Neutraalit silmät Inglotilla

Mä ostin viime kesänä muutaman kivan neutraalin luomivärinapin Inglotilta (postaus). Niillä on tosi helppo tehdä vaikka vain yhdenkin sävyn silmämeikki, koska sävyt ovat upean hohtavia ja kevyellä tavalla moniulotteisia. Tähän meikin käytin kahta näistä uusista napeista (sekä yhtä vanhempaa).

inglot_neutrals2

inglot_neutrals

Levitin ensin melkein koko luomelle vaaleinta sävyä AMC 153. Silmän ulkonurkkaan laitoin inasen tummempaa sävyä pearl 420. Rajauksien jälkeen pyöräytin vielä kevyesti siveltimellä tummanviolettia pearl 446:sta ulkonurkkaan. Se ei meikissä varsinaisesti näytä violetilta, mutta tuo ihan kivaa syvyyttä ja kontrastia kokonaisuuteen. Ja sopii niin vallan hyvin noiden kahden kanssa..! Silmän sisänurkassa on pearl 453, kuten aina – aivan mahtava korostussävy, jos kaipaat hohtavaa valkoista.

inglot_neutrals_446_420_153

Kulmissa on Anastasia Dipbrow (Chocolate), josta on tullut ihan mun ride or die – tuote, meikin pohjustuksena Urban Decayn Primer Potion sekä luultavasti myös MACin Paint Pot sävyssä Painterly, johon on myös kehittynyt pieni rakkaussuhde. Rajauksena MACin Fluidline Blacktrack, ripsiväristä en osaa sanoa.. Haluaisin sanoa Art Decon Angel Eyes, mutta muistikapasiteetti ei kanna niin pitkälle :P

inglot_neutrals_closeup

En oikein osaa kuvailla noita sävyjä (153 ja 420) – ne ovat jotain harmaan, lilahtavan ja kylmän ruskean sekoituksia. Silti en jotenkin sanoisi niitä taupeiksi? Vai ovatko ne sittenkin taupeja? Miltä ne sinun silmääsi näyttävät? :)

14 vastausta artikkeliin “Neutraalit silmät Inglotilla”

  1. Upea silmämeikki! Oon yleensä enemmän mattaisten luomivärien kaveri, mutta nuo värit ja hehku kyllä huutaa käymään inglotissa. :D Heillä on kyllä ihan loistava laatu, edullisesta hinnasta huolimatta.

    Hölmö kysymys, mutta jäi häiritsemään. Tilasin itse vastikään UDn primerin. Kuuluuko sen koostumuksen olla vähän rakeista tuubista tullessan, vai onko meikäläiselle osunut joku ylläri-kappale?

    Tykkää

    1. Kiitos! Ja hei, Inglotilla on loistavia mattaluomivärejäkin! :) Mulla on muutamia ja tykkään niistäkin tosi paljon. Pigmenttiä löytyy.

      Voi se välillä olla hieman rakeista, yleensä tasoittuu kun hieroo sormen päitä yhteen tai kun tuotteen vie luomelle. En usko että on viallinen :)(:

      Tykkää

Jätä kommentti