Pinkkiä ja hohtavaa

Vihjailin jo aiemmin kivasta meikistä, joka mulla oli ystävänpäivänä ja jonka halusin ehdottomasti toteuttaa uudestaan. Meikkikarmani jotenkin aavisti sen, koska tehdessäni tätä meikkiä (oikein blogia ajatellen) tuntui, että kaikki meinasi mennä pieleen :D Noh, onneksi loppu hyvin kaikki hyvin ja lopputulos on mielestäni oikein kiva.

IMG_6944

Tähän meikkiin käytin pitkästä aikaa Biothermin Skinbest CC – voidetta. Käytin sitä viime keväänä ja kesänä tosi paljon, mutta sen jälkeen se jäi pitkäksi aikaa laatikoihin. Nyt otin sen taas käyttöön ja muistin, kuinka ihana se onkaan! Skinbest on niin helppo levittää sormin ja se blurraa ihohuokoset tosi hyvin piiloon. Lisäksi tuotetta tarvitsee hirmu pienen määrän, herneen kokoinen nokare riittää vallan mainiosti. Olen levittänyt isolla siveltimellä Skinbestin päälle vielä kerroksen MACin Studio Fix Powder – meikkipuuteria, joka antaa lisäpeittoa ja kiinnittää meikin (mulla kun on aika rasvainen iho). Olen tykänyt tästä kombosta tosi paljon..! Silmänaluset olen peittänyt MACin Pro Longwear Concealer – peitevoiteella, as usual.

Tähän meikkiin käytin korostustuotteena myös todella pitkästä aikaa The Body Shopin Radiant Highlighter – voidetta. Se antaa iholle kaunista ja luonnollista hehkua, tämäkin pitäisi muistaa kaivaa käyttöön useammin. Levitin sen sormilla taputellen poskipäille ja amorinkaareen. Jotkut kuulemma käyttävät tätä koko kasvoille (yksinään pohjustuksena tai meikkivoiteeseen sekoitettuna) tuomaan lisähehkua. Sitäkin pitäisi joskus kokeilla, ainakin tieteen nimissä jos ei muuten.

skinbest_mac_thebodyshop

inglot_matta_pinkki3

Silmämeikin juju on mattaisella pinkillä tehty ”varjostus” ja hohtava vaalea luomiväri liikkuvalla luomella – sekä toki näyttävät siipirajaukset. Pinkki Inglotin matte 362 on yksi rakkaimpia luomivärejäni. Muistan ostaneeni sen joskus ihan lonkalta, mutta se osoittautuikin loistavaksi tapaukseksi.

Levitin ensin luomivakoon isolla siveltimellä hieman nudemman Inglotin mattasävyn 319 ja häivytin sen mahdollisimman pehmeäksi. Sen jälkeen aloin muotoilemaan pinkin paikkaa. Paras sivellin itselleni tuohon hommaan on Real Techniquesin Base Shadow Brush. Niitä kun myytäisiin yksittäisinä niin ostaisin kourallisen!

Hohtava vaalea (ja luonnossa hyvin kimalteleva) sävy 7 Year Itch on Too Facedin The Return of Sexy – paletista. Kiinnitin sen luomille Too Facedin Glitter Glue – liimapohjustajalla, koska halusin sen tarttuvan ja pysyvän koko illan. Glitter Glue varmistaa myös sen, että luomivärin glitterihippuset eivät leviä pitkin kasvoja vaan pysyvät juuri siellä missä pitääkin. Lisää valoa ja hohtavuutta laitoin sisänurkkaan superhohtavalla valkoisella Inglotin pearl 453 – sävyllä. Se on mahtava..!

Rajaus on tutusti MACin Fluidline sävyssä Blacktrack ja ripsarina IsaDoran Big Bold Mascara.

inglot_matta_pinkki6

inglot_matta_pinkki7

inglot_matta_pinkki8

Huulille kerrostin kahta erilaista pinkkiä punaa. Pohjalle tuputtelin kevyen kerroksen IsaDoran Moisture Lipstickiä sävyssä Pink Peony ja sen päälle levitin YSL:n Sheer Volupté Candy – kiiltopunaa Cool Guava. Illaksi otin laukkuun mukaan vain YSL:n, jota lisäilin tarpeen mukaan.

inglot_matta_pinkki9

inglot_matta_pinkki2

Miltä näyttää? Liian pinkki, liian hempee vai juuri sopiva?

14 vastausta artikkeliin “Pinkkiä ja hohtavaa”

Jätä kommentti