Kahdet erilaiset joulukynnet

Punainen, kulta, glitter.. Mitään näistä ei voi olla jouluna liikaa kynsissä, eihän? Ei ainakaan minun mielestäni :) Tässä kahdet kynnet, jotka olen hiljattain tehnyt.

Omat joulunajan kynteni tein OPIn punaisella klassikkolakalla I’m Not Really a Waitress sekä MACin aina niin upealla kultalakalla Quick Million.

IMG_6770

Työkaverilleni tein juuri kynsihuollon (geelikynsiin) ja tällä kertaa teimme aika jouluiset kynnet. Meiltä löytyi upeaa punaista geeliä, jossa on mukana aika isohkoa punaista glitteriä. Sitä kun kerrosti muutaman kerroksen, niin lopputuloksesta tuli tosi ihana..! Lakkana joku vastaava voisi olla esimerkiksi China Glazen Ruby Pumps. Pari kynttä tein aika neutraalilla nuden sävyllä, jotka koristelin muutamilla ”timanteilla”. Työkaverillani oli Instagrammista bongattu kynsikuva inspiraationa, aika kiva :)

IMG_6901

Löytyylö teidän joulukynsiltänne punaista?

14 vastausta artikkeliin “Kahdet erilaiset joulukynnet”

  1. Oi, olet tullut takaisin, tervetuloa :) Itselläni tällä hetkellä kynsillä Lumene Kukkien kieltä & IsaDora Vintage Gold. Siispä vähän oranssiin taittavaa punaista ja kultaa. Aatonaattona ajattelin kuitenkin vielä lakata kynnet Picture Polishin O’Haralla – kunnon joulunpunaista sen olla pitää! :)

    Tykkää

  2. (Sä postasit, sä postasit!! <3<3<3)
    Aivan ihanat, molemmat :) Ruby Pumps on kyllä niin joululakka. Ja Quick Million myöskin puhdasta kultaa <3 Nam!

    Tykkää

  3. Tottakai löytyy :) Joulukynteni ovat pitkät ja väriltään puna-valko-hopeat.. Minulla on oman kynnen geelaus, joten nautin näistä loppiaisen yli. Joulukynsiä ei lyhennetty lainkaan.

    Tykkää

Jätä kommentti