The Body Shop: Virgin Mojito

En ole pitkiin, pitkiin aikoihin ostanut mitään The Body Shopista. Viimeksi hurahdin Glazed Apple – kausituotteisiin, tulivatkohan ne muistaakseni marraskuussa. En ehkä muutenkaan olisi tullut kyseisessä liikkeessä poikenneeksi, mutta viereisellä tontilla annettiin niin ylistäviä kommetteja uudesta Virgin Mojito – sarjasta, että kun bongasin ne, johdatti nenäni minut niitä tuoksuttelemaan.

the_body_shop_virgin_mojito

Viime aikoina olette varmasti lukeneet useastakin blogista hehkutusta näistä tuotteista enkä ihmettele. Virgin Mojito on oikeasti älyttömän hyväntuoksuinen. Se ei ole liian makea (esimerkiksi esittelemäni I Love… – sarjan Lemons & Limes on selkeästi makeampi), mutta ei myöskään tuoksu tiskiaineelle. Olen huomannut, että limeä/sitruksia sisältävät suihkutuotteet voivat joskus herkästi kallistua raikkaista, mojito – tyyppisistä tuoksuista sinne tiskiaineen puolelle – ja se ei ole kiva.

the_body_shop_virgin_mojito_#

Sarjasta löytyy viisi tuotetta, joista olen ostanut itselleni kolme. Vartalokuorinnan ja -tuoksun olen jättänyt kauppaan, kyllä mä näillä pärjään :) Suihkugeelejä on tullut hamstrattua kaksi, koska niitä menee eniten. Pieni vartalovoi tuli jonain kaupanpäällisenä ja ison ostin myöhemmin. Mulla ei ole varmaan vuosiin ollut (isokokoista) TBS:n vartalovoita, joten on tosi kiva pitkästä aikaa käyttää tätä..! Tuote on kyllä ihan ässäkamaa ja tuoksu tietty ihana♥

Vartalosorbetti on jännä tuote. Se tuntuu iholla tosi erikoiselta, todellakin vähän sorbettimaiselta (mutta ei onneksi niin kylmältä, heh). Kun sen levittää iholle, se tuntuu hieman rakeiselta (tai kuten joku kommentoi, jauhoiselta), mutta olen huomannut että lopuksi kevyesti taputtelemalla tuntuma katoaa ja tuote imeytyy täysin ihoon. Vartalosorbetti on kevyempi vartalon kosteuttaja ja toimisi kaikista parhaiten varmasti hellesäällä. Tosin herkullisuutensa takia olen tietty käyttänyt sitä jo nyt :)

the_body_shop_virgin_mojito_2

Tästä taisi tulla kesän 2015 virallinen villitys :)

Onko kukaan muu rakastunut Virgin Mojitoon? Tai onko joku, joka ei voi sietää kirpeitä sitrustuoksuja..?

4 vastausta artikkeliin “The Body Shop: Virgin Mojito”

Jätä kommentti