Valley Of Diamonds

En ole pitkään aikaan meikannut mitään jännää Sleek Makeupin Arabian Nights – paletilla. Jonkun pikaisen yhden sävyn meikin olen saattanut tehdä, mutta muuten paletti on vähän jäänyt laatikon pohjille. Nyt Charming Nailsin CN teki pari tosi kivaa meikkiä Arabian Nightsilla ja innostuin jälleen paneutumaan tuohon palettiin.

 Kultainen sävy luomella on Gold Souk, sen yläpuolella banaanivarjostuksessa violetti Valley Of Diamonds, jonka häivyttelin ylöspäin aika puoliympyrän muotoisesti sinisellä sävyllä Simbad’s Seas. Rajauksena on musta Lumenen Blueberry Eyeliner*) ja ripsissä muistaakseni IsaDoran Big Bold.

 Salamalla otetuissa kuvissa näkyy hienosti tuo sävyjen upea kimallus:

 Ennen häivyttelyä alkoi vähän pelottamaan, että mitäköhän tästä taas tulee.. Sininen Simbad’s Seas on todella sininen ja pigmenttinen ja tuohon muotoon laitettuna näytin ihan Bianca Del Riolta. Häivytyssiveltimellä kunnon huiskutus kuitenkin palkitsi ja meikistä tuli tosi kiva..!

Aiemmat meikkini Arabian Nightsilla löytyvät näistä postauksista: 
translation// Another look with Sleek Makeup’s Arabian Nights palette. I really like these jewelry like colors. And look at that sparkle! Gorgeous.

*) tuote on saatu blogin kautta
Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s