Philosophy x 3

Oon tässä viime kuukausina päässyt vähän kiinni Philosophy – sarjaan – ja joo, kieltäydyn kirjoittamasta sitä pienellä p:llä vaikka pitäis, en vaan pysty :D Philosophy rantautui Suomeen tämän vuoden alkupuolella ja onkin siitä asti pyörinyt mun mielessä. Päätin, että jossain vaiheessa tulen ostamaan jotain tuotteita sarjasta. Kuuluisimpia tuotteista taitavat olla sarjan tuoksuvat suihkugeelit, mutta mä vähän nuuhkukierroksen jälkeen petyin niihin. Pelkäsin rakastuvani jokaiseen ja tekemään tiukkaa päätöstä minkä niistä ostan, mutta loppujen lopuksi en ostanut yhtäkään. Noh, ehkä vielä joskus – kosmetiikkahöperöhän ei nähtävästi hevillä luovuta, tuotteeseen ihastutaan vaikka väkisin, haha!

Ensimmäinen tuote Philosophylta oli kesällä ostamani pieni Purity One Step Cleanser – kasvoputsari (90ml). Jaclyn Hill on monesti maininnut tämän HG-putsarikseen, joten päätin aloittaa tästä. Purity on geelimäisen emulsiomainen, hellävarainen mutta tehokas kasvopesu. Se selkeästi puhdistaa ihon, mutta jättää sen pehmeän tuntuiseksi. Olen käyttänyt tätä kaksoispuhdistuksen toisena vaiheena tai aamulla. Mukavan tuntuinen ja hyvä käyttää. Tätä voisin ostaa jatkossa täysikokoisena.

Toinen ostamani tuote on When Hope Is Not Enough – antioksidanttiseerumi (30ml). Sen ostin aika ex tempore Sokoksen Kutsu Kauneuteen – tapahtumasta. Tuossa tapahtumassa ainakin osa Philosophyn tuotteista oli aika hyvässä tarjouksessa ja jäikin vähän kaivelemaan, etten ostanut muuta kuin tämän. Tämä oli muistaakseni noin kymmenen euroa edullisempi kuin normaalisti.
Seerumissa ekana kiinnitin huomiota sen koostumukseen: se on geelimäinen! Yleensä olen tottunut, että seerumit ovat tosi vesimäisiä (tai öljymäisiä) ja valuvat herkästi sormien välissä. Tämä seerumi onkin ihanan paksua ja on tosi kiva levittää kasvoille. Sen pitäisi häivyttää ikääntymisen merkkejä, kirkastaa ja kosteuttaa. Tuote on ihanassa, vanhan apteekin mieleen tuovassa pipetin sisältävässä lasipullossa. Oikein kaunis, tätä on ilo käyttää. Lisäksi tuote tottakai tuntuu hyvältä iholla!

Viimeisimpänä ostin The Microdelivery Exfoliating Facial Washin, kuorivan kasvoputsarin (240ml). Tästä olen tykännyt tosi paljon! Tässä putsarissa on seassa tosi paljon pieniä kuorivia rakeita. Ehkä ihan kaikista herkkäihoisimmalle en suosittelisi tätä. Itse käytän tätä kerran päivässä, yleensä aamuisin. Otan tuotetta vähän kädelle, vaahdotan siinä ja hieron kostutetuille kasvoille (silmiä varoen!). Tämä puhdistaa ihon todella tehokkaasti ja tekee siitä ihanan pehmeän. Musta tuntuu että mulla on hyvin paksu iho, joka pukkaa epäpuhtautta ja tukkeutumaa vähän liiankin tehokkaasti, siksi tuntuu hyvältä kuoria se edes kevyesti päivittäin. Voi olla, että kun seuraavaksi ostan Cliniquen Mild Clarifying Lotion – kasvoveden, harvennan tämän putsarin käyttöä muutamaan kertaan viikossa.
Olen myös kokeillut pienen testerin Hope In A Jar – kosteusvoiteesta ja tykkäsin siitäkin. En ehkä niin paljon, että olisin sitä heti ostamassa (ostoslistalla on pari kosteusvoidetta ennen sitä), mutta never say never. Voi Philosophy minkä teit, lisää on saatava!

