Lumenen Gel Effect kesäsävyt

Lumenen muisti minua(kin) taas uusilla tuotteilla – tällä kertaa postilaatikosta napsahti neljä uutta kesäsävyä Gel Effect – kynsilakkoihin.

IMG_8681

Vasemmalta oikealle:

31 Tuulenvire / Sea Breeze

28 Kesäunelma / Summer Dreams

29 Rannalla / Waterfront

27 Kuuma päivä / Heat Wave

Olen alusta lähtien tykännyt tosi paljon Gel Effecteista. Lakka on paksua ja jättää kynnelle todellakin geelimäisen pinnan. Silti lakka kuivuu tarpeeksi nopeasti. Joistain sävyistä riittää yksikin kerros, mutta kaksi kerrosta tekevät aika täydellisen pinnan. Gel Effecteissa on myös todella hyvä, hieman essiemäinen leveä sivellin, jolla lakka on helppo ja nopea levittää kynnelle.

Nämä sävyt osuivat aika nappiin itselleni. Vaalea 31 Tuulenvire on näistä ainut helmiäinen ja toimiikin kauniisti joko yksin tai jonkun muun sävyn päällä. Itse testasin tätä pinkin 28:n päälle ja toimi. 28 Kesäunelma on todella suloinen pinkki! Sopivan purkkapinkki, mutta ei kuitenkaan neon. Aivan ihana! 29 Rannalla on täydellinen pinky nude – sävy, joka sopii mihin tilaisuuteen, asuun ja vuodenaikaan tahansa. Milloin ja koska vain :) 27 Kuuma päivä on ihana kevät/kesäoranssi. Tämäkään ei ole liian kirkas tai huomiota herättävä, mutta oikein pirteä ja piristävä :) Hieman samantyyppinen Essien Tart Decon kanssa, joka on mielestäni myös ihana kesä/kevätsävy.

Tuotteet on saatu blogin kautta.

Mainokset

Yksi ajatus artikkelista “Lumenen Gel Effect kesäsävyt”

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s