Kaksi loistavaa miselliä

Mä löysin viime vuonna yhden parhaimmista uusista (tai no uudehkoista..) kosmetiikkakeksinnöistä: misellivedet. Kyseessä on niin sanottu puhdistusvesi, joka toimii esimerkiksi aamupesussa tai kaksoispuhdistuksen ekassa vaiheessa. Yleensä käytänkin sitä juuri jälkimmäisessä tarkoituksessa eli puhdistan sillä meikin kasvoilta ennen varsinaista kasvoputsaria. En ole vielä kokeillut kovin montaa eri merkkiä, mutta olen kovasti ihastunut yhteen niistä. Se on Garnierin Micellar Cleansing Water. Tuote on toimiva, se puhdistaa meikin hyvin mutta ei kirvele silmissä. Pullo on kivan iso (400ml) ja edullinen (noin 7€ molemmin puolin). Tällä hetkellä käytössäni taitaa olla jo toinen tai kolmas pullo.
Tällä viikolla törmäsin myös sarjan uusiin kasvojenpuhdistusliinoihin, Micellar Cleansing Wipes. Whhhat! Näitähän oli heti ostettava paketillinen. Ja voi pojat, nyt löytyi huippuliinat..! Mun ihoni on aika herkkä reagoimaan hellävarasempiinkin liinoihin, jotenkin ne aina raapivat ihoa ja saavat ainakin jonkun kasvojen osan araksi (yleensä jostain syystä poskipäät). Lempparini tähän asti ovat olleet Garnierin Nordic Essentials Sensitive Cleansing Wipes – liinat (mm. täällä), mutta niitä tuntuu olevan tosi harvassa paikassa. Näihin törmää hirveän harvoin, tarkemmin ajateltuna en ole varmaan kuukausiin nähnyt näitä missään.. Ovat tainneet pirulaiset lopettaa ne.

Mutta ei enää huolta, nuo Micellar – liinat ovat nimittäin the bomb! The bomb dot com. Liina itsessään on jotain ihan erilaista mitä olen tähän mennessä kokenut, se on jotenkin hämmentävän silkkinen ja paksu. Se tuntuu iholla ihan pehmeältä fleeceltä tai joltain vastaavalta. Aivan mielettömän sileältä ja pehmeältä siis! Liina on ehkä laadukkaimman tuntuinen liina, mitä olen koskaan kokeillut. Puhdistusteho ja tuntu iholla on sama loistava mikä itse misellivedessäkin. Tässä on nyt kaksi sellaista huipputuotetta, jotka löytyvät tästä lähin aina kylppäristäni. Taidankin käydä hamuamassa seuraavalla kauppareissulla näitä liinapaketteja varastoon.. Hintaa liinoilla on ainakin meidän Prismassa joku 3,75€ ja paketissa on 25 liinaa.

Koska en noita Nordic Essentials – liinoja ole enää kaupoissa nähnyt, olenkin sitten kokeillut yhdet jos toisetkin herkän ihon liinat läpi. Ei ja ei, kaikki raapii. Viimeksi ennen miselliliinoja ostin Garnierin Cleansing Wipes Soft Comfortit, jotka ovat ihan jeeshyviä, mutta eivät enää vedä vertoja noille miselliversioille. Nämä Soft Comfort – liinatkin ovat sellaista huokoista materiaalia/epätasaisen pinnan omaavia, kun taas miselliliinat ovat ihan tasaisia – ja tosiaan pehmeimpiä ikinä.
Ovatko Garnierin misellituotteet jo teille tuttuja tai suositteko jotain muita?
translation // My absolute favorite micellar water products.

13 vastausta artikkeliin “Kaksi loistavaa miselliä”

  1. Nooniih, nyt riitti. Pakkohan noi on jossain vaiheessa käydä jostain hyllystä repimässä itsellekin omaksi :D En jaksa lukea enää näitä kehuylistyksiä, pakko saada!!

    Tykkää

Jätä kommentti