Arkiharmaa

Toista Naku2 – meikkiä pukkaa heti perään. Tämän tein jo itseasiassa tiistaina lähtiessäni kaupungille. Luomilla on Naked2 – paletin harmaita sävyjä: sisänurkassa vaalea harmaa Verve, ulkonurkkaa tummentamassa Busted ja niiden välissä valopilkkuna upea YDK. Se on mielestäni tämän paletin mielenkiintoisin ja upein sävy, erottuu edukseen. Sävyssä on mielestäni jopa eri koostumus ja lopputulos kuin muissa paletin napeissa. Helmi!
Rajauksena tässäkin meikissä on aiemmin syksyllä saamani Peggy Sage – merkin Eyeliner sävyssä Pailleté Noir. Se on musta sävy, jossa on pientä hopeakimalletta joukossa. Parasta tuossa eyelinerissa on kuitenkin sen sivellin, se on yllättävän loistava..! Ja koskas pieni glitter arkena olisi haitaksi..
KASVOT
Benefit Porefessional
Rimmel Lasting Finish Nude 091 Light Ivory
MAC Pro Longwear Concealer NW20
MSCHIC Baked Mineral Foundation Porcelain (isolla puuterisiveltimellä meikin kiinnitykseen)
Avon Blush Duo Positively Ethereal*)
 
SILMÄT
 UDPP
Urban Decay Naked2: Verve, YDK, Busted
Inglot Pearl 453
Peggy Sage Eyeliner Pailleté Noir*)
 Avon Big & Daring Mascara
Lumene kulmakynät 1 ja 2

Benefit Gimme Brow Medium/Deep
 HUULET
H&M Lipgloss White
 Päivän nopeana kampauksena toimi letti toisella sivulla :)
*) tuote on saatu blogin kautta

16 vastausta artikkeliin “Arkiharmaa”

  1. Sun häivytykset on aina tosi kauniita! Tästäkin meikistä tykkään ku hullu puurosta. Ja harmittelen, kun en koskaan saa tehtyä itselle kunnollisia lettejä pään sivuun :/

    Tykkää

    1. Voi kiitos! Toisaalta noi Naked2:n harmaat sointuu ja häivyttyy toisiinsa niin kauniisti, ettei niillä voi epäonnistua :) Harjoittelua vaan! Kyl se siitä kun sen hokaa ;)

      Tykkää

    1. Nakuiluhimo..! :’D Kuulostaa ihan siltä, että kohta blogiin ilmestyy jotain nakukuvia.. :D :D ;)Kiitoksia kiitoksia! Oon nyt kyllä innostunut tuosta Nakusta, kylmät sävyt houkuttelee tällä hetkellä eniten :)

      Tykkää

Jätä kommentti