Vintage Romance

Täydensin hiljattain Sleek Makeupin luomiväripaletti-varastoani vielä yhdellä paletilla: Vintage Romance. Jokin aika sitten tilasin Arabian Nightsin (täällä) ja Au Naturelin, mutta tämä Vintage jäi vielä kaivelemaan.. Tehdessäni tilausta Pretty.fi:in laitoin sitten vielä tämän paletin tilaukseen. Ja onneksi laitoin, että se on ihana!

Violettia ja kultaa – voiko parempaa yhdistelmää ollakaan! Lisäksi paletissa on upeita kylmempiä sävyjä, kuten Romance in Rome ja Bliss in Barcelona. Ainoa sävy, josta en ole ainakaan swatchattuna kovin innoissani, on hopeinen Pretty in Paris. En tiedä miksi.. mutta ehkä joskus keksin sillä jotain hauskaa. Parhaimpia sävyjä ovat ehdottomasti Meet in Madrid, Court in Cannes, Propose in Prague ja koko alarivi. Varsinkin nuo violetit!
Ensimmäisen meikin tein tottakai niillä violetin ja kullan sävyillä.
Sisänurkassa kultainen Meet in Madrid ja keskellä luomea Court in Cannes. Ulkonurkassa ensin Marry in Monte Carlo aika leveästi häivyteltynä ja sitä tummentamassa Honeymoon in Hollywood, joka on u-pe-a! Ja aivan superpigmenttinen. Ah, en malta odottaa mitä kaikkea kivaa tällä paletilla saa aikaan..!

 Kulmissa on We Care Iconin kulmakynä (2 True Brown), johon olen ihan rakastunut. Sen päällä on vielä Benefitin kulmageeli Gimme Brow (Medium/Deep). Se on myös yksi must-tuotteeni, jota ilman en enää poistu kotoa :) Ripsissä on Amazing Shine – merkkiset irtoripset mallissa 747-XS. Olen ostanut ne Kosmetik4Less – verkkokaupasta. Hyvät ja edulliset ripset! Tykkään myös, että ne ovat sopivan lyhyet. Vielä en osaa olla ihmisten ilmoilla kovin näyttävissä ripsissä :)

 Tykkäsin tästä meikistä tosi paljon..! Seuraavaksi himoitsen jotain vielä tummempaa.. :>
Mitäs te tykkäsitte, yes or no?
translation // i had to buy vintage romance palette, it’s just so damn gorgeous

17 vastausta artikkeliin “Vintage Romance”

  1. Mäkin oon jo kauan aikaa miettiny, että pitäis ostaa muutama uusi Sleekin paletti, mulla on yksi ja tykkään kyllä tosi paljon :) Tässä on tosi kivat syksyiset värit :)

    Tykkää

  2. Todella kaunis ja harmoninen meikki, joka sopii ihan mahtavasti sun silmien väriin!Mietin tuosta paletista, että onko alareunan punaiset (paremman sanan puutteessa) kuinka samanlaiset swatchatessa? Näyttävät hirmuisen saman oloisilta kaikki.

    Tykkää

    1. Voi kiitos paljon!Kuvissa näyttää siltä, mutta ne on itseasiassa yllättävänkin erilaisia keskenään! Vasemman reunan A Vow in Venice on iholla aika taupemainen violetti (harmaapohjainen ei kuulostanut yhtä hyvältä :P) ja aika kesy shimmer, keskimmäinen Monte Carlo on kirkkaampi, mauvemaisempi violetti ja siinä on selkeämpi metallinhohto. Hollywood on taas paljon, paljon tummempi, mattaisempi ja marjaisemman violetti (tulee mieleen vähän MACin Rebel-puna). Lisäksi siinä on glitteriä, joka toimii esim. Glitter Gluen kans :)

      Tykkää

  3. Woooo mikä meikki ja ihan sun värit! :) Hitsit, kun ei tuossa taida sitten taas olla mulle niin sopivia sävyjä, ainakaan sellaisia mitä multa ei jo aiemmista Sleekeistä löytyisi. Sleekeissä on kyllä hinta-laatu-suhde kohdillaan :)

    Tykkää

    1. Kiitos! On kyllä mun paletti väreiltään ^_^ Sleekit on kyllä tosi hyviä paletteja, tykkään! Onhan niissä tietty vähän samoja nappeja. Varsinkin kun omistaa lähemmäs kymmenen palettia, niin alan huomaamaan, että jossain paleteissa on ihan selkeästi samoja ”helppoja” värejä, kuten jotain ruskeita, shamppajan sävyjä ym :) Mutta eipä haittaa mua :)

      Tykkää

  4. Ihana meikki ja ihana tuo paletti! Propose in Prague -sävy näyttää kiinnostavalta. Toivottavasti teet jossain vaiheessa meikin, jossa tuo sävy on käytössä :)

    Tykkää

Jätä kommentti