Deep Purple

Sain hiljattain KC Professionalilta testiin niitä uusia Color Mask Paint – suoravärejä. Ensin sain sinistä Royal Blue’ta ( Sinisiä suoravärejä ), myöhemmin vähän muitakin sävyjä. Sain valita sävyt ja valitsin pinkihtävän violetin Purple Rain’in, kirkkaan pinkin Hot Pink’in ja upean, sinertävän violetin Deep Purple’n.
Päätin eräänä päivänä aika mielivaltaisesti laittaa sitten kerralla nuo kaikki hiuksiini :) Tein hiuksiin summittaisia jakoja ja levitin värit aika fiiliksen mukaan. Pohjani oli tottakai sininen, mutta useammassa pesussa jo aika kulahtanut.
Levitin värit shampoolla pestyyn ja aika reilusti kuivahtaneeseen ”pyyhekuivaan” hiukseen. Vaikutusaika taisi humpsahtaa 40min puolelle, jonka jälkeen vain huuhtelin hiukset hyvin kylmällä vedellä. En tarvinnut lainkaan hoitoainetta, vaikka hiukseni aika karheat ovatkin. Halutessaan voi toki laittaa vaikka jätettävää hoitoainetta. Lopputulos on tosi kivan monisävyinen, josta tottakai sininen ja violetti Deep Purple tulevat parhaiten esiin. 

Niskaan laitoin pääasiassa noita pinkkejä sävyjä. Hot Pink varsinkin oli vähän villi kokeilu, epäilinkin että se ei ehkä kauheasti mun pohjassa näy, mutta kyllä siellä niskassa jotain pinkihtävää on. Mutta voi pojat miten upea se oli massana, blondeissa hiuksissa varmasti the bomb! Samoin Purple Rain.

Omien hiusten kuvaaminen käsivaralla on muuten kamalaa puuhaa :D Voi sitä tuskanhikeä.
Mä rakastuin yllättäen eniten tuohon Deep Purple – sävyyn. Se on hiuksissa ihan tajuttoman upea! ❤️ Taidankin aina välillä värjäillä pelkällä sillä, ellen jopa kokonaan siirry sinisestä siihen :)
Sininen vai violetti?
translation // I tried some of the new Color Mask Paint’s from KC Professional. I especially loved the blue Royal Blue and that gorgeous purple called Deep Purple. That might be my new obsession :)
Kaikki Color Mask Paint – suoravärit on saatu blogin kautta testiin valmistajalta.

14 vastausta artikkeliin “Deep Purple”

  1. Miulla on violetit, joten lämpenen sille ;). Tosin tykästyin kyllä tuohon siniseenkin, ku näin siun hiukset :D Vois kokeilla ite joskus laittaa vähän sinistä tän violetin kaveriks.

    Tykkää

  2. Hmm…molempi parempi! ;-) Vaikea valita, näyttää kyllä nätiltä molemmat. Mä kävin hakeen Prismasta kanssa noita – kiitos vielä vinkistä – ja otin sen laventelin ja vaaleanpunaisen, saa nähdä uskallanko kokeilla. ;-) Voiko noita sekoittaa esim. hoitoaineeseen jos haluaa vähän vaan sävyä hiuksiin?

    Tykkää

    1. Voi sekoittaa, mutta toisaalta luulen että kun ne on pastellisävyjä, niin ne voi olla aika vaaleita jo yksinään :) Mutta kokeile kummin vain, ei niistä mitään vahinkoa synny :)

      Tykkää

  3. Sininen on ihan mahtava :) se on niin sun väri!! Kampaajan kans katseltiin tuota pinkkiä mutta en mä rohkene. Tämä vaatii värinpoiston ja punaisesta taas blodiin..ei. Tykkään tästä :) tosi kiva että KC on mukana muodissa ja julkaisi näitä värejä :) kun on pohja kunnossa ja jaksaa huolehtia väristä niin näillä saa nätin tukan kotona :)

    Tykkää

    1. Voi kiitos! No joo, olishan se pienen värinpoiston / värinpurun sinne alle vaatinut, toisaalta voithan sä kokeilla tota pinkkiä silti – annat tukan ensin haalistua kunnolla siitä punaisesta (vaikka vähän pesemällä syväputsarilla ja jättämällä sävytykset välistä) ja sit laitat ton Hot Pinkin :) Ei siitä ehkä ihan noin superpinkkiä tule, mutta erisävyinen punainen tai pinkimpi punainen :)

      Tykkää

    1. Moikka! Luultavasti vetää, mutta noissa Painteissahan on kirkas punainen Cherry Bomb, joka vois olla ihan nappi. Ja voihan sen sekaan sit laittaa vaikka hieman tota Hot Pinkiä :)

      Tykkää

Jätä kommentti