Livbox 3/2015

Mä päätin viime kuussa tilata taas pitkästä aikaa Livboxin. Viimeksi se on tullut mulle syyskuussa – kaikki Livbox – postaukset löydät livbox – tagin alta. Olen joka kuukausi kovasti seurannut boksiin liittyvää keskustelua ja postauksia, mutta en ole raaskinut tilata sitä. Nyt viime kuun boksi oli sen verran kiva, että päätin laittaa tilauksen menemään. Jotenkin olen myös kaivannut sitä kuukausittaista ylläriä ja jännittävää fiilistä, kun boksi ilmestyy :)

livbox_maaliskuu_2015_4

livbox_maaliskuu_2015

Lyhyesti sanottuna maaliskuun boksi oli kyllä kovin mieluinen! Teemana on ”Valoa kevääseen”. Boksin värinä on hempeä mintunvihreä ja minulta sieltä löytyi (periaatteessa) kahdeksan tuotetta:

livbox_maaliskuu_2015_2

Dove Oxygen & Moisture – shampoo ja hoitoaine, minikoot 50ml (täysikokoiset 250ml ovh. 3,85€)

Hiustuotteita on aina kiva kokeilla ja ne tulevat jossain vaiheessa varmasti käyttöön. Doven Oxygen & Moisture on tarkoitettu ohuille ja hennoille hiuksille – mitkä ovat täysin vastakohta omilleni – mutta kokeillaan :) Tuoksu näissä on oikein mukavan raikas.

Bangerhead Fresh Me Up! – kuivashampoo 200ml (ovh. 13,90€)

Oih, uusi kuivashampoo! Mulle kuivashampoo on ihan elämän ehto, joten kokeilen jotain uutta enemmän kuin mielelläni. Bangerhead on tuttu merkkinä/nimenä, mutta muuten jäänyt tutustumatta. Ensimmäisenä kiinnitin huomioni tähän pulloon, se on todella kaunis :) Boksissa tuli myös 10€ alennuskuponki Bangerheadin nettikauppaan.

Rimmel Provocalips – huulipuna (ovh. 9,90€)

Jee, uusi meikkituote! Sävyjä tästä oli liikkeellä vähän erilaisia, itse ainakin swatchin perusteella tykkään minulle osuneesta I’ll Call You’sta. Provocalips on kaksiosainen huulimeikki: ensin levitetään intensiivinen väri huulille ja annetaan sen kuivahtaa. Sen jälkeen päälle levitetään toisesta päästä kirkas kiilto päälle.

Lumene Bright Now Vitamin C Shine Controll – kiiltoa kontrolloiva geelivoide 50ml (ovh 19,90€)

Tämä oli tosi mieluinen yllätys..! Kosteusvoiteita testaan aina mielelläni ja tämä kuulostaisi vielä sopivalta omalle iholleni.

Chloé Love Story (30ml ovh. 59,20€) ja Calvin Klein Reveal Men (30ml ovh. 34,80€) – tuoksunäytteet

Kaksi tuoksusamplea, kelpaa!  Chloé on tosi kiva, juuri mun tyyliseni. CK:n Reveal Men ei taas toiminut lainkaan ainakaan mun miehen iholla, hyhhyh! Mutta hei, molemmille plussa suihkepulloista!

Nailfix Yummy Gummy – kynsinauhaöljy 15ml (ovh. 3,80€)

Yummy Gummy, ihana nimi ♥ Kynsinauhaöljy oli hauska ylläri..! Käytän näitä kyllä töissä, mutta kotona mulla ei ole tainnut olla tällaista aikoihin.. ja viimeksi kun oli, niin oli muuten näitä samoja Nailfixiltä! :) Kaksi eri tuoksua ainakin, jos oikein muistan. Majoitan tämän yöpöydälle, jos se sieltä menisi käyttöön. Tuoksu on muuten aika huumaava! Se tulee jopa pullon läpi.

livbox_maaliskuu_2015_3

Oikein loistava setti ja hei, varsinkin tilaushintaansa nähden..! Nyt vain jään pohdiskelemaan, että jatkanko tilausta ensi kuussakin…

8 vastausta artikkeliin “Livbox 3/2015”

  1. Sait tismalleen saman boxin kuin minäkin :) kiilto tosin menee vaihtoon koska se ei ehkä ole mun värinen. Muuten kyllä hirmu hyvä boxi, parasta Lumene ja öljy joka tosin ei ole uusi tuote mulle mutta käyttöön tulee :)

    Tykkää

    1. Katselin kans Instassa kuvia eri sisällöistä ja oon iloinen tästä, tää oli paras :) Mulla oli tänään koko päivän tuo Rimmel ja se on aivan ihana!! Ei ollenkaan liian pinkki vaan enemmänkin hyvin kaunis roosa :) Tuli aikalailla mieleen edesmennyt Snowcrystalin kynsilakka Vintage Rose! :D

      Tykkää

  2. Olin hyvin pettynyt tän kuun livboxiin, ihan vaan sen takia että tuon Rimmelin täysikokoisen uutuushuulipunan tilalla oli mun paketissa joku surkea matkakokoinen maskara! Ei näitä voi edes verrata.

    Tykkää

  3. Mun mielestä testerit ei kuulu tuonne, niitä saa ilmaiseksi kempparista. Muutenkin boxin taso on laskenut 2v. takaiseen hurjasti :( Nykyään tilaan LookFantasticin beauty boxia, se on aina täynnä kaikkea ihanaa. Ja mukana on aina myös selektiivistä kosmetiikkaa :)

    Tykkää

  4. En ole vielä tilannut Livin meikkiboxeja,mutta olen katsonut,mitä entiset ovat sisätäneet.Aiemmat oli mielestäni hyvin koottuja tuotteita.Tilasin joulukuussa Glorian meikkiboxin Kaunis Gloria lehden kautta ja olin siihen Erittäin Tyytyväinen.Se oli hyvin kysytty ja kehuttu,joten sen tilaan,jos uusia tulee jatkossa.Luulisi,että kevät/kesän boxi tulisi,mutta saa nähdä.Kiva,kun kerroitte Livin boxista,voi olla,että tilaan vielä sen.Hyvää kevättä kaikille!!!

    Tykkää

Jätä kommentti