Coppering

Pitkästä, pitkästä aikaa otin käyttöön MACin Coppering – luomivärin! Olen ostanut sen melkein puoli vuotta sitten, mutta käyttänyt ehkä kerran (täällä). Coppering’ia luomelle levittäessäni en voinut kuin soimata itseäni. Miksi, miksi olen sivuuttanut tämän!? Sävy on ihan mielettömän ihana!

Yhdistin meikkiin pari muutakin – siinä sopivasti samassa paletissa olevaa – MACin luomiväriä: sisänurkkaan vahvan kultainen Amber Lights ja ulkonurkkaan kylmän karpaloinen Cranberry. Täytyy sanoa, että nämä kolme (Amber, Coppering, Cranberry) ovat kyllä siellä MACin luomivärien parhaimmistossa. Ja kun melkein meikki kuin meikki ryhdistäytyy mustasta luomiväristä, lisäsin ihan ulkonurkkiin hieman Makeup Geekin Corrupt’ia.

Unohdin täysin kuvata Makeup Geekin Frappe – sävyn, jota käytin hyvin kevyellä kädellä värien häivyttelyyn. Frappe on hieman lämmin, mattainen keskiruskea luomiväri. Se sopii mielestäni hyvin näiden lämpimien MACien kanssa.

mac_coppering_amber_lights_cranberry_3

Rajauksena Clarinsin Instant Liner – niminen nestemäinen rajausväri, josta tykkään ihan valtavasti. En voi kuin suositella ♥ En ole käyttänyt tekoripsiä pitkään aikaan, joten valitsin suht luonnolliset Ardellin 110:t. Päivän aikana totesin, että olisin voinut valita runsaammat ja näyttävämmätkin ripset..! :)

mac_coppering_amber_lights_cranberry_4

mac_coppering_amber_lights_cranberry_5

Kasvoilla pohjustuksena Shiseido Refining Makeup Primer (sample) *), meikkipohja MAC Prolongwear Concealer + Studio Fix Powder. Tällä kertaa en laittanut aurinkopuuteria, vaan muotoilin kasvot pelkän poskipunan avulla. Tehokäytössä on nyt MACin Mineralize Blush kulta-persikka-pinkissä sävyssä New Romance. Hohtotuotteena MSF Soft & Gentle. Kulmissa on aika tutusti Lumenen harmaanruskeaa kulmakynää ja Kubissin kirkas geeli. Huulilla NYX Butter Gloss sävyssä Madeleine.

mac_coppering_amber_lights_cranberry_6

Kuuluvatko vahvat kuparit teidän meikkeihinne?

*) tuote on saatu blogin kautta

8 vastausta artikkeliin “Coppering”

  1. Siis nyt on upea….on kyllä suorastaan synti jättää Cranberry huomiotta! Se on todella upea ja MACia parhaimmillaan. Jännä miten Amber Lights näyttää sulla ihan erilaiselta…mulla se näyttää järkyttävältä kun on niin ryppyiset luomet, en oikeastaan voi käyttää kuin keskellä luomea. Harmittaa, sekin on upean värinen. Onnistuneet värivalinnat, huippuuu <3

    Tykkää

  2. Oon haaveillut pitkään sävyistä Amber Lights ja Antiqued. Pitää vielä mennä paikan päälle katsomaan miltä näyttävät luonnossa. Olin ajatellut että Coppering olisi ruskeampi, mutta näyttö vääristää sävyt joskus.

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s