Pop of gold

Tässä on jo hieman vanhempi meikki, piti oikein muistinsopukoita kaivella että mitä tässä on käytetty. Itseasiassa hetki piti kuvia katsella ja muistella, että mikäs tässä nyt oli kun nämä säästin.. :D Mutta sitten muistin! Kivat värit ja se, kuinka hyvin ne sointuvat yhteen. Tykkäsin lopputuloksesta varsinkin livenä.

pinkki_kulta_ruskea

KASVOT

Benefit Porefessional

MAC Studio Sculpt NC15 + MAC Pro Longwear Concealer NW15

Too Faced Primed & Poreless Pressed Powder

Makeup Geek Brush Spell Bound

pinkki_kulta_ruskea_2

SILMÄT

UDPP + MAC Paint Pot Painterly

Urban Decay Naked3: Liar, Mugshot, Darkside

MAC Mineralize Eye Shadow Pink Sensibilities + Too Faced Glitter Glue

Urban Decay Naked: Half Baked

Peggy Sage Eyeliner Pailleté Noir

MAC Gigablack Lash Mascara + Ardell Natural Lashes 128

HUULET

NYX Butter Gloss Angel Food Cake

pinkki_kulta_ruskea_4

Tein ensin niin sanotusti perusmeikin Naked3 – paletilla: Liar melkein koko luomelle, Mugshot ja Darkside kerrostaen ulkonurkkaan. Luomen sisäpuolikkaalle levitin ensin Too Facedin Glitter Glue – tahmapohjustajaa ja sen jälkeen sormin vaaleaa glitteripinkkiä MACin Pink Sensibilities – napista (tyyppi näkyy täällä). Näin sain siitä kaiken mahdollisen intensiteetin esiin ja glitterit pysyivät koko päivän luomella.

Kivoin kikka silmämeikkiin tuli luomen keskelle levitetystä kullanvärisestä luomiväristä. Käytin siihen yhtä parhaista kultaisista luomiväreistä, Urban Decayn Half Baked’ia, joka löytyy sekä Naked- että Naked2 – paleteista. Muistelisin, että sitä myydään myös erikseen solonappina. Niin kermaisen pehmeä, niin pigmenttinen, niin nätti! ♥

pinkki_kulta_ruskea_3

Aika simppeliä, mutta jälleen niin kovin kivaa! :P

18 vastausta artikkeliin “Pop of gold”

  1. Oon nyt lueskellu tätä blogia siitä asti, kun tää purkkimafiajuttu tuli ilmi. Tämä meikki on kyllä sellainen, jonka haluaisin itsekin osata tehdä. Aivan mielettömän kaunis. Onnistuisiko tällaisen tekeminen ihan luomivärinoviisilta ja ihan vaan luomiväreillä? Ei mulla ole mitään tahmapohjustajaa… =P

    Tykkää

    1. Kiitos kommentistasi! :) Onnistuu ilman muuta! Voihan tuon ruskean ja vaaleanpunaisenkin korvata mattaisilla luomiväreillä tai ns. tavallisilla helmiäisluomiväreillä. Tahnapohjustaja mulla oli vaan sen takia, kun toi MACin vaaleanpunainen on niin glitterinen, että se pysyy ton kans paremmin :) Mutta sen vois ihan hyvin korvata just vaikka tavallisella helmiäisvärillä :)

      Tykkää

Jätä kommentti