Keskiviikon väripilkku

Nyt niitä Naked2 – meikkejä! Käytin jälleen paletin parhaimpia sävyjä eli loppupään harmaita, mutta halusin mukaan myös jotain värikästä. Ja tänään se oli keltaista.
 KASVOT/FACE
Benefit Porefessional
Rimmel Lasting Finish Nude 091 Light Ivory
MAC Pro Longwear Concealer NW20
MSCHIC Baked Mineral Foundation Porcelain (isolla puuterisiveltimellä meikin kiinnitykseen)
MAC Mineralize Blush Please Yourself
MAC Blush Harmony (varjostus)
The Balm Mary-Lou Manizer
SILMÄT/EYES
UDPP
Urban Decay Naked2: Pistol, Busted
Inglot Pearl 453 (sisänurkka)
Inglot DS 474 (keltainen)
Peggy Sage Eyeliner Pailleté Noir*)
 Art Deco Angel Eyes Mascara
We Care Icon Magnetic Eyes Smooth Wear Eyebrow Definer 2 True Brown
Benefit Gimme Brow Medium/Deep
HUULET/LIPS
Gina Tricot Lipgloss 02 Kissable Lips
Iskeekö keltsi teille?
translation // Today I needed some color. Just a bit.
*) tuote on saatu blogin kautta

22 vastausta artikkeliin “Keskiviikon väripilkku”

  1. Tosi kiva meikki! Hauska piristys tuo keltainen :) Ja hei onnea ja menestystä tuon Naku2:sen kanssa, melkoisen tavoitteen itsellesi asetit! Mäkin kovasti aina haaveileen loppuunkulutetuista luomiväreistä, mutta todellisuudessa en taitaisi kyllä jaksaa millään käyttää niin paljon samaa palettia saati yksittäistä luomiväriä, että olis toivoakaan saada esimerkiksi tämän vuoden aikana yhtäkään pannunpohjaa näkyviin :D

    Tykkää

    1. Kiitos paljon, tykkäsin itsekin! :) Nooh, kattotaan mitkä on sitten fiilikset esimerkiksi kesällä, joko Naku2 kyllästyttää :D Olishan se makeeta saada tollainen paletti käytettyä, katsotaan kuinka käy :))

      Tykkää

    1. Kiitos! Yksi kovasti ihailemani meikkaaja Dominique D’Angelo (@dominiqueldr) käyttää paljon tuota kulmakarvan alle laitettavaa väripilkkua/värin asettelua, pakko oli itsekin vähän kokeilla :>

      Tykkää

    1. Olet oikeassa :) Tuohan tuo värin laittaminen kulmakarvan alkupään alle varjoa katseeseen ja sitä huolestunutta ilmettä, mutta näillä mentiin :) En ottanut sitä niin vakavasti ;)

      Tykkää

  2. Oot varmaan kuullut tän aiemminkin, mutta muistutat aika paljon Lauren Cohania, varsinkin esim. The Walking Deadin 3. kaudella kun hänellä oli suunnilleen saman pituiset hiukset :)

    Tykkää

  3. Aivan järkyn ihana! Itse en varmaan koskaan rohkenisi ihmisten ilmoille vaikka mun mielestä toi näyttää tosi hienolta. Se on joku ihan kummallinen juttu miksi muilla voi aidosti ihailla jotain mutta olla sitten sitä mieltä, että itselle ihan ehdoton no-no….

    Tykkää

    1. Voi kiitos paljon! Mun on jo pitkään tehnyt mieli tehdä jotain tuon tyylistä meikkiä ja nyt sen tein :) En tiedä kuinka selvästi tuo enää silmälasien takaa näkyi, mutta omaksi iloksi jos ei muuten ;)

      Tykkää

Jätä kommentti