Harmaan kelin inspiroimaa

Tässäpä viime torstain meikki, jolle oli TOSI vaikea keksiä nimeä! Käytin todella, todella pitkästä aikaa yhtä teräksenharmaata Inglotin luomiväriä (pearl 448), jonka löysin vähän vahingossa omista jemmoistani. Tai no siinä paletissaan se oli, mutta tiedättekös joskus kun sitä ikään kuin sokeutuu joillekin luomiväreilleen? Siinä se on paletissaan, mutta jotenkin katse ei osu siihen eikä aina tajua, että hei mullahan on tuossa tuollainen. Näin kävi tämän sävyn kanssa. Jotenkin yhtenä iltana tuli swatchailtua Ingloteja ja tajusin, että täähän on tautisen upea harmaa..! Ja jälleen kerran taattua Inglot – laatua: niin kermainen, niin pigmenttinen, niin upea!

Kaverikseen tuo teräksenharmaa sai Makeup Geekin mustan Corrupt – sävyn, joka on kyllä laadultaan erinomainen ja todella pigmenttinen musta. Alaluomelle halusin vähän väriä ja laitoin sinne myös yhtä swatchailemaani Inglotia, violetin pearl 441:n. Se oli yhteen aikaan mun niin sanottuja vakiovioletteja ^_^

silver_purple_black

silver_purple_black_2

KASVOT

Garnier Optical Blur Smoothing Perfecting Primer

MAC Studio Sculpt NC15 + MAC Pro Longwear Concealer NW15

Too Faced Primed & Poreless Pressed Powder

Lumene Actic Sun Bronzer 1 Fresh Day / Päivän hehku

L’Oréal True Match Blush 115 True Rose

We Care Icon All Over Shimmer 1 Magic Glow

silver_purple_black_5

SILMÄT

UDPP

Inglot: pearl 448 (harmaa), pearl 441 (violetti), pearl 453 (sisänurkka)

Makeup Geek Corrupt (musta), White Lies (mattavalkoinen kulmaluulla)

MAC Fluidline Blacktrack + Clarins Crayon Khól 04 Platinum (sisärajaus)

IsaDora Big Bold Mascara

Rimmel Eyebrow Pencil 001 Dark Brown + Anastasia Clear Brow Gel

HUULET

Benecos PInk Honey

silver_purple_black_6

Ne maaliskuussa tilaamani  Makeup Geekin siveltimet ovat olleet muuten aivan huippuja! Todella silkinpehmeitä, loistavan kokoisia & mallisia ja toimivat kuin unelma. Soft Dome Brush sopii hyvin luomivaon häivyttelyihin tai kun haluan laajemmalti levittää jotain sävyä. Pointed Crease Brush oli esimerkiksi aivan omiaan tässä meikissä tuon mustan luomivärin kanssa. Bent Liner Brush taas on tosi hyvä rajaussivellin, suosittelen varsinkin jos tykkää taivutetuista tapauksista. Sivellinkärki on tarkka ja pysyy pesujenkin jälkeen todella hyvin mallissaan. Juuri sopivan jämäkkä ja taipuisa samaan aikaan. No turning back!

eka_makeupgeek_order_brushes_2

silver_purple_black_4

 

6 vastausta artikkeliin “Harmaan kelin inspiroimaa”

Jätä kommentti