokey-meikin parina. Sellainen nudesävy, jota ilman en voisi olla :)

Tuotteet on saatu blogin kautta.

8 vastausta artikkeliin “Lumenen syksylook”

  1. Nyt voisin käydä ostamassa kynsilleni muotilakan, sillä lakkailaen (omasta mielestäni)rumia kynsiäni aika harvoin. Sattui lukihäriö tuossa kun luin tekstiäsi, onneksi luin uudestaan, ei tarvitse lähicittarista kysellä sitä Lumenen uutuuslakkaa nimeltä Silakat!
    Tuo Vanamo kiiinnostaisi myös, kaunis sävy kaikkien huulillle.

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s