Onko Philosophy teille tuttu sarja? Onko mitään suosituksia?

translation // my philosophy babies

14 vastausta artikkeliin “Philosophy x 3”

  1. En ole vielä testannut muuta kuin Purityn ja piparmintuntuoksuisen suihugeelin. Purity minulla on ollut kahteen otteeseen, ekalla kerralla en tykännyt ollenkaan, nyt toisella kerralla on ihan jees. Olet tehnyt ihan oikein, suomen kielessä erisnimet kirjoitetaan isolla alkukirjaimella. Logon fontti on asia erikseen. :) Mukavaa alkanutta viikkoa!

    Tykkää

  2. Käytin kesällä tuon pienen pullon puhdistusemulsiota ja tykkäsin tosi paljon. Se puhdisti voimakkaatkin silmämeikit helposti pois ja jätti ihon raikkaaksi ja pehmeäksi. Joskus varmasti hankin uudestaan, etenkin reissukäytössä toimii yksin hienosti :) Tosin haluaisin kokeilla myös puhdistusöljyä.Käsivoiteesta pidin myös paljon, pieni määrä kerralla riitti ja kosteutti pitkäkestoisesti. Pieni tuubi oli tosi kätevä laukussa.

    Tykkää

  3. Mä omistan vasta pari tuotetta Philosophylta, joista yksi on tuo Microdelivery Exfoliating Facial Wash pienemmässä koossa. Käytän sitä pari kolme kertaa viikossa kevyempänä kuorintana, vaikka sitä voisikin käyttää päivittäin. Tykkään siitä, että tuote kuorii ihon tasaisesti. Pieniä rakeita on tarpeeksi eikä vain muutama siellä täällä. Sillä saa kuorittua ihon ihanan ”tasaisesti” :) Paras Philosophylta tähän mennessä kokeilemani tuote on ehdottomasti Total Matteness Cleanser & Mask! Oon aivan myyty sille. Kirjoittelin tuotteesta blogissanikin (postauksen voi halutessaan kurkata täältä). Sillä saa heti paljon sileämmän ihon ja ihohuokoset melkein näkymättömiksi. Sitä voin siis ainakin suositella :) Vaikka tuote onkin suunnattu rasvaiselle iholle, mun normaali-sekaiho tykkää tuotteesta kovasti.

    Tykkää

    1. Tuo on kyllä ihanan tasainen kuorinta, mäkin tykkään että rakeita on kunnolla eikä vaan yks tai kaks siellä täällä :) Hei kiitos naamiovinkistä! Kävin lukemassa tuon sun postauksen ja toi vois ollakin juur hyvä maski mulle! Pistetään korvan taakse :)

      Tykkää

  4. Minulla on myös nämä kaksi putsaria – ja lisäksi se geelimäinen 3 in 1 -putsari. Kaapissa majailee vielä Miracle worker cleanser (en ole vielä testannut) ja Help me retinol night treatment. Itse olen tykännyt kaikista tuotteista, erityisesti noista putsareista. Tuon hoitotuotteen tehoista en ole ihan vakuuttunut (tosin olen käyttänyt sitä hieman harvakseltaan).Tuolla merkillä on muuten vaikka kuinka paljon kiinnostavia tuotteita! Just tuo seerumi, joka sulla on, ja sitten ne kuorintajutut ja erilaiset voiteet. Hinta vaan on se, joka mua vähän hillitsee hamstraamasta tämän merkin tuotteita :D

    Tykkää

  5. Purityn totesin näppäräksi ja hyväksi tuotteeksi jo vuosia sitten. Hope in jar ei sopinut omalle iholle (sain siitä ihon sisäisiä paukamia), en tiedä, miten olisi nykyään. Philosophylla on paljon ihania raikkaita tuoksuja ja tietenkin suihkugeelit on ihania. Vieläkin jaksan haikailla hot chocolaten perään. :p

    Tykkää

Jätä kommentti