Lumenen aurinkoinen kevät

Sain tässä hiljattain aivan ihanan paketin keväistä kosmetiikkaa Lumenelta. Mukana oli pari vanhaa tuttua ja iso nippu uutukaisia huulituotteita.

IMG_7641

Lumene on tainnut jo parina keväänä/kesänä tuoda markkinoille Arctic Sun – sarjan Skin Tone Perfectorin eli ihonsävyn heleyttäjän ja tuon kauniisti kuvioidun hohdepuuterin. Puuteria olen joka kerta sivellyt kaupassa, mutta en ole sitä koskaan ostanut, Nyt riemunkiljahdukset olivatkin suuret, kun tämä ilmestyi paketista. Jee!

IMG_7642

Ihonsävyn heleyttäjää en ole vielä testannut, sävy Honey Glow näyttää kämmenselälläni vähän tummahkolta. Jonain vapaapäivänä voisi ottaa käyttöön :) Hohdepuuteri on ihollani hieman lämmin ja kupariin/kultaan taittava, tämän kanssa saan olla varovainen annostelun suhteen. Kimaltavaa sävyä olen kyllä käyttänyt useampana päivänä luomivärinä :D

Mutta tuo pintakuvio, ah!

IMG_7644

Huulituotteissa on paljon uutuuksia. Mielenkiintoisinpia olivat nämä Lip Oil – huuliöljyt, näitä ei ole tainnut Lumenella vielä koskaan ollakaan? Muun muassa Clarinsiltahan näitä tuli viime (?) keväänä ja ne aiheuttivat aikamoista pöhinää kosmepiireissä :) Mä en oikein innostunut silloin niistä, mutta näitä olen innokkaana testannut.

Sävyt on molemmissa aika olemattomia (minun huulillani), mutta tuntuma tosi mukava. Näitä on helppo sipaista ilman peiliä ja toimivat huulirasvankin asemasta. Kiilto on aika hillitty.

IMG_7645
100 Hohde (yllä), 200 Kaste (alla)

Uusista huulikiilloista innostuin tosi paljon! Niin söpöjä värejä!

IMG_7648
Ylhäältä alas: 07 Heijastus, 01 Säihke, 03 Kimmellys ja 04 Säde

Kiillot ovat aika vesimäisiä ja suht hillittyjä, sävyt ovat myöskin suht mietoja. Ehkä vertaan näistä mielessäni paljon käyttämiini MACin kiiltoihin, jotka ovat aika eri maailmasta :) Mutta olen tykännyt näistä Lumenen Lip Glosseista, ovat kivaa vaihtelua. Mietin juuri yksi päivä töissä, että nämä ovat hyvällä tavalla sellaisia helppoja arkikiiltoja :)

Lempparini on nude 04 Säde. Punainen 07 Heijastus toimi kauniisti mattapintaisen punaisen huulipunan (MAC Ruby Woo) päällä :)

Molemmissa tuotteissa on applikaattorissa pieni kolo, johon tuotetta tulee sopiva annos.

IMG_7650

Tässä vielä suositushinnat: ihonsävyn heleyttäjä 11,90€ (30ml), hohdepuuteri 15,90€ (9g), huuliöljyt 12,90€ (8ml) ja huulikiillot 12,90€ (8ml). Hohdepuuteri ja ihonsävyn heleyttäjä ovat myynnissä kesäsesongin ajan.

Tuotteet on saatu blogin kautta.

Mainokset

4 vastausta artikkeliin “Lumenen aurinkoinen kevät”

    1. Mulla se menee nykyään sykleissä: ensin käytän viikon pelkkiä huulipunia ja vannon niiden nimeen, sitten yhtäkkiä seuraavan viikon meenkin kiilloilla, vielä tyyliin mitä kosteampi, tahmeampi ja kiiltävämpi niin sitä parempi :P

      Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s