MAC Old Gold & Oriflame Sparkling Green

Tässä meikissä on kokeilussa jälleen yksi Oriflamelta saatu The ONE High Impact Metallic – rajauskynä ja MACin Old Gold – pigmentti. Lisäksi mukana on myös ruskeaa & kultaa Sleek Makeupilta sekä mustaa Makeup Geekiltä. Varsinainen sillisalaatti siis :B

mac_old_gold

Kuvat ovat jostain syystä vähän suttua, mutta vikahan ei toki ole kuvaajassa.. eh. Enivei, itse asiaan.

Silmäluomet pohjustin ensin luomivärinpohjustajalla eli Urban Decay Primer Potionilla. Sen jälkeen aloitin meikin rajaamalla yläluomen metallisen vihreällä Oriflamen rajauskynällä, sävyllä Sparkling Green. Väritin myös liikkuvan luomen melkein kokonaan tällä ja häivytin värin luomelle sormin. Näin sain kivan pohjan tuolle MACin pigmentille. Old Gold on mielestäni niin sanotusti likainen kulta, joka ehkä jo hieman itsessään taittaa vihreään. Värittämällä luomen tuolla vihreällä kynällä ja painelemalla pigmentin siihen päälle, sain siitä tuon vihreyden esiin – tai jos sitä ei siitä itsessään ollut, niin tuolla kynäpohjustuksella ainakin tein sen siihen :)

mac_old_gold_3

mac_old_gold_oriflame_sparkling_green

mac_old_gold_oriflame_sparkling_green_2

oriflame_high_impact_metallic_green
Sparkling Green kuvattu tarkkana ja epätarkkana, jolloin sävyn kimallus näkyy paremmin

Ulkonurkkaan laitoin ruskeaa sävyä Sleek Makeupin Arabian Nights – paletista, sävy on Genie. Sisänurkkaan painelin vähän paletin kultaista sävyä Gold Souk. Rajasin luomet mustalla geelirajauksella (MAC Fluidline Blacktrack, sama vanha virsi). Samat sävyt laitoin myös alaluomelle eli Sparkling Green -> Old Gold -> Genie. Lopuksi tummensin ulkonurkkia vielä Makeup Geekin mustalla Corrupt – luomivärillä, koska halusin lisää syvyyttä meikkiin. Tein myös sisärajauksen tuolla vihreällä kynällä. Sitten vielä ripsari ja pari Ardellin irtoripsiä (Natural 125) ja menoksi!

mac_old_gold_4

Huulille eksyi Yves Rocherin kultahippuinen Sexy Pulp – huulikiilto sävyssä Or. Se on näkynyt Kauneusbloggaajien joulukalenterin luukussani täällä.

mac_old_gold_5

Kaikki sävyt olivat niin kauniin kimaltelevia ja hohtavia, että on suorastaan vääryys, etten saanut niitä tallentumaan kuviin! Mutta oloni oli suorastaan maaginen :B

mac_old_gold_6
Klikkaa isommaksi!

Tässä meikissä on myös jotain mitä te ette näe, mutta joka on mulle iso ilon asia: piilolinssit. Vaikka mä kovasti tykkäänkin laseistani (ja bongasin yhdet sairaan hienot niittilasit optikolla ollessani, otin niistä kuvan Instagramiin), niin viime aikoina olen haikaillut piilareita. Varsinkin jotenkin kesää ajatellen ajatus ”vapaudesta” ilman laseja tuntui kutkuttavalta. Ja täytyy sanoa, että kaikessa upeudessaan piilolinssit on jotain ihan sairasta :D Miten se pieni, taipuista kappale pystyykin korjaamaan ihmisen näön, en tajua :) Olen nauttinut täysin rinnoin, tuntuu suorastaan kuin olisin herännyt uudestaan henkiin näin meikkauksen kannalta!

Oriflamen kynä (ja tekstissä mainittu Yves Rocherin huulikiilto) on saatu blogin kautta.

Advertisement

15 vastausta artikkeliin “MAC Old Gold & Oriflame Sparkling Green”

  1. Kiitos Noora! Kyllä yllättävän hyvin..! Ei mikään maailman paras, mutta yllättävän hyvä! Toi vihreä ainakin, tänään mulla oli sisärajauksessa se harmaa Grey Smoke ja lisäsin vain kerran pitkän työpäivän aikana. Ei huano! :D

   Tykkää

 1. Hih, itseasiassa piilarit kyllä tarkasti katsomalla huomaa! :D Myös omista silmistä, kun peilailee. Mulla on tällä hetkellä Sauflonin linssit ja ne on täysin kirkkaat, joten niitä ei huomaa juuri ollenkaan silmistä. Mun entiset jotku Aqua mitkälie oli vähän sellaiset vihertävän väriset, joten niiden rajat huomasi silmistä paremmin. Mutta sehän on vain pikkujuttu ja jos ei älyä tarkasti katsoa, niin eihän niitä tosiaan huomaa. :)

  Tykkää

   1. Mä vaihdoin noihin Saufloneihin, sillä ne on käsittääkseni kosteuttavammat/hengittävämmät ku entiset ja puolen vuoden satsille molempiin silmiin tuli vain 2 € enemmän hintaa ku entisille. :)

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: