Vähän likainen meikki

Mitä tapahtuu aamuina, kun pää on ihan tyhjä meikkausideoista? Teen joko simppelin nuden meikin tai kuten yleensä, alan säveltämään jotain erikoista (joka sitten onnistuu tai ei). Tällä kertaa tartuin Sleek Makeupin Arabian Nights – palettiin ja toteutin meikin täysin intuitiolla. Eli huiskin vähän kaikenlaisia värejä vähän kaikenlaisilla siveltimillä ja katsoin, mitä siitä syntyy :) Nyt syntyi tummahko meikki, joka sävyjensä puolesta toi mulle ekana mieleen sanan ”likainen”. Ja likainen, ei 50 Shades of Grey – likainen ;)

KASVOT

Benefit Porefessional

Biotherm Skinbest CC Light

MAC Pro Longwear Concealer NW20

MAC Studio Fix Powder NW20

MSCHIC Baked Blush Freshness

Bobbi Brown Shimmerbrick Beige

Silmille olen huiskinut peräti kuutta paletin sävyä. Aloitin luomen sisänurkasta, jonne laitoin Aladdin’s Lamp’ia. Sen viereen, ulkonurkkaa kohti hieman tummempaa ruskeaa eli sävyä Genie. Ihan ulkonurkkaan, kulmaluuta kohti pyörittelin ensin pyöreäpäisellä siveltimellä vaaleampaa vihreää Sultan’s Garden, jonka päälle laitoin tummennukseksi Hocus Pocus’ta. Ihan sisänurkkaan taputtelin pienen pienellä siveltimellä kultaista Gold Souk’ia, jonka häivyttelin suht reippaasti ylöspäin. Alaluomelle ja vähän yläluomen ripsirajaan tupsuttelin violettia Valley of Diamonds – sävyä.

Erikoisen tästä meikistä teki mulle se, että tässä ei ole minkäänlaisia rajauksia :) Ei geeliä, ei edes kynää ripsirajalle sutattuna. Laitoin lopuksi ainoastaan ripsiväriä. Vaihtelu virkistää!

likainen_meikki3

likainen_meikki_ararabian_nights

SILMÄT

UDPP

Sleek Makeup Arabian Nights

ArtDeco Angel Eyes Mascara

Lumene Blueberry Eyebrow Pencil 1 (grey/black)

Anastasia Clear Brow Gel

HUULET

NYX Butter Gloss Angel Food Cake

likainen_meikki4

 

15 vastausta artikkeliin “Vähän likainen meikki”

  1. Tosi kaunis lopputulos! :) Multakin löytyy laatikosta tuo Sleekin Arabian Nights, mutta se ei olekaan hetkeen saanut huomiota ;) Ehkä pitäisi korjata asia ja ottaa paletti käyttöön pitkästä aikaa – joo! :D Tällaiset postaukset on just parhaita, kun tajuaa, että laatikossa on itsellä sama paletti ja tarvitsi vaan pienen muistutuksen sen olemassaolosta :D Ja vähän inspiraatiota tietty ;)

    Tykkää

    1. Voi kiitos! :) Sama juttu! Varsinkin Sleekin paleteista oon monesti sanonut, että vaikka niissä on hirveästi kauniista sävyjä, niin joskus en keksi yhtään, miten niitä yhdistäis. Sit paletit jää vähän käyttämättä. Mutta kun näkee jonkun toisen tekevän jonkun kivan meikin niillä, niin sit muistaa taas et hei, se olikin noin kiva! :)

      Tykkää

Jätä kommentti