Color Mask – kampanja!

Ajattelin vinkata teille KC:n mahtavasta Color Mask – kampanjasta. Tammikuun ajan Color Maskit ovat -40% tarjouksessa eli parhaimmillaan voit löytää näitä jopa 9,90 eurolla..! Normaalistihan näiden hinta on noin 16,50€. Oma lähin myyntipiste kannattaa tarkistaa täältä.

(Ja jes, huomasitte varmaan Color Mask Paintit, oh yeah..)
Color Mask on hiusta tehokkaasti hoitava ja sävyttävä tehohoitoaine. Tätä voi käyttää silloin tällöin tarvittaessa tai normaalin hoitoaineen sijasta joka pesussa.

Minulla on vuosien aikana ollut vähän kaiken sävyistä hiusta ja olen henkilökohtaisesti omaan päähäni käyttänyt sävyjä Black, Pepper (nyk. Red), Curry (nyk. Orange), Silver (nyk. Platinum), Mandarin (nyk. Copper), Coffee, Plum, Toffee ja Cacao (nyk. Chocolate) – eli siis melkein kaikkia :D Color Maskeja on tasaiseen tahtiin vuosien mittaan näkynyt täällä blogissakin. Kun minulla oli paloautonpunaiset hiukset, vannoin (ja vannon toki edelleen) punaisen Pepper – maskin nimeen. Ilman sitä punapää ei vaan voi tulla toimeen! Onneksi nykyään löytyy myös Color Mask – sävyttäviä shampoita, kuten juuri punaista (Red).

From this to that: KC Color Mask – postaus
Huomasitte varmaan, että sävyjen nimiä on vähän muutettu. Color Maskit ovat syksyn aikana siirtyneet myös ulkomaisille markkinoille, jolloin sävyjen nimiä fiksailtiin vähän selkeämpään suuntaan. Ulkomaiset markkinat ovat tosi upea juttu, hienoa että kotimaisella tuotteella on kysyntää myös isossa maailmassa. Olen bongaillut näitä maskeja mm. LookFantasticin sivuilta. Älkää kuitenkaan ostako niitä sieltä, vaan kannattakaa kotimaisia yrittäjiä ja ostakaa tuote kotimaasta..! Sitä paitsi maskit ovat aivan samanhintaisia tuolla netissä kuin kampaamoissakin, ette voita siinä mitään :)
Tuubit ovat isoja ja riittoisia, varsinkin moniin suoraväreihin verrattuna. Ne kun ovat usein aika pieniä purkkeja (keskimäärin 70-100ml, Color Maskit 200ml). Color Maskeista kannattaa lukea tarkemmin KC Professionalin sivuilta, varsinkin jos tuote on sinulle uusi. Sieltä löytää myös ns. värikartan, josta voi katsoa mikä sävy sopisi parhaiten omalle tukalle.

Huom, FYI. Postausta ei ole totetutettu missään yhteistyössä KC Professionalin kanssa vaan jaan tämän ihan omasta innostuksestani tuotetta kohtaan :)

Ovatko Color Maskit teille tuttuja? Kuuluuko kylppärin perustuotteisiin vai heräsikö nyt kiinnostus?

Advertisement

8 vastausta artikkeliin “Color Mask – kampanja!”

  1. Olenpa iloinen, että löysin blogisi! Tilasin blogisi innoittamana kaksi Sleekin palettia (suoraan englannista) ja olen jo niitä vähän kokeillutkin. Blogistasi saa hyviä vinkkejä sävyjen yhdistämiseen. Olen nimittäin vuosikausia meikannut samoilla väreillä samaan tapaan, niin oli jo aikakin etsiä uusia värejä ja tapoja :) Kiitos :)

    Tykkää

    1. Voi kiitos paljon! Ja mä kun pidän itseäni huonona keksimään väriyhdistelmiä niistä paleteista ja kopioin ideoita toisten blogeista :D Ihana kuitenkin kuulla jos musta on ollut apua :)

      Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: