Pitkästä aikaa Electric!

Tänä aamuna teki mieli meikata väreillä, oikein kunnon väreillä. Se tarkoittaa aina Urban Decayn Electric – luomiväripalettia :) Viimeksi palettia onkin tullut käytettyä yli kuukausi sitten, joten on jo aikakin..! Kaikki Electric – meikithän löytyvät urban decay electric – tagin alta :)

Tänään valitsin paletista aika perusvärit: vihreän, violetin ja sinisen. Niitä tottakai terästin myös muilla tuotteilla, jotka on kaikki toki mainittu alempana :)

electric_palette_2015

Kasvoilla on testissä MACin Face Protect – pohjustustuote (primer). Meikkipohjan olen tehnyt saman sarjan Pro Longwear Concealer – peitevoiteella (NW15) ja Studio Fix Powder – meikkipuuterilla (NC15). Minulta löytyy kyseinen meikkipuuteri myös sävyssä NW20, mutta näin talven jäljiltä se on liian tumma (olen ostanut sen elokuussa). Ostin juuri tämän vaaleamman sävyn ja muistan taas, miksi tykkään tästä niin kovin. Loistava meikkipuuteri, jossa on oikeasti peittokykyä.

electric_palette_2015_5

Luomilla on pohjustuksena Urban Decayn Primer Potion. Aloitin meikin levittämällä luomivakoon omenanvihreää Freak – sävyä Electric – paletista. Liikkuvan luomen violetti sävy on saman paletin Urban, joka on edelleen mielestäni maailman täydellisin violetti luomiväri. Keskellä luomea on Makeup Geekin Foiled Eyeshadows – luomivärien violettia Caitlin Rose – sävyä. Se ei juurikaan sävynä erotu Urbanista, mutta tuo luomelle vähän valoa ja meikkiin moniulotteisuutta.

electric_palette_2015_2

Alaluomelle levitin ensin sinistä Chaos – sävyä, jonka häivytin shimmerisellä vaaleansinisellä, joka löytyy YSL:n Riviera – paletista. En oikein muuten käytä tuota palettia, mutta tuo vaaleansininen on loistava muiden sinisten häivytyssävy. Sisärajaus on Lumenen Natural Code – sarjan Eye Intensifier Waterproof Eye Liner Pencil sävyssä Intense Turquoise (4). Maailman täydellisin turkoosi kynä! Ja pysyvyys täys kymppi. Suosittelen todella lämpimästi testaamaan näitä kyniä. Esimerkiksi Kahvia ja kosmetiikkaa – blogin Pirjo on myös tykästynyt näihin kyniin.

Rajauksena Lumenen Blueberry Liquid Eyeliner*), ripsivärinä Max Factor Wild Mega Volume (johon olen tällä hetkellä hyvin ihastunut), kulmissa Lumenen kulmakynä 2*) sekä L’Oréalin Brow Artist Plumper – kulmageeli (medium/dark). Sisänurkan highlighterina tietty Inglotin hohtava valkoinen luomiväri pearl 453 :)

electric_palette_2015_3

Poskilla on juuri Suomeen saapuneen Kubiss London – meikkisarjan poskipuna. Kubiss – tuotteethan ovat todella, todella edullisia ja valitettavasti vähän sen näköisiäkin. Sain viikonlopun blogimiitin goodie bagista kolme sarjan tuotetta, joista Single Blusher*) – poskipunan laitoin heti ”tulikokeeseen”. Ja mä tykkään tästä! Rasia ja sen mukana tuleva, täysin turha ”sivellin” ovat kamalan näköisiä, mutta punan antama lopputulos on yllättävän kiva. Sävy Honey Glow (4) näyttää pannussa tosi vaalealta ja tylsältä, eikä siitä uskoisi tulevan iholle mitään sävyä. Tällaiselle kalmonaamalle tuo vaalea puna toi kuitenkin kivaa, juuri hunajaista sävyä kasvoille. Tämän kanssa voisin skipata aurinkopuuterin kokonaan ja muotoilla kasvot vallan tällä. Onhan sitä punaa kivempi käyttää kauniimmasta pakkauksesta, mutta antakaa tälle ihmeessä tilaisuus. Voitte yllättyä, kuten minä (ja ei, en todellakaan käyttänyt tuota sivellintä :D).

kubiss_blusher_honey_glow

Huulilla on nude huulikiilto eli MACin Cremesheen Glass sävyssä Paper Lantern.

electric_palette_2015_4

Kyllä Electric – meikit vaan on kivoja! ^_^ Olin kovin tyytyväinen tähän meikkiin, mutta erityisesti tykkäsin tuosta turkoosista sisärajauksesta – sähäkkä!

Mites iski teihin?

*) :llä merkityt tuotteet on saatu blogin kautta

10 vastausta artikkeliin “Pitkästä aikaa Electric!”

  1. Hieno, yllätyksellinen ja kekseliäs yhdistelmä :). Turkoosi rajaus on näyttää tosi mielenkiintoiselta ja sopii hyvin yhdistelmään.

    Kubissin poskipuna näyttää oikein hyvältä kasvoilla. Epäröin napin ulkonäön suhteen (kestääkö pakkaus), mutta sävy näyttää kivan neutraalilta.

    Tykkää

Jätä kommentti