Kuukauden loppuneet: syyskuu

Syyskuussa päästiin aikamoiseen 20 loppuneen tuotteen määrään! Ihanaa saada tavaraa pois kaapeista (tosin on sinne aika hyvin uuttakin tullut.. :D).
Yritän pitää kommenttini lyhyenä, muuten meillä on taas joku viiteen osaan jaettu postaus. Aloitetaan vaikka näistä isoista hiustuotteista:
Cutrin Reflection Color Boost Shampoo – En tykännyt. En tuotteesta, en tuoksusta, en pullosta. Tai no jos en tosissani olisi tykännyt, niin en olisi loppuun asti käyttänyt, mutta nyt käytin. Mutta tiedän, etten palaa enää tähän. Hassua kyllä tämän kaveri eli hoitoaine on taasen tosi hyvää! Siinäkin on ruma pullo, mutta hyvä sisältö :)
 Tigi Bed Head Colour Goddess Conditioner – Värjätyn tukan hoitoaine, aika peruskauraa. Ostin tämän tuoksun takia, joka on hyvin runsaan makea suklaatoffee. Melkein sain päähäni mikä karkki maistuu tältä, mutta jokin ihana suklaapäällysteinen kinuskitoffee. Tämä on vähän sitä sarjaa, että itseään saa jarrutella ettei vähän maista tätä suihkussa. Loppuvaiheessa herkkutuoksu alkoi vähän tökkimään, niitä 750ml kanistereita en varmaan ikinä pystyisi käyttämään tässä tuoksussa :D Hoitavuudeltaan olisi saanut olla mun tukalle hoitavampi. Ihan jees kuitenkin.
Sim DS Mega Finish Hairspray (*) – Kotimaisen Simin hajusteeton ja tosi vahvatukinen hiuslakka. Tykkään tästä! Käytämme tätä paljon töissä ja onhan tämä kiva, jos ei halua hiuslakallaan sekoittaa esimerkiksi kuivashampoon tai hajuveden tuoksua. Tämä pullo on saatu Tamperemiitin goodie bagista (itseasiassa sain samassa miitissä olleelta kaverilta hänen pullonsa, joten mulla on jo uusi tällainen käytössä).
Four Reasons Black Edition Working Spray (*) – Four Reasonsin mustan sarjan kevyempi lakka. Ei mitään valittamista, loistava tuote! Tästä ja parista muusta sarja tuotteesta kerroin aiemmin keväällä. Tästä muuten huomaa kuinka vähän käytän lakkaa enää nykyään – keväällä korkattu lakkapullo loppuu vasta nyt..!
Batiste Dry Shampoo Paisley – Batisten kuivashampoista kirjoittelin täällä. Tykkäsin, voisin ostaa uudestaan.
Batiste Dry Shampoo XXL Volume – Tämä pikkukaveri tuli elokuun Livboxissa. Tykkäsin tästä tosi paljon! Täydellinen niille päiville, kun haluan tukkaan sitä volyymia, rakennetta, muhkeutta ja nostetta. Yllättäjä! 
Bonacure Oil Miracle Barbary Fig Oil Shampoo – Töistä saatu näytetuubi tuli käytettyä nopeasti. Tykkäsin tästä hoitavasta shampoosta tosi paljon. Shampoopesun jälkeen tukka tuntui kuin siinä olisi käytetty hoitoainekin. Todella pehmeältä siis! Ja tämän tuoksu.. aaaah. Kirjoittelin tästä hiljattain

Cutrin Chooz Refreshing Dry Shampoo – Töistä saatu matkakoko. Juuei. En ostaisi, ei ole mun makuun. Tässä tökki vähän kaikki :( Tuntuma, tuoksu, tehot.
 Marvis-hammastahnat Cinnamon Mint ja Amarelli Licorice (*) – Normaalisti en laske hammastahnoja näihin postauksiin, mutta nämä olen saanut blogin kautta. Näistä on tulossa postaus myöhemmin!
HTH The Original Body Lotion – En muista koska olen ostanut tämän ja miksi. En tykännyt, pulloon jäikin varmaan yksi kolmasosa. Ei vaan pystynyt :/ Liian lirua ja tuoksuttomuus häiritsi. Olen selkeästi The Body Shop – vartalovoi-tyyppiä.
Nivea In-Shower Body MilkKesäkuun Livboxin tuote. En ostaisi tätä itse kaupasta enkä tämän jälkeen ainakaan. Musta ei vaan ole suihkussa käytettävien ”vartalohoitoaineiden” käyttäjäksi, liian vaivalloinen funktio mulle :D (okei, sitä Lushin African Paradise Body Conditioneria kyllä kokeilisin, ei voi olla huono..) Lisäksi en tykkää tästä perus-Nivean tuoksusta :/
Kitinää ja rutinaa!

