Peggy Sage-kosmetiikkaa

Sain hiljattain mailia Meikit Heavenilta, että haluaisinko kokeilla Peggy Sage – merkkistä kosmetiikkasarjaa. Peggy Sage on nimenä tuttu, mutta en ole koskaan päässyt kokeilemaan sitä missään. Tiedän, että Meikit Heaven oli taannoisilla I Love Me – messuilla, mutta jotenkin missasin sen siellä. Otin siis mielelläni vastaan yllätyspaketin Peggyja..!

Pienen pienen toiveen esitin sarjan glitter-eyelinereista, koska olen kuullut niistä hyvää. Ja tällä hetkellähän mulla on vahva kausi glitterrajauksien kanssa, kuten aiemmin kerroin. Todella suureksi yllätyksekseni paketista paljastui peräti kuusi eyelineria:

 Vedenkestäviä Eyeliner Waterproof – rajausvärejä tuli neljä ja ns. tavallisia Eyeliner – rajauksia kaksi.

 Or / Bleu / Violet / Violet Noir

Vedenkestävissä glitter-rajausväreissä oli aika kivasti pigmenttiä ja pientä glitteriä mukana. Varsinkin sävyt Or (kulta) ja Bleu (sininen) ovat tosi makean näköisiä! Ensimmäisessä (ylimmäisessä) kuvassa rajausvärit ovat iholla yksinään ja pigmentti on ihan ok. Mutta mustan rajauksen päällä ne vasta pääsevätkin edukseen, kuten alapuolelta näkee. Kuvat ovat vähän eri kuvakulmista.

Näissä rajausväreissä tussipää oli tosi hyvä, samanlainen kuin kovasti pitämissäni Goshin Long Lasting Eye Linereissa. Rajausväri itsessään tuntui aika litkulta, mutta kuivui ainakin kämmenselälle ihan riittävän nopeasti.

Nestemäisistä eyelinereista sain sävyt Bronze (ylin) ja Pailleté Noir. Bronze on nimensäkin mukaisesti pronssinen sävy ja muista poiketen enemmänkin metallinen. Se oli paketin yksi yllättäjistä, tämä on nimittäin todella upea väri. Pailleté Noir on musta väri hopeisella glitterillä. Se tuli juuri tarpeeseen, koska vastaavanlainen tapaus Goshilta on ollut yksi ehdottomia suosikkejani. Kyseinen Gosh pääsi kuitenkin jo aiemmin tänä vuonna loppumaan, joten tämä tuli hyvään saumaan.

Ylimmäisessä kuvassa Bronze ja Pailleté Noir ovat yksinään, alemmassa kuvassa olen laittanut vähän edellä mainittua Or – väriä tuon pronssin päälle (oikealle puolelle). Sekin on aika hyvännäköinen yhdistelmä:

Paketissa oli myös Eye Shadows TRIO – luomiväritrio. Tämän sävy on Smoke. Paletissa on hyvin vaalea harmaa, kevyt harmaa ja musta. Kaikissa sävyissä on paljon shimmeriä ja hohdetta. En ole tällä vielä tehnyt mitään meikkiä, mutta pigmenttiä tuntui irtoavan ainakin swatcheihin ihan mukavasti. Saa nähdä vielä käytössä miten häivyttyvät ja käyttäytyvät :)

Kivoin ylläri oli ehkä tämä huulipunapaletti! Eniten iloitsin siitä, että pakettiini oli valittu tämä kylmempi versio, kylmät värit kun ovat enemmän mun juttuni. Paletissa on viisi sävyä sekä vähän rimpulan oloinen sivellin. Sivellin jouti muihin hommiin (ajattelin testata sitä itseasiassa geelirajauksen kanssa), totesin että nämä värit levittyvät ehkä parhaiten sormin.

Modish Lips / Plum Fantastic / Valence / Marvellous Pink / Mineral Pink

Plussaa muuten, että kaikilla sävyillä on nimet pelkkien numeroiden sijaan! 

 Mineral Pink

 Marvellous Pink

 Valence

 Plum Fantastic

 Modish Lips

Sävyt ovat aika läpikuultavia ja voidemaisia. Siksi ehkä koin ne itselleni nopeiten toimiviksi sormin levitettyinä (kuten näissä kuvissa). Kaikki sävyt ovat vähän semi-kiiltäviä ja kahdessa vaaleimmassa (Mineral Pink & Marvellous Pink) on pientä glitterhippua mukana. Paletissa on (mulle) aika kivoja perusvärejä, joten se on kätevä heittää laukkuun mukaan esimerkiksi töihin.

 Peggy Sage – tuotteita saa ostettua ainakin Meikit Heavenin verkkokaupasta. Näiden tuotteiden hinnat ovat: vedenkestävät eyelinerit 9,90€/kpl, perus-eyelinerit 8,80€/kpl, luomiväritrio 13,80€ ja huulipunapaletti 16,90€. Olen saanut tuotteet ilmaiseksi blogin kautta testiin, mutta mielipiteeni ovat täysin omiani enkä hyödy klikkauksistanne mitään :)

Onko Peggy Sage teille tuttu? Kävikö kukaan katsomassa näitä siellä messuilla, ostitteko mitään..?

translation // I got some Peggy Sage products from Meikit Heaven. I’m really into glitter eyeliners at the moment so these six new ones (!) are very welcomed. I also got a quite basic eyeshadow trio called Smoke, which seems pretty ok. I need to do some looks with it :) Nicest surprise was the lipstick palette! Five everyday shades (for me) in one palette, how nice. Easy to throw in my bag and carry with me to work. The consistency is light weight, creamy and almost a bit shiny. 

*) tuotteet on saatu blogin kautta

Peggy Sage – logo: Google Images
Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s