Kimalteleva smokey

No moikka moi moi!

Herätelläänpäs tämäkin blogi taas henkiin. Olen ollut poissa tietokoneelta melkein koko viikon, pääasiassa koska olen ollut tosi väsynyt. En sentäs niin hautautunut niihin Makeup Geek’eihin, että katoaisin ihan kokonaan :D En vain ole jaksanut iltaisin avata konetta, varsinkaan iltavuorojen jälkeen. Somea olen toki puhelimella selaillut ja lukenut / hyväksynyt kommentteja (joita on tullut mun mittapuulla ihan valtavasti, kiitos!), mutta kannettava on saanut pölyyntyä pöydällä ihan rauhassa. Meneillään oleva pitkä viikonloppu, rentoutuminen ja pitkät yöunet ovat selkeästi tehneet tehtävänsä. koska tänä aamuna heräsin ihan uudella innolla ja sillä fiiliksellä, että nyt mä todellakin haluan avata koneen ja päästä takaisin hommiin :))

Täytyy myöntää, että olen tällä viikolla potenut myös pientä niin sanottua blogikateutta.. tai sanoisinko ennemmin harmistusta. Niin pöhköltä kuin se varmasti kuulostaakin :) Tällä viikolla on ollut ihan mielettömiä bloggaajatapahtumia, joihin mäkin olen saanut kutsuja, mutta en ole päässyt – koska olen aina juuri silloin ollut töissä. Älkää ymmärtäkö väärin, olen toki äärimmäisen kiitollinen että mulla on työpaikka, mutta välillä harmittaa, että joku kiva tilaisuus osuu juuri työpäivälle. Meilläkin on työvuorot ja -hommat vähän sellaisia, että ei niitäkään pysty noin vain vaihtamaan, vaan vapaatoive pitäisi esittää todella ajoissa. Ja joskus kutsut tilaisuuksiin tulevat sen verran lyhyellä varoitusajalla, että mulla on jo työvuorot kalenterissa :/ Noh, ensi kuussa on ainakin tiedossa yksi superkiva tapahtuma, johon olen pyytänyt vapaapäivän varmaan jo puoli vuotta sitten :D Sinne olen menossa enkä malta odottaa! Välillä vaan kun selailee yli kymmenen blogikaverin Instaa ja siellä on paljon kuvia näistä tapahtumista ja kivoista kanssabloggaajista.. pikkasen harmittaa ;)

kimalteleva_smokey_mirifique_makeup_geek_corrupt_2

Kävin eilen ystäväni kanssa shoppailemassa. Kiertelimme kauppoja pääasiassa meikkiasioilla, voisiko olla mitään mukavampaa! Sokos Emotionissa oli kantiskortilla tuotteet -15%, sieltä lähti pari juttua mukaan. Sokoksella ihastuin IsaDoran kevään kynsilakkoihin ja nappasin turkoosin & vaaleansinisen mukaani. Lopuksi ”pistäydyimme” MACilla, jossa taisi vierähtää pidempikin hetki.. Sen voin sanoa, että juuri meikkaamiseen syttynyt ystäväni aloitti MAC – uransa heti Soft & Gentle’llä sekä parilla muulla must have – tuotteella, peukku sinne ;) Itse ostin – yllättäen – huulipunan, huulikiillon sekä ensimmäisen MAC – kynsilakkani. Yay!

Olen koko viikon hautonut mielessäni tällaista mustaa smokey – meikkiä ja nyt eilen mulla oli vihdoin aikaa rauhassa toteuttaa se. Sain idean tästä videosta, jonka pohjalta sovelsin meikkiä omiin varastoihin sopivaksi. Meikissä on käytetty pääasiassa Makeup Geekin luomivärejä ja voi pojat, voi pojat.. se pigmentti, se laatu, ne sävyt.. Could you die? I die.