Wet’N’Wild – Sarjan kirkas lakka. Kuten näkyy, menee jo vähän elämänsä ehtoopuolella. Inhoan kun värilakkaa tarttuu päällyslakan siveltimeen..
The Body Shop Almond Hand & Nail Cream – Voidaan varmaan julistaa tämä tuote loppuunkäytetyksi? :D TBS:n klassikkokäsivoiteisiin kuuluva manteliversio. Tykkäsin hirmuisesti. Ostin tämän viime talvena, kun kämmenselät ja sormien välit tuntuivat kuivuvan irti. Tämä imeytyi nopeammin ja paremmin kuin se hamppuvoide. Ja tuoksu on paljon parempi. Saas nähdä ostanko tätä tänäkin talvena :)
Philosophy The Microdelivery Exfoliating Face Wash – Sain tämän näytepussukan Sokokselta myyjän suosituksesta. Tykästyin tähän kuorivaan kasvopesuun tosi paljon ja kävinkin seuraavalla viikolla ostamassa tätä täyden pullon! Voisin koittaa kirjoittaa siitä jossain vaiheessa.

Dermalogica Clear Start Cooling Masque – Tämä kavonaamionäyte tuli Clear Start  – paketissa. Käytin tästä kerran ja tykkäsin kyllä. Voisin hyvinkin ostaa täyden tuubin.
Garnier Cleansing Wipes All Fresh – En joskus puhdistusliinojen tarpeessa löytänyt niitä lemppareitani, niin ostin näitä tilalle. Eivät olleet kovin kummoisia, en osta toistamiseen. Vähän sellaisia niin ja näin..
 Clinique Rinse-Off Foaming Cleanser – Ihana tuote! Tämä pikkunäyte on saatu Sensaistin blogi-iltamien goodie bagista. Otin tämän käyttöön vasta juhannuksena, että ihan helmikuusta asti tämä ei ole kestänyt :D Puhdistusvoidetta otetaan herneen verran kosteisiin käsiin, vaahdotetaan ja hierotaan kasvoille, huuhdellaan pois. Tuosta pienestä herneestä tulee ihanan paksua vaahtoa, joka pesee kasvot tosi puhtaaksi. Lopputulos on siis puhdas, mutta pehmeä. Olen monesti ollut melkein kassalla tämän kanssa, mutta ainakin toistaiseksi se on saanut vielä odottaa. Aion kuitenkin jossain vaiheessa ostaa tämän! Älyttömän riittoisa.

Paul Frank- ja Labello – huulirasvatVanhoja rasvoja, en tykännyt, en käyttänyt. Pois pois!

Ah, pääsinpä loppuun asti! Tässä tuntui olevan (pari helmeä lukuunottamatta) paljon sellaisia tuotteita, joihin olin jo tosi kyllästynyt. Monesta tuli sellainen fiilis, että jes ne loppuivat viimein! Nyt saa ottaa jotain kivaa uutta tilalle :))
 Oliko teille mitään mielenkiintoisia tapauksia? Tuttuja rakkauksia tai inhokkeja?

translation // a lot of empties from september

(*) tuote on saatu blogin kautta

12 vastausta artikkeliin “Kuukauden loppuneet: syyskuu”

  1. Olen kokeillut vain kaksia kasvopyyhkeitä ja kumpikaan ei napannut yhtään. Ekaa en edes muista ja toiset ovat Yveksen vihreässä paketissa olevia jotka jättävät ihon ällöttävän öljyiseksi ja kumman hajuiseksi… nämä palvelevat nykyään suihkun jälkeen jalkavoidepyyhkeinä, sukat vain jalkaan niin ei suttaa lattoita :D En taida olla kasvopyyhetyyppiä! HTH-sarjan jotain kosteusvoidetta olen kokeillut, liian plirua ja haju oli kuin nailonkassissa pari viikkoa marinoituneet salitrikoot… yyh! Oudoista tuoksuista tuli mieleen muuten aikaa sitten esittelemäsi Biothermin CC-voide, joka onk yllä kaikkea mitä ”lupasit” mutta tuoksu on erikoinen – minun hajupalettini mukaan muistuttaa kalanmaksaöljyä! Onneksi se haihtuu melko nopeasti eikä jää nenään.TBS:n hamppukäsivoidetta minulla onkin, talvella taas tarpeeseen tuleva tehomössö – voisin kyllä seuraavaksi testata tuon manteliversionkin! Oikeastaan syy miksi kommentoin on tuo loppukaneettisi: ”Nyt saa ottaa jotain kivaa uutta tilalle” – siis OTTAA eli kaapit pursuavat jo uusia puteleita ja tuubeja, eikö vain? ;)

    Tykkää

    1. Jalkavoidepyyhkeinä!? :D Kalanmaksaöljyä?! :D Mun nenään se tuoksuu jollekin levälle tai vastaavalle, ehkä vihreällä pakkauksella on osansa tässä mielikuvassa :)Joo OTETAAN.. kyllä siä on purkkia ja purnukkaa odottamassa ;D

      Tykkää

    1. Hampussa on ehkä huonona puolena se tuoksu (joka on aika mielenkiintoinen) ja se, että se imeytyy tosi hitaasti. Manteli oli näihin verrattuna kyllä parempi vaihtoehto :)

      Tykkää

Jätä kommentti