Meikki, jolle en keksi nimeä

… vaikka oon päiväkaudet miettinyt pääni puhki :D Joskus ei vaan lähde.

Viime viikolla – ehkä ystävänpäivän innoittamana – huomasin meikanneeni aika monta kertaa vaaleanpunaisella. Ja mielellään vielä mattaisella sellaisella. Piristävää näin pitkän ajan jälkeen! Huomenna ajattelin toteuttaa uudestaan yhden meikin, joka mulla oli itseasiassa juurikin ystävänpäivänä, kun käytiin kaveriporukalla ulkona syömässä. Se oli niin kiva meikki, että haluan sen ehdottomasti talteen..!

Tämä meikki on kuitenkin jo vanhempi. Ideana oli vahvahko banaanivarjostus ja vaaleanpunainen väri. Varjostus taisi lipsahtaa jo vähän pehmennetyn cut crease – tyylin puolelle, mutta tykkäsin siitä kovin. Oli tosiaan piristävää käyttää pitkästä aikaa vain mattaisia luomivärejä, mä kun yleensä tuppaan meikkiin shimmeriä ja glitteriä :) Eikun hei, melkein huijasin: silmien sisänurkassa on Inglotin hohtava valkoinen pearl 453, koska mulla ei ole tarpeeksi pigmenttistä mattavalkoista. Onneksi sekin asia on jo hoidossa :)

IMG_6849

KASVOT

Benefit Porefessional

Rimmel Lasting Finish Nude 25h Foundation 091 Light Ivory

MAC Pro Longwear Concealer NW20

Too Faced Primed & Poreless Pressed Powder

MAC Pro Longwear Blush I’m A Lover

IMG_6850

IsaDoran Matte Chocolates – paletti on kyllä loistava, onneksi se kuuluu vakkarivalikoimaan. MACin mustasta Fluidline – geelirajauksesta on tullut mun suosikki, vaikka jotenkin ensin luulin, etten tule sen kanssa toimeen. Jokin parissa ekassa käyttökerrassa tökki, mutta sitten pääsin samalle aaltopituudelle sen kanssa. Nyt en muita käytäkään. Tykkään sen koostumuksesta, pigmentistä ja siitä, että se kuivuu mataksi. Nyt etsin vain vielä sitä täydellistä rajaussivellintä..

IMG_6840

SILMÄT

UDPP

IsaDora Matte Chocolates (kaikki muut sävyt paitsi tummin)

Inglot matte 359 (vaaleanpunainen) ja pearl 453

MAC Fluidline Blacktrack

IsaDora Big Bold Mascara

Lumene Blueberry Eyebrow Pencil 2

Anastasia Clear Brow Gel

IMG_6859

HUULET

NYX Butter Gloss Éclair

IMG_6915

Mitä tykkäsitte? Onko vaaleanpunainen teidän heiniänne?

30 vastausta artikkeliin “Meikki, jolle en keksi nimeä”

  1. Vaaleanpunainen on kyllä mun heiniä ihan täysin! Tosin joskus innostuin vähän liiankin kanssa pinkkeilemään meikissäni ja se ei ehkä enää ollut niin nättiä :D (tosin en mä sitä silloin tajunnut) Taisinpa laittaa kuvan mun pinkistä kaudesta Meikkimokat postaukseen jonka tein joskus blogiin.

    Mutta tuo sun meikki on tosi nätti :) ja sä olet aina niin kaunis! <3<3

    Tykkää

    1. Vaaleanpunainen sopii kyllä loistavasti sun sinisten silmien kans! :) Kävin katsomassa ton postauksen (ja oon sen aikanaan lukenutkin) (ja naaaah siellähän oli mulle haastekin :o) ja ah,vanhat kuvat on kyllä ihania :)

      Kiitos <3<3

      Tykkää

  2. Mun on jotenkin kauhean vaikea saada vaaleanpunaista silmämeikkiin, mutta aina kun lähden yrittämään, tykkään lopputuloksesta ihan sikana. Pitää siis yrittää enemmän. Tämä on ihana meikki! :)

    Tykkää

  3. Mun suosikkirajaussivellin löytyi Grimasilta, mallia MR1. Nollamallikin kaiketi olisi, mutta se olisi vain hienosäätöön, niin ohut se on.

    Ihana mattameikki! <3

    Tykkää

    1. Hmm, meillä töissä on jotain Grimasin siveltimiä ja siellä oli kolme rajaussivellintä, mutta niissä oli vaan numerot 00, 1 ja 2. Ehkä ne on jotain samoja..? Aikas kivanoloisia kuitenkin, pitääkin käydä joku päivä siellä Grimas-liikkeessä..! Kun ne ei varmastikaan oo juur minkään hintaisia :)

      Tykkää

  4. Tää on todella kaunis meikki. Olet edelleen ässä mustien kissarajausten kanssa! Mulla ei riitä viitseliäisyys opetella ”kissaniksiä”. Vaaleanpunainen on ollut tänä keväänä jotenkin tosi IN ja olen intoutunut sitä käyttämään paljon enemmän kuin tavallisesti.

    Tykkää

Jätä kommentti