kimalteleva_smokey_mirifique_makeup_geek_corrupt

kimalteleva_smokey_mirifique_makeup_geek_corrupt_3

KASVOT

Garnier Optical Blur Smoothing Perfecting Primer

MAC Studio Sculpt NC15 + ProLongwear Concealer NW15

Maybelline Fit Me! Pressed Powder 130 Buff Beige

Maybelline Fit Me! Bronzing Powder 200s

Viva La Diva Blush Papparazzi

MAC Soft & Gentle

Aloitin meikin levittämällä vaalean hiekkaisen Barcelona Beach – sävyn luomivakoon häivytysväriksi (transition shade). Laitan teille linkit jokaiseen sävyyn, niin voitte käydä tsekkaamassa ne MUGin sivuilta! Jos siis haluatte, säästytte googlaamiselta. Seuraavaksi vaihdoin hieman pienempään häivytyssiveltimeen (MUG Soft Dome Brush), jolla levitin harmahtavan violetin Prom Night – sävyn. Laitoin sen hieman Barcelona Beachin alapuolelle, mutta niin että ne sulautuvat kuitenkin yhteen. Prom Night saa myös häivyttyä liikkuvalle luomelle. Kun olin tyytyväinen näihin kahteen, aloin lisäilemään pikimustaa Corrupt – sävyä liikkuvalle luomelle. Tässä etenin hiljaa hyvä tulee – periaatteella: häivytä, lisää, häivytä, lisää. Blend until your eyes and hands hurt.

kimalteleva_smokey_mirifique_makeup_geek_corrupt_5

SILMÄT

UDPP + MAC Paint Pot Painterly

Makeup Geek: Barcelona Beach, Prom Night, Corrupt, Wisteria, Unexpected

Chanel Illusion D´Ombre Mirifique

Inglot pearl 453

MAC Fluidline Blacktrack + Urban Decay 24/7 Glide-On Pencil Zero

L’Oréal Miss Manga Mascara + MAC Gigablack Lash (alaripsille)

Anastasia Dipbrow Chocolate + Clear Brow Gel

kimalteleva_smokey_mirifique_makeup_geek_corrupt_6 – Kopio

Alaluomelle levitin ensin reippaalla kädellä vaaleaa Unexpected – sävyä, jonka häivytin hyvin utuiseksi. Sen jälkeen levitin Wisteria – sävyä vähän pienemmällä siveltimellä. Halusin alaluomelle mustan lisäksi jotain väriä ja mitäpäs muuta kuin violettia :) Sisänurkkaan pääsi luottovärini eli Inglotin superhohtava valkoinen pearl 453. Mustan Corrupt’in päälle taputtelin Chanelin Illusion D´Ombre – luomiväriä Mirifique. Se on upea musta ja superkimalteleva, hieman vaahtomainen purkkiluomiväri. Se toimii hyvin yksinäänkin, mutta mielestäni vielä paremmin mustan pohjan päällä. Meikki olisi mennyt ilmankin, mutta kimallustahan ei koskaan ole liikaa ;)  Lopuksi vielä mustat rajaukset ja ripsiväri, sitten silmämeikki olikin valmis.

kimalteleva_smokey_mirifique_makeup_geek_corrupt_7

Huulille vielä hyvin nude kiilto (MAC Pro Longwear Lipglass Infinitely Likable), kunnon aurinkopuuterit ja hohtoa kasvojen korkeimpiin kohtiin.

kimalteleva_smokey_mirifique_makeup_geek_corrupt_4

Viihdyn näissä kunnon mustissa smokey – meikeissä kyllä tosi hyvin, pitäisi useammin muistaa tehdä. Ja olihan tästä kiva saada Emotionin kosmetiikkamyyjältä kehuja ^_^

Mikä on teidän suhde tummiin smokey’hin – kiva päivämeikiksi vai pelkästään iltamenoihin? Juu vai ei-todellakaan-ikinä?

29 vastausta artikkeliin “Kimalteleva smokey”

  1. OI VAU. Oi vau mikä meikki!!! UPEA!! Smoky menee mun mielestä aina- se ei ole missään nimessä sidottu vain iltamenoihin! Teen sellaisen usein ihan päivämeikiksi, vaihtelevalla tummuusasteella vaan. :D

    Olet kovin kaivattu niissä tapahtumissa. <3

    Tykkää

  2. UPEA silmämeikki! Vau!! <3

    Ymmärrän harmituksen tosi hyvin. Ja vaikka olisi vapaapäiväkin, niin matkoihin menee niin paljon aikaa teille kauempana asuville, että aina ei vaan jaksa. Itse en ainakaan jaksaisi :P Mutta siellä ensi kuun tapahtumassa varmaan nähdään?! ;)

    Tykkää

    1. Kiitos Salla! ^_^ <3

      No sepä se. Vaikka pääsisikin töistä (jo) kello 16, niin hyppääpä siitä sitten seuraavaan sopivaan junaan ja matkusta väh pari tuntia :/ Vapaapäivänä jaksaisin, mutta sit ei vaan osu tapahtumat ja vaparit samalle :/ Mutta ensi kuussa tosiaan nähdään! :)

