Lime, jogurtti, avokado, sitruuna, puuvilla.. Vartalon herkkuresepti.

Nämä tuotteet olette nähneet varmasti viime aikoina jo monessa blogissa, mutta kerta kiellon päälle, eikös? 
Kyseessä ovat kotimaisen Lemon Juice & Glycerine – sarjan uudet vartalovoiteet. Myös minä sain tuotteet itselleni testiin ja nyt olisi raportin paikka.

 Voiteita on kolme erilaista.

Lime & Jogurtti In-Shower Vartalovoide, normaalille/kuivalle iholle, sis. hoitavaa mehiläisvahaa – Suihkussa käytettävät vartalovoiteet, niin sanotut kropan hoitoaineet alkavat selkeästi lisääntyä markkinoilla. Voide on tarkoitus levittää vartalolle pesun jälkeen, kun iho on vielä märkä/kostea. Sen annetaan vaikuttaa hetki tai huuhdellaan heti pois – vähän kuin hiusten hoitoaine. 
Lime & Jogurtti kiinnosti mua eniten tuoksunsa puolesta. Se on raikas ja kiva, mutta ehkä vähän turhan mieto. Ei kuitenkaan missään nimessä huono. Ainut ongelma mulla tuli tämän käytön kanssa: mä en vaan opi käyttämään näitä suihkuvartalovoiteita. Olen todella huono näiden kanssa..! :D Mulla on Nivean vastaavanlainen 50ml näyte enkä ole saanut edes sitä käytettyä. Taidan olla vain selkeästi normaaleiden, suihkun jälkeen käytettävien voiteiden käyttäjä.
Avokado & Sitruuna Vartalovoide, normaalille/kuivalle iholle, sis. avokadoöljyä ja sheavoita – Tämä on näistä perinteisistä voiteista kevyempi. Tuoksu on ihanan raikas, kepeä ja erittäin onnistunut. Voide on kevyttä (mutta ei onneksi sormien välistä valuvaa lirua), levittyy hyvin ja suorastaan sujahtaa ihoon. Tällä on helppo ja nopea rasvata itsensä vaikka juuri ennen nukkumaan menoa. Voidetta ei tarvitse isoa määrää, koska se levittyy niin hyvin. Luulenpa, että tämä tuubi tulee kestämään pitkän aikaa. Keveytensä ja raikkautensa takia tämä olisi ollut muuten täydellinen kesäksi..!
avokadoöljyä ja sheavoita
avokadoöljyä ja sheavoita- Tämä on näistä perinteisistä voiteista kevyempi versio. Tuoksu on ihanan raikas, kepeä ja todella onnistunut..! Voide on kevyttä, se levittyy hyvin ja suorastaan sujahtaa ihoon. Tällä on helppo ja nopea rasvata itsensä juuri ennen nukkumaan menoa. Voidetta ei tarvitse paljoa, koska se levittyy niin hyvin. Luulenpa, että tämä tuubi kestää vielä pitkän aikaa! Keveytensä ja raikkautensa takia tämä olisi ollut täydellinen kesäksi.
Puuvilla Vartalovoide, erittäin kuivalle iholle, sis. glyseriiniä, puuvillan siemenöljyä ja sheavoita – Puuvilla-versio on hieman täyteläisempi ja tarkoitettu erittäin kuivalle iholle. Mä alan varsinkin sääristä olemaan jo kuivaan päin, joten tämä on ollut mulle oikein mainio. Voide ei ole liian paksua, mutta juurikin täyteläistä. Minun ihollani se ainakin imeytyy moitteettomasti enkä joudu odottelemaan, että voisin esimerkiksi ryömiä lakanoiden väliin. Tämä on toiminut myös hyvin käsivoiteena. Tämän tulen ehdottomasti käyttämään viimeiseen pisaraan asti..!
 Mietin pitkään, että miltä tämä puuvilla nyt sitten tuoksuu. Sitten tajusin, että ihan puhtaalle pyykille. Miedolle, raikkaalle, puhtaille lakanoille. Tosi hyvä ja lempeä tuoksu.

Mun on todella vaikeaa, jos pitäisi valita että mikä näistä olisi suosikkini. Pidän Avokado & Sitruunan tuoksusta eniten, mutta Puuvillan koostumus oli paras. Jos nämä kaksi saisi yhdistettyä niin avot! :D Mutta ei hätää, molemmat tulevat varmasti käytettyä loppuun.
Kaikkien voiteiden tuoksut ovat aika mietoja ja ne häipyät iholta pikkuhiljaa. Ison plussan tuubit saavat koostaan – nämä 250 milliset tuntuvat todella suurilta ja riittoisilta! Tuubit ovat myös mielestäni todella kauniin näköisiä. Plussaa myös saranakorkista (ei irrallisia, esim. suihkun lattialle lenteleviä korkkeja) sekä siitä, että pakkaus on alaspäin. Voiko olla enää mitään kätevämpää? Lisäksi yksi plussa vielä hinnasta: vartalovoiteet maksavat noin 4,50€ ja In-Shower 5,50€.
Ovatkos nämä teille jo tuttuja tai heräsikö kiinnostus?
translation // great – and budget-friendly! –  body lotions from finland
tuotteet on saatu blogin kautta
Mainokset

2 vastausta artikkeliin “Lime, jogurtti, avokado, sitruuna, puuvilla.. Vartalon herkkuresepti.”

  1. Olen yrittänyt etsiä näitä kaupoista jo muutaman viikon, mutta eipä ole osunut kohdalle. Kovasti kiinnostaisi päästä kokeilemaan, niin herkullisilta näyttävät :)

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s