Auringon lämpöä kasvoille

Mä olen tänä keväänä ihastunut mattaisiin aurinkopuutereihin. Olen oikeastaan vasta viime vuoden aikana alkanut aurinkopuuterin käyttäjäksi, mutta hyvin varovaisesti. Nyt kun muistelen kuinka olen aiemmin aurinkopuuteria käyttänyt, niin tekisi mieli vähän hihitellä itselleni. Olen nimittäin ottanut todella vaaleaa aurinkopuuteria pikkaisen siveltimen kärkeen ja tupsuttanut sen varovasti poskiluun alle. Olen nyt varma, että se ei ole sieltä aikanaan mihinkään erottunut. Nykyään pyörittelen sivellintä puuterissa oikein kunnolla ja pyörittelen tuotetta kasvojen reunoille, ohimoille, poskipäiden alle ja leuan alle/kaulalle aika reippaallakin kädellä. Innostuksen tähän sain nähtyäni Helen Torsgardenin videon aiheesta.

Minulta löytyy nuo samat välineet eli Real Techniquesin Blush Brush sekä Maybellinen Fit Me! Bronzer tummemmassa sävyssä 200s. Muita lemppareitani tällä hetkellä ovat myös Lumenen Arctic Sun Aurinkopuuteri sävyssä 1 Päivän hehku ja MACin mattaposkipuna Harmony. Siinä on tosin reippaasti pigmenttiä, joten sen annostelussa saa olla aika varovainen. Hyvin häivytettynä se on kuitenkin todella passeli varjostussävy.

aurinkopuuterit

aurinkopuuterit_3

aurinkopuuterit_22

Tässä samalla muistin, että onhan minulla vielä Yves Rocherinkin Aurinkopuuteriduo laatikoissani..! Kyseessä on vaaleampi sävy 01. Tästä tuli varsinkin tuota vaaleampaa puolta käytettyä yhteen aikaan tosi paljon. Tässä kuvassa tuote on juuri ostettu ja liki koskematon. Eipä se kauhean kuopalla kyllä vieläkään ole :)

Näillä taion vähän varjoa, hehkua ja väriä kasvoilleni joka aamu. Ennen suorastaan pelkäsin aurinkopuuterin käyttöä, nykyään se on melkein lempparivaiheeni päivittäisessä meikkauksessa. Ehkä homman avaimena on vain löytää ne oikeat tuotteet. Hyvin häivyteltynä ja oikeisiin kohtiin levitettynä aurinkopuuteri tuo kummasti eloa kasvoille. Hassua, että vielä muutamia vuosia sitten en käyttänyt koskaan aurinkopuuteria tai poskipunaa!

Mikä teidän suhde on aurinkopuutereihin – must vai pelottava tapaus? Mitkä ovat teidän lemppareitanne?

8 vastausta artikkeliin “Auringon lämpöä kasvoille”

 1. Suhteeni aurinkopuutereihin on intohimoinen! Käytän päivittäin ja paljon. Talvella yleensä mattaisempia ja kesää kohden siirryn hehkuvampiin. Lemppareita on tosi monta (Narsit, Lumenet, tuo Maybelline, Wet n wildit…), mutta esimerkiksi Joe Blascon kauniisti hehkuva HiTone Bronzer on ihan ykkönen keväällä ja kesällä. Kiva, että sinäkin olet löytänyt aurinkopuutereiden ihanuuden. :)

  Tykkää

 2. Multa löytyy nuo kaikki kolme tuotetta. Käytän kyllä joka päivä aurinkopuuteria. :) Lempparit ovat Guerlainilta, mutta käytän ”projektipuuterina” eniten tällä hetkellä Lumenea.

  Tykkää

 3. Joo, itse olen vierastanut aurinkopuuteria. Ehkä siitä on annettu niin kritisoivia ohjeita vuosien varrella, että käytetään liikaa ja sopii vain päivettyneelle ja on liikaa hohtoa jne. Kokeilin nyt tämän innoittamana tänään aurinkopuuteria poskilla. Ei paha. Tosin tämän päivän meikin tarkoituskin oli olla ”väritön” joten sopi ainakin tämän päivän ”lookkiin”. Aurinkopuuteriosastoa pitäisi kaiketi vähän päivittää. Lumenen Hohdepuuteri kiinnostaa, ehkä lankean siihen .

  Tykkää

  1. Mulla on ollut vähän sama – itse en esimerkiksi koskaan rusketu, joten olen ajatellut etten siten ole aurinkopuutereiden kohderyhmää. Mutta ilmeisesti kun löytää sopivat tuotteet ja välineet, niin kyllä se siitä aukenee :)

   Tykkää

 4. Minäkin innostuin vasta lähimenneisyydessä aurinkopuutereista – en pitänyt niitä omana juttuna koska en rusketu ja naama on jo täynnä ruskeita lönttejä. Siksi en myöskään lämpene poskipunille, naama on jo niin täynnä värejä ja sävyjä :P.

  Mutta kun löysin sopivan, oikein vaalealle iholle tarkoitetun aurinkopuuterin niin uuu, tykkään! Se on siis sellainen mitä sudin isolla siveltimellä pitkin naamaa ilman sen tarkempaa ja huolellisempaa suunnitelmaa, toimii :’D

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s