Tervetuloa Kosmemuruihin!

Tervetuloa uuden blogin pariin! Tai no vanhan, mutta uudella nimellä :)

vaahtikset

Kirjoitin pitkään (yli viisi vuotta!) Wind It Up-nimistä kosmetiikkablogia. Olin reilun vuoden mukana myös Purkkimafia-portaalissa, mikä oli tosi hieno juttu. Harmi kyllä, Purkkis on juuri loppumaisillaan ja on aika meidän kaikkien purkkislaisten taas lentää kotipesästä omillemme.

Olen jo pitkään miettinyt uuden blogin perustamista, mutta toisaalta en halunnut heittää vanhoja postauksia menemäänkään. Päädyin siis päivittämään vanhan blogin nimen ja ulkoasun. Jälkimmäisen kanssa onkin sitten vielä pähkäiltävää.. Jonkinlaisen kotialustan sain kasaan, se on tärkeintä..! Eiköhän ne pikkujutut viilailla sitten ajan myötä.

Tulen luultavasti aika raa’alla kädellä deletoimaan vanhoja postauksia ja säilytän ne, mitkä koen etten raaski poistaa. Linkitykset menevät luultavasti teksteissä ihan metsään (Purkkimafian ohjaukset ilmeisesti vaikuttavat näihin vielä pitkään), korjailen niitä ajan myötä kun ehdin ja jaksan. Kuvat ja tekstit nyt suurin piirtein menevät nätisti, mutta nekin viilaan vielä loppuunsa ajan kanssa :)

Kiva kuitenkin jos löysit tiesi tänne..! Laitahan minulle jotain pientä kommenttia, ikäänkuin virtuaalista olalle taputusta, jos luit tämän tekstin – olisi kiva tietää, kuka täällä kävi :)

M

18 vastausta artikkeliin “Tervetuloa Kosmemuruihin!”

  1. Huh, hyvä että jatkat. Ehdin jo varmuuden vuoksi käydä muutamia meikkikuvia näyttökaappaamassa omalle koneelle, että löytyy inspiraatiokuvia. Mutta hyvä jos ne jatkossa löytyy vielä täältäkin. Ja toki uusiakin. Sulla on hyvin samanmalliset ja väriset silmät niin on helppo ottaa mallia sun kuvista kun omat ideat loppuu :)

    Tykkää

  2. Ihana kuulla että jatkat! :) mukana ollaan, ja oltu jo kauan, vaikka en muista olenko saanut aikaiseksi kommentoida juuri koskaan. Yritän parantaa tapani, ja jättää välillä edes jonkin merkin kommenttiboksiin. :) Terveisiä hotelli Tammerista, satun juuri olemaan Tampereella lomareissulla.

    Tykkää

    1. Hei ihana kuulla! ^_^ Ymmärrän kyllä, että aina ei ehdi tai jaksa kommentoida, vaikka mielessä joku kommentti olisikin – niin hassulta kuin se kuulostaakin :)

      Ooh, hienon paikan olet valinnut! Ihanaa lomaa!

      Tykkää

Jätä kommentti