Ruskeiden hiusten ylläpitoa

Hohtavan kuparinen hiuspehkoni alkoi olla haalistumaan päin, joten eräänä lauantaina (aika ex tempore) värjäsin hiukseni jälleen ruskeiksi. Saatoitkin bongata ne tästä postauksesta. Tämä sama kaava tuntuu toistuvan kerta toisensa jälkeen: pitkään musta tukka, sitten vaalennus ja kupari tukka, joka jonkun ajan kuluttua muuttuu ruskeaksi. Jos vielä tämän vuoden puolella palaan tosi tummaan tukkaan, niin lyökää mua :D
Muutama syy, miksi palasin ruskeaan väriin: sen kanssa sopivat kaikki meikkivärit – kuparin tukan kanssa toki persikat ja vihreät olivat upeita, mutta muut vähän tappelivat vastaan. Ruskeaan ”pohjaan” sopii kaikki silmä- ja huulimeikit. Toisena kimmokkeena toimivat hiljattain blogin kautta saamani shampoot ja hoitoaine:
idHairin Colour Bomb – tehohoito on vähän samankaltainen tuote kovasti pitämieni KC:n Color Mask – tehohoitojen kanssa. Halusin ilman muuta kokeilla tätä kilpailevaa tuotetta, olenhan KC:n Maskien puolestapuhuja ollut jo vuosien ajan. Tarjotuista sävyvaihtoehdoista valitsin vaaleanruskean sävyn Caffé Latte.
Tuote antaa sävyä, mutta mun tukassa toimii ehkä enemmän mietona värin ylläpitäjänä. Tämä sävy ei siis suuresti muuta mun tukan sävyä, mutta se on ihan jees juttu. Laitan tätä pyyhekuivaan hiukseen ja annan vaikuttaa 5-20min. Hoitavuudesta on pakko sanoa, että Color Maskit saavat aika pahan kilpailijan tästä..! IdHairin Colour Bomb tekee tukasta nimittäin todella pehmeän, suorastaan silkkisen. Aivan ihanan..!

Pikaisella googlettelulla Colour Bombeja myydään muutamissakin nettikaupoissa, jopa BeautyBayssa. Hinnat näyttivät olevan 15-22€ välillä. Lisäksi kannattaa kysellä kampaamoista, joissa myydään idHairin tuotteita tai esimerkiksi Moroccan Oilia, Kevin.Murphya, Lanzaa tai Sexy Hairia. KC:n Color Maskeilla on mielestäni helpompi saatavuus, niitä kun myydään tosi monessa kampaamossa sekä isoissa liikkeissä, kuten Prismojen parturi-kampaamoissa.

Color Maskin uusista shampoista mainitsin heinäkuun lopulla tässä postauksessa. KC:n ihanat porukat olivat huomanneet postaukseni ja pistivät ihan yllärinä mulle postissa nämä kaksi shampoota. Suuren suuri kiitos sinne! ♥ Olen KC:n kanssa toiminut yhteistyössä jo yrittäjä-aikoinani ja ollut aina todella tyytyväinen – sekä tuotteisiin että firman loistavaan asiakaspalveluun. Sekä edustajat, kouluttajat että asiakaspalvelun porukka on ihan huippua ja kivaa sakkia. Tämä oli taas yksi loistava esimerkki siitä!
Color Mask Shampoot lunastivat heti lupauksensa. Shampoot sisältävät (paljon!) väripigmenttejä ja auttavat ylläpitämään hiusväriä. Sävyjä löytyy tällä hetkellä markkinoilta neljä (Brown ruskeille, Beige vaaleanruskeille ja vaaleille, Pearl vaaleille ja Red punaisille). Toivoisin ainakin omaansa vielä kunnon kuparin värisille hiuksille.
Brownia kokeilin kuparin tukkani kanssa ennen värjäystä nähdäkseni lopputuloksen ja sitähän tuli. Kupari tukka sai kyllä aivan selkeän ruskean sävyn. Beige on huomattavasti vaaleampi versio ja olenkin todennut sen paremmaksi omalle tukalleni, koska en halua tästä liian tummaa. Punaisen tukan Red – shampoo antaisi varmasti kivaa punaista vivahdetta esimerkiksi ruskeille hiuksille. Red – shampoo on myös ihan selkeästi jokaisen punapään ehdoton tuote.
Onko teillä kokemusta mistään näistä tuotteista? Oletteko tykänneet? Tai heräsikö kiinnostus?

translation // some amazing products for brown hair. take care of your color…!

postauksessa esitellyt tuotteet on saatu blogin kautta

10 vastausta artikkeliin “Ruskeiden hiusten ylläpitoa”

  1. Mitähän minä nyt sekoilin aamukahvilla. Ei varmaan tarvii julkaista sitä aiempaa mutta mitä mieltä olet; tarviiko mun sitä punaista shampoota jos pesen 2x viikkoa ja toisella pesulla pidän Pepperiä saunassa myssyn alla 5-10 min? ja 8 vko oli kampaaja värjäysväli.

    Tykkää

  2. Saatiin kanssa töihin testiin colour bombeista silver ja punainen. Ensimmäistä kertaa silveriä käyttäessäni huomasin sen olevan koostumukselta, väriltä ja tuoksulta ihan identtinen colormaskin silveriin verraten :o Yhdelle punapäälle laitoin pesupaikalla id:n version ja hän kysyi että colormaskin pepperiäkö laitan kun tuoksuu tutulta. Pikaisesti työkaveri sittenvertailin incejä, niin eipä niistä paljoa eroa löytynytkään, muistaakseni yhdet ainesosat olivat vaihtaneet paikkaa keskenään.

    Tykkää

    1. Onhan niissä aika samantyyppiset incit ja tuoksut ovat kyllä munkin mielestä yks yhteen. Jokin tässä id:n maskissa on, että vähän silkkisemmän lopputuloksen se jättää, ainakin mun tukkaan :)

      Tykkää

  3. Mulla on KC:n Silver Mask ja Pearl-shampoo. Molemmista tykkään! Tuossa Pearlissa on todella violettinen ja helmiäishohtoinen sävy, mutta hiukset jäävät todella purkkaisiksi sen käytön jälkeen. Niin kai kaikilla hopeashampoilla :) Silver Mask kuitenkin toimii sen kanssa ihan unelmasti yhteen ja blondi hiukseni on pysynyt vaaleana.

    Tykkää

    1. Kieltämättä noiden ruskeidenkin shampoiden jälkeen tukka on aikas takkuinen. Luojalle kiitos siis hyvistä hoitoaineista! Osa silver-shampoista on tosi peseviä ja jopa kuivattavia (kröhöm, L’Oréal..), osa taas ei. Parhaimman tuntuman mun kokeilemista silvereistä jättää Bonacuren silvershampoo ja pigmenttikin on siinä tosi hyvä! Jos olisin blondi, niin käyttäisin ehdottomasti sitä.

      Tykkää

  4. Ostin KC:n Redin testimielessä kun naapurikampaamossa kympillä möivät ja oon tykänny! Pitää punasen kuosissa. Haju on vaan, no, ei niin hyvä :D ja vaalia kynsilakka (ja ilman lakkaa myös kynnet) värjäytyy shampoon toimesta älyttömän helposti. Päätin kuitenki että toista en osta vaan pitäydyn color maskeissa, koska en halua käyttää suihkussa kumihanskoja shampoon takia… :)

    Tykkää

Jätä kommentti