Smoothblue meets Stone

Kävin MACilla Toledo – kokoelman ilmestymispäivänä ja poistuin paikalta kahden ihan eri tuotteen kanssa. Toledossa oli kivoja tuotteita (kuten muutama huulipuna, poskipunasivellin ja rajauskynät), mutta olin etsimässä jotain muuta – nimittäin mahdollisimman sinistä rajauskynää. Ihana myyjä löysi minulle Technakohl – kynistä upean Smoothblue’n, jonka ostin siltä seisomalta. Samalla katselin Pencilled In – kokoelman huultenrajauskyniä ja mieleeni tuli aamulla Viilankantoluvasta lukemani Stone. Se ei kuulu Pencilled In’iin, mutta on nyt lisätty perusvalikoimaan.

Seuraavana päivänähän molemmat kynät oli pakko parittaa samaan meikkin. Onneksi ne värimaailmaltaan sopivat aika hyvin yhteen :)

mac_technakohl_smoothblue_stone_pencils

mac_technakohl_smoothblue_stone3

Olen ensin rajannut silmät mustalla geelirajauksella (MAC Fluidline Blacktrack) ja sen jälkeen tehnyt tuon sinisen rajauksen sen yläpuolelle. Technakohlit ovat kierrettäviä rajauskyniä, eivät siis teroitettavia ”peruskyniä”. Tykkäsin tämän koostumuksesta, se oli juuri sopivan pehmeä mutta samalla tarpeeksi jämäkkä (liiankaan pehmeä ei ole hyvä). Pigmentti on mainio ja tykkään Smoothblue’sta sävynä tosi paljon. Se on tarpeeksi sininen, mutta siinä on pieni jännä vivahde.

mac_technakohl_smoothblue_stone

Stone – huultenrajauskynä on makea! Harmahtavan ruskeat sävyt ovat hyvin ”in” tällä hetkellä huulimeikeissä, yksi loistava esimerkki on mm. Lime Crimen Cashmere Velvetines – huulipunista. Täytyy tosin sanoa, että vaikka tykkäsin Stone’sta ja tästä lookista, niin vähän jänistin enkä lähtenyt töihin näissä huulissa :B Tykkäsin meikistä siinäkin mielessä, että tämä on jollain tapaa hieman alien-henkinen.. Diggaan tällä hetkellä kaikesta vähän erilaisesta ja oudosta :)

mac_technakohl_smoothblue_stone (2)

Ulkonurkkaan liimailin pätkän irtoripsiä (leikattu kokonaisesta nauhasta siis), ne korostavat kivasti rajauksia.

mac_technakohl_smoothblue

Miltäs Stone ja Smoothblue teidän mielestänne näyttävät? Siistiä vai ihan liian outoa? Tiedän ainakin yhden bloggarin, joka sortui Stone’en.. ;)

14 vastausta artikkeliin “Smoothblue meets Stone”

  1. Mun pitää kyllä ehdottomasti hankkia myös Stone! MACin nuo ihan tavalliset huultenrajauskynät on mun suosikkeja, hinta-laatu-määrä -suhteet on kunnossa! Mulla on Naked Liner, mutta se on kunnon ”peitevoidenude” ja liian vaalea monelle vähän tummemmalle punalle.

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s