IsaDora ”Dragonfly”

Testasin eräänä päivänä eräästä goodie bagista tullutta IsaDoran uutuusluomiväripalettia, nelikkoa nimeltä Dragonfly (01). IsaDora uudisti hiljattain kaikki nelikkonsa (jotain vanhoista näin Tampereen Sokoksella alennuksessa) ja tämä Dragonfly on yksi niistä uusista. Paletti on hyvin trooppisen värinen ja sopiikin mainiosti tulevaan kesään :) Siitä löytyy kimalteinen, vaalea sävy (vasemmalla), neutraali kultainen (oikealla) sekä kunnon turkoosi ja sininen. Kaikki sävyt ovat hyvin hohtavia.

isadora_dragonfly

Käytin meikin pohjustukseen Urban Decayn Primer Potionin (eli UDPP:n) lisäksi NYXin valkoista jumbokynää Milk. Se tekee luomelle valkoisen ja hivenen tahmean tarttumapinnan. Näin sen päälle levitettävät luomivärit toistuvat kirkkaammin ja sävyt tulevat paremmin esille. Milk mielestäni myös vahvistaa meikin kestoa. Käytin NYXin kynää vähän testimielessä, IsaDorassa vaikutti kyllä olevan sen verran hyvin pigmenttiä, että ilmankin olisin selvinnyt.

Sudenkorentomeikkini näytti tältä:

isadora_dragonfly_2

isadora_dragonfly_3

Tällä kertaa oli sen verran huono naamapäivä, että saatte vain silmäkuvat :D Silmämeikki oli muuten onnistunut, mutta pari alaripsirajan ripsiväritahraa vähän pistävät harmillisesti silmään kuvista. Erityisesti kuitenkin meikissä tykkäsin tuosta kultaisen värin ja turkoosin yhdistelmästä yläluomella. Tummensin ulkonurkkaa myös mustalla värillä (Makeup Geek Corrupt) ja kerrostin sitä hiljalleen vuorotellen tuon kultasävyn kanssa. Voisinpa joskus tehdä meikin pelkällä Dragonflyn ylärivin sävyillä ja mustalla.

isadora_dragonfly_products

Pohjustus: UDPP & NYX Jumbo Pencil Milk

IsaDora Eye Shadow Quartet Dragonfly (01) *) + Makeup Geek Corrupt

Kubiss Liquid Eyeliner Black (1)

Oriflame The ONE Eyes Wide Open Mascara *)

Lumene Blueberry Eyebrow Pencil 2 *) + L’Oréal Brow Artist Plumper

Kuuluuko turkoosi meikki teidän kesäänne?

*) = tuote on saatu blogin kautta

18 vastausta artikkeliin “IsaDora ”Dragonfly””

  1. Tuo on niin ihana paletti :) Olisin toivonut sen löytyvän omastakin goodiebagista, mutta pinkkikausi jatkuu täällä :D Muutama kesä taaksepäin käytin aika innokkaasti Diorin turkoosinsävytteistä viisikkoa, joka oli mun lempipaletti. Kaikki silmämeikit oli silloin turkoosia :D Helsingissä kadullakin tuli kerran yksi nuori poika silloin sanomaan, että ”sulla on tosi mageet silmät”. Haha. Tänä kesänä voisin taas pitkästä aikaa kokeilla jotain turkoosia. Just nyt oon ollut innostunut erisävyisistä pinkeistä, kullan ja pronssin sävyistä ja vihreästäkin taas pitkästä aikaa :)

    Tykkää

  2. Mä nappasin tämän paletin käsittelyyn viime viikonloppuna ja täytyy sanoa, että taisin vähän ihastua turkoosiin uudestaan! Kauniin meikin olet tehnyt tällä paletilla :)

    Tykkää

  3. Tää on ihana paletti ja aivan upean meikin olet sillä saanut tehtyä! Mulla on itsellä kans tää Dragonfly, ja pari kokeilua on sillä jo takana. Harmittaa vaan hieman, ettei tästä löydy sellaista selkeästi tummempaa ulkonurkan sävyä vaikka sävyt on yksittäin tosi kivoja.

    Tykkää

  4. Hei, toivottavasti et ota tätä pahalla, mutta olen aina blogiasi lukiessa ja näitä meikkikuvia katsoessa miettinyt, että taivutatko ripsiäsi ollenkaan? Ja millaisen efektin se toisi, jos taivuttaisit? :D Tykkään ihan hirmuisesti blogistasi, mutta koska mietin kaikkea muutenkin ihan liikaa, tuli tämäkin mieleen ja nyt piti sitten aukaista suuni :P Käytät vesiliukoisia ripsareita? Itsellä sellaiset pitää ripset tikkusuorina vaikka taivuttelisi, vain vedenkestävät pitävät taivutukset. Ainakin itsellä ripsien taivutus tuo ihan erilaisen ilmeen. Mutta tosiaan, kunhan mietin ääneen! Olet aivan mahtava meikkaaja ja kaunotar, ei niillä ripsillä niin väliä loppupeleissä ;DD

    Tykkää

    1. Moikka! En ollenkaan, koska tiedostan tilanteen itsekin :D Syy johtuu ihan laiskuudesta eli en taivuta, koska en muka jaksa ja inhoan vedenkestävän ripsarin poistamista :D Ja ilman sitä taivutukset ei mullakaan pysy. Kuvissa muakin kyllä harmittaa ”ripsettömyys”, ehkä voisin ottaa itseäni niskasta kiinni ja ainakin kokeilla jälleen taivuttimia :) Joskus mä jaksoin taivutella ja lopputulos oli tätä luokkaa:

      http://winditupblog.purkkimafia.fi/2013/05/brown-yellow/

      http://winditupblog.purkkimafia.fi/2013/05/azure/

      Irtoripset olis myös toinen, mutta siinäkin (työaamuina) taitaa tulla se laiskuus vastaan :P Sit oon mennyt just tolla ”ei ripsillä niin väliä loppupeleissä” – meiningillä :)

      Tykkää

Jätä kommentti