Livbox 5/2015

Toukokuun Livbox on noudettu, avattu ja käyty läpi. Tällaista tässä kuussa:

livbox_toukokuu_2015

livbox_toukokuu_2015_2

Teemavärinä on ihana oranssi! Kiva ylläri. Tällä kertaa boksi keskittyy kesän juhliin ja niihin valmistautumiseen.

livbox_toukokuu_2015_3

Jassoo, jassoo. Osa tuotteista aiheutti pettymystä, osa hymähtelyä ja muutama paljon hymyä.

livbox_toukokuu_2015_5

1. Naturel Nail Cover Stickers. Ei, ei ja ei. Kynsitarrat ei oo yhtään mun juttu ja näiden kuosikin on aika.. raju. En innostunut.

2. Lumene Shimmering BB Body Lotion. No niin, vartalon oma BB – voide! :D Aluksi olin vähän plääh, mutta nyt alan hiljalleen lämmetä tälle tuotteelle. Käsivarrelle testaus ei vielä aiheuttanut suurta ihastusta, mutta aion ihan ehdottomasti kokeilla tätä kesällä, ainakin kalkkunakoivilleni. Voiteen pitäisi parantaa ihon sävyä, tehdä siitä säteilevän ja korostaa rusketuksen hehkua, jota mulla ei kyllä koskaan ole :D Mutta laitetaan sivuun ja kokeillaan..! Tuote jota en koskaan ostaisi itse, joten ihan hauska saada testaukseen.

3. La Roche-Posay Eau Thermale – lähdevesisuihke. Ihoa rauhoittava, spray-pullossa oleva vesisuihke. Olen kova MACin Fix+ – suihkeen käyttäjä, joten tämäkin tulee varmasti käytettyä. Kuulemma loistava kesähelteillä kasvojen raikastamiseen ja meikin freesaamiseen.

livbox_toukokuu_2015_6

4. Nivea Lip Butter Coconut. Näitä lip buttereita on ollut ennenkin boksissa, ainakin syyskuun boksista minäkin sain mustikkaversion. Se on oikein kiva tuote ja kookosfanina olen tätäkin monesti kaupassa katsellut – en vain ole viitsinyt ostaa, kun noita huulirasvoja on vaikka millä mitalla. Mutta erittäin kiva yllätys saada tämä nyt boksista! Kyllä tälle käyttöä tulee. Tässä on vielä sellainen hyvä kookoksen tuoksu, josta pidän.

5. Dove Deeply Nourishing Body Wash. Doven suihkusaippuoita on uudistettu ja tässä onkin erilainen tuoksu, kuin Doveissa yleensä. Vähän meh tuote, mutta tulee  käytettyä. Tuoksu oli kyllä mukavan raikas.

6. Max Factor Colour Elixir Giant Pen Stick Designer Blossom + kaksiosainen teroitin. Tämä tuote oli Glitz & Glam – blogin Minnan valitsema tuote. Kynän jälki on kiiltävä ja herkullinen, eikä se tuntunut niin kevyeltä tai helposti huulilta pois liukuvalta kuin luulin. Lopputulos oli itseasiassa yllättävän pysyvä! Mukana tuli myös teroitin, jossa on terät normaalin kokoisille kynille ja isoille jumbokynille. Tästä tuotteesta 10+! Mulla on ollut tällainen teroitin (erityisesti jumbokyniä ajatellen) hankinnassa jo pitkään, mutta ikinä kaupoilla ollessani en sitä muista. Ihan mahtavaa, että nyt se kannettiin kotiin asti! :D Tämä oli boksin ehdottomasti paras juttu. Tosin pieni ”varoituksen sana”: teroitin teroittaa kynät todella nopeasti todella teräviksi – todiste Instagrammin puolella.

Kaiken kaikkiaan ihan ok boksi. Katsotaan, miten ensi kuussa käy :)

4 vastausta artikkeliin “Livbox 5/2015”

  1. Ihana boksi oli! Mä tykkäsin kyllä noista kynsitarroista (okei, en kokeillut vielä..), ainakin tuo kuosi näyttää jännittävältä! Mulle tuli vähän hillitympi setti. Tosin noi kynnet onkin enemmän mun alaa =) Tuo kirkkaanpunainen huulikynä muuttui muuten mun huulilla ihan sellaiseksi.. vadelmanpunaiseksi =S

    Tykkää

Jätä kommentti