No ne messut!

Huh, kylläpä viikonloppu vei mehut! Oon ollut aivan kuitti tällä viikolla. Johtuisikohan siitä, että lauantai oli todella raskas työpäivä ja sunnuntainen messupäivä vei sananmukaisesti koko päivän. Juna lähti jo aamusta ja kotona olin kahdeksan maissa illalla. Tähän väliin noin kuusi tuntia messuilua (eli kävelyä) ja junamatkat niin kyllä olin loppu kun pääsin kotiin! :D Varsinainen lepo jäi siis viikonloppuna tosi minimiin. Mutta en valita, messut olivat jälleen mahtavat, mä tykkäsin! Tällä kertaa totesin sen, mitä jo viime vuonna aavistelin: yksi päivä ei riitä mihinkään! Ensi vuonna jaan messuilut ehdottomasti kahdelle päivälle, pysyy jalat ja pää paremmin kasassa :)
Mutta käydään tässä postauksessa pikainen messukierros ja seuraavassa sitten ostokseni läpi.
 Ensimmäisenä vastaan tuli Salon24.eu:n osasto. Siellä oli hyviä tarjouksia hiustuotteista, kuten aiemminkin blogissa mainitusta Richista, mutta en ostanut mitään. Tuntuu, että kotona on liikaa avattuja shampoita ja hoitoaineita, niin en viitsinyt ostaa uusia kaappiin pyörimään. Saa niitä myöhemminkin. Yksi kiinnostavista oli Living Proof – sarja, jonka mainoskasvona on ikirakkauteni Jennifer Aniston.
Seuraavana oli varmaan messujen näyttävin osasto eli Mariela Sarkiman mahtava Beauty School & Boutique. Samasta löytyi Remington, Lumene Natural Code ja Cailap. Todella hienosti suunniteltu ja toteutettu messuosasto!
Rouva Sarkima piti niin meikkaus- kuin hiustenlaitto-opastuksia ja tuntui olevan niin vauhdissa, että kuvaaminen oli liki mahdottomuus :) Hyvä meininki!
Oriflame oli myös näyttävästi esillä.
Marielan vierestä löytyi myös iso osasto, jossa oli esillä Tangle Teezerit, Invisibobblet, Beautyblender sekä ”tyviväripuuteri” ColorWOW. Kaikki tuotteet olivat upeasti esillä.
Jeesus mikä määrä Bobbleja!
Beautyblender on se aito ja alkuperäinen meikkimuna, joka nyt vihdoin saapuu Suomeen. Kyseessä on ihana meikkisieni, joka kastellaan veden alla, jolloin se turpoaa liki kaksinkertaiseksi. Sieni puristetaan vedestä, jolloin se jää nahkeaksi. Sillä on todella hyvä levittää meikki- ja peitevoiteet. Mä ostin oman Beautyblenderini kesällä Kosmetik4Less – nettikaupasta ja olen tykännyt.
Mádaralla oli myös kaunis piste.
IDUN! Olen saanut pienen pakkomielteen sarjan meikkipohjasta. Toivoin, että siitä olisi ollut joku messutarjous, mutta njäh. Sama 43€ hinta kuin normaalistikin. Vähän kyllä myöhemmin harmittelin, etten ostanut sarjan kabukisivellintä. Sain nimittäin tänään ihanalta ystävältäni tuollaisen meikkipohjan testiin! Eli jee, pääsen siihen käsiksi huomenna. 
IDUNilla on kyllä upeat pakkaukset.
Mä löysin uuden rakkauden messuilta: Zoya -kynsilakat. Merkki on mulle kyllä tuttu, mutta en koskaan omistanut ko. lakkoja. Nyt lähdin metsästämään Channing – nimistä sävyä, mutta lähdinkin kotiin kahden täysin eri lakan kanssa! Ainut tosi harmistus mulle tuli messujen jälkeen oikeastaan Zoyan kohdalla, olisi pitänyt ostaa vielä pari muutakin lakkaa. Onneksi niitä voi kuitenkin tilata maahantuojan kautta, jos oikein hätä iskee.
Sävyjä on ihan mieletön määrä!
CesarShopin osasto taisi olla viikonlopun suosituimpia. Siellä oli koko ajan (vielä sunnuntainakin) aikamoinen ryysis, voi vaan kuvitella mikä meininki oli perjantaina tai lauantaina. Cesarilla oli kyllä hyvät valikoimat ja paljon tarjouksia. Täältä ostin aika kasan kynsikoristelukamaa meille töihin. 
 
