Burnt orange

Jälleen kerran olen inspiroitunut toisen bloggaajan töistä, tälläkin kertaa ns. kohteenani oli Pretty Sweet – bloggaaja Mirssiina :) Viimeksihän kopioin Lip Product Addict Tag – haasteen häneltä, tällä kertaa upean oranssin meikin (Pretty Sweet: Paint it Orange).
I’m clearly in my vampire – phase.
Silmämeikkiin käytin vähän kaikenlaisia oransseja, mitä itseltäni löytyi. Sisänurkassa on Inglotin AMC 51, joka on todella puhdas oranssi ja siinä on hopeista glitteriä. Se glitter tosi hävisi aika lailla häivytyksessä (vasemmassa silmässä saattaa pari vielä näkyä). Keskellä luomea on toinen räväkkä oranssi, Sleek Makeupin Curacao – paletin Tequila Sunrise. Ulkonurkkaan häivyttelin hieman punertavaa oranssia Urban Decayn Electric – paletista, sävyä Slowburn. Sisänurkkaa häivyttelin keltaisella Inglotin sävyllä DS 474. Molemmat Inglotit ovat jo aika vanhoja, paletti näkyy esimerkiksi jo vuoden 2011 postauksessa Auringon värejä luomilla. Alaluomelle laitoin tummanruskeaa sävyä Wet’N’Wildin Fergie – luomiväripaletista nimeltä Desert Festival (alareunassa oikealla).
Inglot AMC 51
Wet’N’Wild Fergie Desert Festival
 SILMÄT
UDPP
Inglot AMC 51, DS 474
Urban Decay Electric: Slowburn
Sleek Makeup Curacao: Tequila Sunrise
 Wet’N’Wild Fergie Desert Festival
MAC Fluidline Blacktrack
IsaDora Big Bold Mascara
Lumene Long-Wear Eyebrow Powder 1 Medium Brown
Benefit Gimme Brow Medium/Deep
KASVOT
Benefit Porefessional
MAC Studio Fix Fluid NW13
MAC Pro-Longwear Concealer NW20
MSCHIC Baked Mineral Foundation Porcelain
 Yves Rocher Aurinkopuuteri Vaalea
Milani Baked Blush 08 Corallina
Bobbi Brown Shimmer Brick Beige
HUULET
Maybelline Color Sensational 420 Coral Pop
YSL Gloss Volupté 203 Corail Gandoura
Pakko laittaa tähän loppuun vielä ”tukkaherutuskuva” :’D Tykkään vaan tosta sinisestä NIIN SAAMARIN PALJON!

21 vastausta artikkeliin “Burnt orange”

  1. Aaaaaa niin kaunista etten kestä! Tukka ja luomivärit ja kaikki, koko nainen! <3Mulla on sama kokemus noista Inglotin glitterisistä sävyistä, glitter on loppujen lopuksi niissä tosi harvassa ja häviää luomelta viimeistään häivyttäessä. :/

    Tykkää

    1. Oi apua, kiitos kiitos! <3Ei niissä oikeastaan mitään vikaa oo, väreinähän ne on hyviä mutta täytyy henkisesti varautua ettei siitä upeasta kimalluksesta jää mitään varsinaiseen meikkiin :D

      Tykkää

    1. Oi kiitos paljon! Sopii kyllä yllättävän kivasti sinisen kans, ehkä pitäis joskus meikissäkin kokeilla :) Kiitos hyvästä ideasta, en muistakaan koska olisin viimeks oransseilla meikannut :)

      Tykkää

  2. Onko tuo Studio Fix Fluid NW13 vaaleampi kuin NC15? Tai saako noita nykyisin vaaleampina, kun muistelen, että 15 oli aiemmin vaalein?

    Tykkää

    1. Apua, tohon mä en valitettavasti osaa sanoa mitään..! :O Mä oon kans luullut, että 15 on vaalein, mutta ilmeisesti on olemassa myös jopa NW10. Myyjä valitsi minulle NW13:n, koska tämän hetkinen NW20 on inasen liian tumma. Hän sanoi NW13:n olevan juuri tällainen suomalainen ”lakanavalkoinen” niinkuin mä olenkin :) Parhaiten tämä selviäis tietty MAC-pisteellä..!

      Tykkää

  3. No niin pitääkin tykätä! Onhan se ihan hemmetin upea! Just sopivasti sinistä tumman kanssa. Ja meikki on ihan älyttömän hieno. Minäkin aion tehdä sen huulihaasteen heti kun ehdin ja heti kun on hyvä keli kuvata huulimeikkejä :))

    Tykkää

  4. Huh huh, miten hieno vastavärikontrasti! Ihanat sävyt! Tykkään edelleen tuosta sinisestä tukasta tosi tosi paljon, ja lämmin oranssi saa sen hehkumaan entistä hienommin. Ja päinvastoin, tietty. :)

    Tykkää

Jätä kommentti