Toukokuun loppuneet!

Mä päätin ihan ex tempore koota tälle kuulle Kuukauden loppuneet – postauksen. Tein näitä koko viime vuoden – löytyvät kuukauden loppuneet – tagista – mutta en jaksanut enää aloittaa projektia tälle vuodelle. Nyt tuli kuitenkin toukokuun ekoina päivinä sellainen olo, että hei tehdäänpäs fiilistelyn vuoksi tällainen :) Näitä on kuitenkin aina tosi kiva lukea, ainakin itse tykkään.

kuukauden_loppuneet_toukokuu_2015

Toukokuun saldona on 16 loppunutta tuotetta:

kuukauden_loppuneet_toukokuu_2015_2

Aloitetaan vaikka hiustuotteista. Niitä loppuikin vain kaksi.

kuukauden_loppuneet_toukokuu_2015_3_batiste

BATISTE Dry Shampoo Original ja Floral Essences. Batiste on edelleen kuivashampoosuosikkini. Original oli vähän tylsä, Floral Essences vähän parempi. Ei ehkä parhain Batiste, mutta ihan hyvä. Suurin plussa ihanasta pullon kuosista!

kuukauden_loppuneet_toukokuu_2015_4

DOVE Purely Pampering Nourishing Body Wash, Pistachio Cream. Tämän ostin ehdottomasti Päivin suosituksesta. Tuotteen tuoksu onkin aivan ihana – pehmeä, makea ja todellakin hieman pistaasimainen. Tykkäsin tosi paljon, erityisesti iltasuihkussa tämä oli mukavan rauhoittava. Voisin ehdottomasti ostaa uudestaan. Ostin myös sarjan vartalovoiteen, mutta se ei toiminut omalla ihollani. Tuotteen tuoksu muuttui ihoni lämmössä, jolloin lopputulokseen tuli hieman nenääni omituinen tuoksu. Laitoinkin voiteen eteenpäin, toivottavasti meni hyvään kotiin :)

LUSH Dirty Springwash. Rakkautta! ♥♥ Tästä olen postannut aiemminkin ja olen maininnut tämän varmaan jo sata kertaa. Aivan tajuttoman ihanan tuoksuinen suihkugeeli. Jos multa ei löytyisi suihkusta tällä hetkellä Lemons & Limes ja The Body Shopin Virgin Mojito – suihkugeelejä, niin tilaisin asap Dirty Springwashia varastoon.

NEUTROGENA Fast Absorbing Hand Cream *). Ilonan pikkareista eli viime vuotisista pikkujouluista saatu käsivoide. Ihan mainio käsivoide, mutta ei aiheuttanut mitään suurempia rakkauden tunteita.

kuukauden_loppuneet_toukokuu_2015_5_lavera

LAVERA Orange Feeling Revitalising Body Lotion (sample) *). Mun on pakko erikseen mainita tämä Laveran vartalovoide. Ai-van tör-ke-än i-ha-na! ♥ En odottanut tältä kummoisia, mutta voi kuinka tämä pääsi yllättämään. Voide on notkeaa ja imeytyy nopeasti, mutta kosteuttaa todella hyvin. Ihosta tulee todella miellyttävän tuntuinen. Ja voiteen appelsiininen, raikas tuoksu on todella ihana ♥ Vaikka multa löytyy yöpöydältä kroppavoiteita, niin mun on pakko käydä ostamassa tämä.

kuukauden_loppuneet_toukokuu_2015_6

Tässä kuussa tuli heitettyä pois myös MUUTAMIA MEIKKEJÄ. Itseasiassa enemmänkin mitä tässä kuvassa näkyy, mutta kaikkia en jaksanut säästää. Olen tässä kuussa siivoillut pääasiassa vanhoja huulimeikkejä uusien tieltä.

YVES ROCHER Shine Clear Nail Polish. Yksi loistava kirkas kynsilakka tuli tiensä päähän. Tykkäsin erityisesti tämän sudista.

kuukauden_loppuneet_toukokuu_2015_7

L’ORÉAL Sublime Glow Radiance Revealing Scrub. Tämän kasvoputsarin ostin ihan sokkona. Etsin uutta, kevyesti kuorivaa puhdistustuotetta Philisophyn The Microdelivery Exfoliating Facial Washin tilalle (postaus täällä). L’Oréalin Radiance Revealing Scrub osoittautui hyväksi korvaajaksi. Tykkään välillä käyttää hieman kuorivaa putsaria, varsinkin jos en erikseen omista kuorintavoidetta. Tykkään ed. mainitusta Philosophysta, mutta tätä taidan ostaa jatkossa edullisemman hintansa vuoksi.   

LUMENE Waterproof Eye Makeup Remover. HG-lemppari. Tämä on mainittu varmaan puolissa mun Kuukauden loppuneet – postauksissa. Toimii, en luovu, boom.

