Inglot – ostoksia

Taannoisella Turun reissulla kävin tottakai myös Raision Myllyssä ja Inglotissa. En ole pitkään aikaan ostanut mitään kyseiseltä merkiltä! Nyt oli jo aikakin, heh ;) Mulla oli se aika iso ostoslista MACille, niin en viitsinyt ihan heittäytyä villiksi, sen takia mukaan lähtikin (vain) nämä neljä tuotetta.
 Inglot on loistava paikka, koska siellä saat itse rakentaa oman Freedom System – palettisi. Mä kerään näitä luomivärinappeja nykyään Z-paletteihin, joten ostin ne irtonaisina ilman palettia. Olen vähän kyllästynyt Inglotin omiin magneettipaletteihin, ne ovat loppupeleissä aika tilaa vieviä, painavia ja kömpelöitä. Lisäksi ne maksavat mielestäni nykyään ihan liikaa. 
Inglotilla on helppo seota noista kaikista sateenkaaren väreissä olevista luomiväreistä ja sieltä voisikin koota itselleen vaikka millaisen papukaija-paletin. Mä olen nykyään syttynyt enemmän kaikille neutraaleille sävyille ja tällä kertaa ne vetivät enemmän puoleensa.
 AMC 153
 Pearl 402
 Pearl 420 
Kuten huomaa, kaikki sävyt on upean hohtavia. Laatu on taattua Inglotia eli pigmenttistä, kermaista, silkkistä ja pehmeää. Napit ovat suhteellisen isoja eivätkä varmasti kulu heti loppuun. Swatcheihin ei ole käytetty mitään pohjustajaa vaan värit on vain vedetty suoraan iholle. 
Kohl Pencil – rajaus/meikkikyniin oli tullut ihan hiljattain nude sävy 05, josta muistan nähneeni mainoksen Facebookissa. MACilta himoitsin nudea rajauskynää NC15/NW20, mutta sitten selvisikin että se on Chromagraphic-kynä eli sitä ei myydä MAC-pisteellä (Turussa). Testailun perusteella tämä Inglotin vaikutti kelvolliselta, joten ostinkin sitten sen. Ja olen tykännyt!
translation // a few new eyeshadows & a nude pencil from inglot
Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s