Batistelta bongasin jonkun uuden kuivashampoon, Strenght & Shine. Piti ostaa, mutta unohdin..!
Samalta osastolta löytyi myös mm. Ecotoolsin siveltimiä ja Eyluren irtoripsiä.
FaceHelsingillä oli tänäkin vuonna iso ja muista erottuva musta osasto. Hienosti toteutettu myös tämä!
Cocovi taisi kuitenkin viedä voiton isoimman osaston tittelistä? Se tuntui vieläkin isommalta kuin viime vuonna! Tällä osastolla voisin seota ihan täysin ja lähteä kotiin monen kymmenen kilon kantamusten kanssa, mutta tyydyin (lompakkoni onneksi) vain kahden euron pakurikahviin :D
Jungle Juice Bar! Jee! Ihastuin tähän smoothiebaariin kesällä Turussa ja olinkin ihan innoissani, kun näin tämän nimen siellä näytteilleasettajien listassa. Vielä suuremmaksi ilokseni ennen messuja mulle selvisi, että JJB löytyy nykyään myös tuosta ihan naapurista eli Koskikeskuksesta :)) Liike on avattu vasta vajaa viikko sitten, löytyy kuulemma Hämeenkadun puoleiselta sisänkäynniltä, 2. tasolta. Vielä en ole siellä ehtinyt käymään, mutta pian! JJB tuntuikin olevan tosi suosittu messuilla, siellä oli jatkuvasti hyrinää ja jonoa. Itse vetäisin messujen aluksi siinä Pink Pantherin (mansikkaa, ananasta, banaania, passionhedelmää, omenamehua ja jäitä) (3,90€ tjsp).
Viimeisenä Hurraw!:in huulivoiteet. Nämä jenkkiläiset luonnonkosmetiikan huulivoiteet ovat juuri rantautuneet Suomeen ja päässeet onneksi framille messuillekin. Sain bloggaajana kolme makua testiin ja kävin myöhemmin ostamassa vielä toiset kolme. Niistä tulee myöhemmin vähän lisää ostospostauksessa. Iso hurraa kuitenkin näille!
Olittekos te messuilla? Tuliko tehtyä mitään ihania löytöjä?
PS. Lisäsin blogin sivupaneeliin myös linkin Instagrammiini :)
translation // a big beauty exposition was last weekend in helsinki. soooooo much to see, even 6hrs weren’t enough!

12 vastausta artikkeliin “No ne messut!”

  1. Sä löysit kyllä ihan kaikki parhaat jutut: Beauty Blenderit, IDUN:it, Batistet ja Zoyat. Itseltäni menivät kaikki nämä valitettavasti ohi, kun yritin nähdä kaiken tehokkaasti 3 tunnissa. Mutta ensi vuonna sitten, messut ovat kyllä aina niin kivat! :)

    Tykkää

    1. Messut oli kyllä tosi tosi kivat! Harmi että sulla meni noi ohi :( Multakin jäi varmaan moni asia tutkimatta, vaikka vietin siellä sen kuusi tuntia. En nimittäin siinä ajassa ehtinyt kuin kauneus/terveys – puolen, muotipuolella kävin viimeisen vartin aikana pikaisesti :D

      Tykkää

  2. Vitsit, sähän sait hyviä kuvia :)Aika todellakin loppui yhdessä päivässä kesken. Ensi vuonna on varmasti mentävä tuplaten. Meinaan näitä kuvia katsellessa harmittelen, etten sitten löytänyt laisin noita Hurraw tuotteita :( Olisin todellakin ostanut. Ja monta muutakin mulla meni sivusuun. Ens vuonna sit otetaan kunnon Iloveme viikonloppu ;)Nyt mä oikein odottelen, että mitä sa lopulta ostit. Täältä löytyy mun saalis: http://my-fantazya.blogspot.fi/2014/10/i-love-me-messusaalis.htmlTervetuloa kurkkinaan ;)

    Tykkää

    1. Kiitos!Voi harmi, Hurrawit oli vähän siellä perällä, mäkin törmäsin niihin ihan vahingossa :/ Mullakin meni varmaan vielä jotain ohi suun, lisäksi tuntui että kävelin jonkun mielenkiintoisen osaston ohi, ajattelin että käyn siinä myöhemmin ja loppupeleissä en löytänyt sitä enää millään uudestaan :(

      Tykkää

  3. Oli todella kivaa nähdä ja kiitoksia seurasta sunnuntaina! :) Ikävää olisi ollut yksinään sunnuntaina kierrellä, kun kuitenkin periaatteessa kaikki oli jo siihen mennessä nähty. :)

    Tykkää

    1. Juu oli ihan kiva päästä pyöriin.Uskon että oisin ostellu enempi jos rahapussi ois antanu myötä.Tällä kertaa pyörin yksin ja loppuajan sit blogiystävän kanssa

      Tykkää

Jätä kommentti