GARNIER Micellar Cleansing Water ja Micellar Cleansing Wipes. Kaksi misellisuosikkia. Tykkään tuosta misellivedestä, mutta erityisesti rakastan noita puhdistusliinoja. Muita puhdistusliinoja en enää osta ja näitä on aina oltava pari pakettia kaapissa.

kuukauden_loppuneet_toukokuu_2015_8

PHYTOMER Restorative Shield Cream *). Tämä on myös tullut Ilonan pikkujouluista. Oikein mukava, ihoa pehmentävä ja rauhoittava voide. Yllättävän lirua voidetta, vaikkei mikään fluid – tuote olekaan. Käytin tätä talvella jopa meikin alla ja se toimi siinä(kin) todella hyvin. Lopulta siirryin muihin voiteisiin ja laitoin miehen käyttämään tämän loppuun. Yritin saada häneltä mielipidettä tästä voiteesta, mutta vastaus oli se perus ”en mä tiä, hyvä?” :D

GLAMGLOW Thirstymud. Ihana kosteuttava kasvonaamio. Tuoksuu mielestäni ihan kookostoffeelle ♥ Harmi että on hiukan verran hintava (kokoonsa nähden), taidan seuraavaksi kokeilla jotain muuta.

CLINIQUE All About Eyes (sample). Tämä mini-silmänympärysvoide tuli elokuun Livboxista. Käytin tätä aika epäsäännöllisesti, siksi se loppui vasta nyt. En oikein tiedä mitä tästä sanoisin – periaatteessa jees, mutta ehkä ”se jokin” jäi puuttumaan? Tämä on monen ehdoton suosikki, mutta itse taidan jatkaa vielä etsintöjäni..

SISLEY Black Rose Cream Mask (sample). Tämä kasvonaamionäyte tuli Stockmannin mainoksen mukana. Black Rose – naamio lupaa kosteututtaa ihoa, jolloin se näyttää raikkaammalta ja ihonsävy kuulaammalta. Se olikin erittäin miellyttävän tuntuinen ja voisin mielelläni käyttää tätä jatkossakin. Kuitenkin täytyy sanoa, että 60ml kasvonaamion noin 130-150 euron hinta pikkasen toppuuttelee meikäläistä :<

Sellaisia toukokuussa..! Löytyikö suosikkeja tai inhokkeja?

10 vastausta artikkeliin “Toukokuun loppuneet!”

  1. Hei!
    Mua kiinnostais tietää että kuinka saat tuon kuivashampoon huomaamattomaksi tummissa hiuksissa? Mä ostin vasta tuota originalia ja sitte aamun kiireessä kun sitä päähäni laitoin ni meinas itku tulla kun se näky aivan törkeesti, enkä mielestäni laittanu liikaa. Yritin harjata ja vaikka mitä mut ei, ei auttanu ja en tietenkää kerenny pesemäänkää hiuksiani. Mulla ei edes oo hirveen tummat hiukset ni kuvittelin että voisin jo noita värittömiä käyttää mut ei.

    Tykkää

    1. Moikka ja kiitos kommentista :) Mulla ei jännä kyllä koskaan oo ollut ongelmaa minkään kuivashampoon kanssa, ei edes silloin kun mulla oli musta tukka. Tärkeimmät vinkit mielestäni ovat, että
      a) ravistat pulloa aluksi tosi, tosi, tosi hyvin ja hieman jokaisen suihkauksen jälkeen – näin ponneaine ja kuivashampoo-aines varmasti sekoittuvat hyvin
      b) pidät suihkaukset aika lyhyinä (painalluksina)
      c) suihkutat tarpeeksi kaukaa, mielellään niin kaukaa kuin käsi antaa myöten ja
      d) annat tuotteen hetken aikaa vaikuttaa hiuksissa ja sitten pöyhit/harjaat.

      Tärkeimmät ehkä ravistaminen (myös suihkauksien välillä) ja riittävä etäisyys :) Toivon että näistä olis edes jotain apua! Nuo on sellaisia asioita, joita koitan asiakkaillekin aina muistaa painottaa ja mitä itse teen :)

      Tule kertomaan, kuinka kävi!

      Tykkää

      1. Kiitos neuvoista!
        Otin tänä aamuna tietoisen riskin ja kokeilin uudestaan kuivashampoota kertomallasi neuvolla ja toimi täydellisesti! Nyt täytyyki ostaa sit noita tuoksullisia kokeiluun ?
        Kiitos!

        Tykkää

  2. Lavera yllätti mut kanssa tolla vartalovoiteella; ihana! :) Cliniquen sy-voide on mun HG-tuote, vaikka onhan se kieltämättä vähän tylsä :D Garnierin misellivettä en ole vieläkään saanut aikaseksi kokeiltua/ostettua, wooot :D

    Tykkää

    1. Tuo Lavera on kyllä ihana! <3 Garnierin misellivettäkin enemmän suosittelisin Nivean miselliä, tykkään siitä vielä enemmän..! En osaa sanoa miksi, mutta jotenkin se on.. kivempi :P

      Tykkää

Jätä kommentti