Urban Decay Naked3 – meikki

Pari postausta taaksepäin oli puhetta Urban Decayn Naked – luomiväripaleteista. Tein ennen juhannusta tällaisen meikin Naked3 – paletilla eli sillä ruusukultaisella kaunokaisella. Ja jälleen kerran muistin, miksi ne paletit ovat niin hyviä..! Sävyjen koostumus ja laatu ovat omaa laatuaan. Ne ovat ihan unelmanhelppoja häivytettäviä ja kauniita kuin mitkä :)

ud_naked3_makeup_look

ud_naked3_makeup_look_2

ud_naked3_makeup_look_3

Koitetaanpas vähän avata tätä meikkiä. Tulin sutineeksi sävyä jos toistakin :P

1. Tummempi mattasävy Nooner luomivakoon. Käytin keskikokoista häivytyssivellintä.

2. Häivytin samalla siveltimellä Nooneria vaaleammalla mattasävyllä nimeltä Limit. Sijoitin Limitin puoliksi Noonerin päälle sen yläpuolelle ja häivyttelin ylöspäin.

3. Varsinaisen luomivaon ja tuon puoliympyrän muotoisen varjostuksen tein Darkside – sävyllä. Että se on ihana! Ja pigmenttinen kuin mikä. Käytin tähän vaiheeseen pienempää ja pyöreäpäisempää sivellintä, Makeup Geekin Pointed Crease Brush’ia. Häivyttelin myös vähän sillä isommalla häivytyssiveltimellä.

ud_naked3_makeup_look_4

4. ja 5. Liikkuvalle luomelle levitin vaahtomuoviapplikaattorilla kimaltelevaa Dust – sävyä sisäosaan ja hohtavaa Buzz – sävyä ulkonurkkaan. Kimalteet ja hohto saavat mennä vähän tuon tumman Darksiden päälle.

6. Tein mustan siipirajauksen ja tummensin ihan ulkonurkan Blackheart – sävyllä. Tämän kanssa sain olla varovainen, tämä on myös todella pigmenttinen.

7. Tässä vaiheessa laitoin aikalailla samat sävyt samassa järjestyksessä alaluomelle. Laitoin silmän sisänurkkaan Dust – sävyn. Lopuksi vielä häivyttelin meikin reunat ja laitoin kulmaluulle vaalean sävyn Strange. Se tuo vähän valoa kulmien alle ja auttaa vielä häivyttämään meikin rajoja.

ud_naked3_makeup_look_5

Ripsissä Maybellinen Lash Sensational (wp), sisärajauksena tosi kevyesti Lumenen Natural Code – kynä (Intense Black), kulmissa Lumenen kynä + L’Oréalin Brow Artist Plumper – geeli.

ud_naked3_makeup_look_6

Mainokset

10 vastausta artikkeliin “Urban Decay Naked3 – meikki”

 1. Pitäisköhän miun viimeinkin kotiuttaa tää paletti,oon usein kattonu että värit ei niin iske tuossa paletissa mutta herranjestas mikä meikki ja miten hyvin se käy vihreille silmille! Jos vaikka ”vahingossa” eksyis koriin samalla kun se tuleva smoky :)

  Tykkää

 2. Hurjan kaunis meikki!

  Heitän pienen toiveen ilmoille:
  Olisiko ihan mahdotonta tehdä video, jossa teet helpohkon meikin, jossa pääpaino nimenomaan häivytyksessä? Olen siinä itse mahdottoman huono ja kaikki lisävinkit ois kiva juttu! Ja videosta näkyis jipot paremmin kuin kuvasarjana. Ymmärrän, jos se ei onnistu! :)

  Tykkää

 3. Huh, todella upea meikki! Oot kyllä supertaitava :) ja tämän myötä tuli myös sellainen olo, että mä niiin tarvitsisin ton paletin :P Häpeäkseni nimittäin joudun tunnustamaan ettei mun kokoelmista löydy yhtään aitoa Nakedia – ainoastaan kaksi Viva la Divan jäljitelmää.. Kääk!

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s