      Tykkää

  3. Oi vautsi vau! Mistäs nämä kehut nyt aloittaa? Hienosti häivyttelystä pisteet! Ja tuosta alaluomen violettisuudesta, se tuo jotain muuten niin mustaan meikkiin. Joten oikein jees! Ja hei, en minäkään ikinä voi osallistua noihin tapahtumiin :/ olisi kiva tavata muitakin mutta onneksi olen tutustunut täälläpäin asuviin meikkifriikkeihin :)

    Tykkää

    1. Voi kiitos kiitos! Olin kyllä itsekin tyytyväinen, nyt oli aikaa puunata ja häivytellä :P

      No joo, sulla on vielä vähän huonompi tilanne lähteä kuin mulla :( Ymmärtäähän sen. Kiva kuitenkin, että sieltäkin on niitä friikkejä löytynyt, hehheh ;D

      PS: Mietiskelen pientä reissua sinne päin kesälomalla.. ;)

      Tykkää

  4. Upea meikki! Todella taitava! <3

    Mulla jää kans samasta syystä melkein aina väliin, mut minkäs teet. Keväällä näitä karkeloita on vielä tiheämmin kuin muina vuodenaikoina, ni tietty harmitus kertautuu. Mut aina välillä on meidänkin vuoro! :)

    Tykkää

  5. Huh, UPEA meikki ja ihanat kuvat! :o Ymmärrän harmistuksesi. Itselläni on usein sama fiilis. Toivon, että viittauksesi ensi kuun tapahtumasta viittaa Turku-miittiin! :)

    Tykkää

  6. Ihana meikki! <3 Oot niin upea!

    Olen kyllä ehtinyt hieman kaipaamaan, vaikka olen ollut hirmu kiireinen itsekin. Ei varmasti yhtään lohduta, mutta en minäkään pääse tai jaksa lähteä, kuin murto-osaan niistä tapahtumista, joihin kutsutaan. Minulta on jäänyt kaksi ID:n Awardsiakin väliin, vaikka olen ollut itse ihan ehdollakin Inspiroivimpana Kauneusbloggajana. Kun ei vaan tässä työssä vaihdella vuoroja tai anella vapaita. :( Aikoinaan minua hieman kirpaisi, mutta nykyään ei. No okei! Jos en olisi päässyt Sensain, Lancômen tai YSL:n tapahtumiin, niin sitten olisi vähän kirpaissut hetkellisesti. :D

    Tykkää

    1. Voi että, kiitos Minna! <3

      Itseasiassa ehkä se lohduttaa, että mä en oo aina ainut, joka ei pääse tulemaan :D :) Ehkä tuo viime viikko oli vaan sellainen väsymys-viikko muutenkin, että tuntui jotenkin tavallista harmillisemmalta jäädä ulkopuolelle ;) Ihan okei olen muuten asian suhteen, ei sille vaan aina voi mitään :) Turkua odotellessa!

      Tykkää

  7. Huh, huikean upea – ihastelin tätä meikkiä jo Instankin puolella, VAU! Kyllä tummat smokeyt sopivat arkeenkin, miksi ei. Itse harvoin työaamuina jaksan alkaa kovin tummia meikkejä tekemään – lähinnä siksi että niistä ei kyllä kiireessä saa hyviä, mutta jos aikaa sattuu joskus olemaan enemmän, niin voi kyllä :)

    Tykkää

    1. Voi kiitos paljon, Noora! ^_^ Ajan kanssa niitä on kiva pakertaa, mutta tosiaan jos tulee kiire niin sitten homma menee helposti reisille :P Mutta tosiaan ajan kanssa erittäin jees :)

      Tykkää

  8. Aivan järkyn ihana meikki!! Aaaa olen ihan silmät sydäminä täällä!

    Ihan pian me nähdään, Turussa. Jes! Mulla taas on blogikateus toisten kuvia ja hyviä juttuideoita ja tekstiä kohtaan :D Eli eipä sitä kateudelta voi välttyä kun on näin upeita naisia blogikollegoina <3

    Tykkää

    1. Voi ei, kiitos kiitos kiitos Elisa!! <33

      Ens kuussa jo, whee! Ihanaa, oon niin odottanut tuollaista kunnon tyttöjen aikaa ^_^

      Nomitäpöh, onhan sullakin tosi hyviä kuvia ja sähän se vasta kirjoittaja oletkin..! <3

      Tykkää

Jätä kommentti